Share

Video SEX : Gambar sebenar Datuk T didedah



Bekas Ketua Menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik, mengakui beliau bersama ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah dan Bendahari PERKASA, Datuk Shuib Lazim, adalah tiga orang di sebalik pendedahan video seks mengaitkan seorang pemimpin kanan pembangkang.

Beliau berkata demikian dalam satu sidang akhbar di sini sebentar tadi bagi menjelaskan persoalan berkenaan "Datuk T" dan rakaman video yang didedahkan kelmarin.
Sumber : Berita Harian

Hari ni dah dibuat satu kenyataan akhbar siapa sebenar Datuk T. Gelaran yang digunakan oleh 3 orang dalam kes pendedahan video lucah yang melibatkan Anwar Ibrahim. Heh, ingatkan Datuk T ni adalah 'pelakon' dalam video lucah tu, tapi gelaran kepada mereka yang bongkarkan video itu rupanya!




Ni ada satu blog post disebalik kisah penayangan video sex ini berlaku. Boleh baca sini. Aku bagi ringkasan. Betul ke tidak, no komen. Sebagai pembaca, kita boleh nilai sendiri


Saya berkeyakinan bahawa pelakon itu bukan Dato’ Seri Anwar Ibrahim berlandaskan faktor berikut:
1. Pada awal rakaman, terdapat seorang lelaki lain yang sedang menguruskan rakaman video pada ketika orang yang mirip Dato’ Seri Anwar Ibrahim masuk ke dalam bilik. Sewajarnya orang itu (yang mirip Dato’ Seri Anwar Ibrahim) sedar bahawa perlakuannya akan dirakam. Mustahil sesiapa yang waras akan melakukan adegan sedemikian kecuali dia diupah.
2. Tempoh masa rakaman yang menunjukkan muka si pelaku adalah terlalu pendek. Ditambah dengan rakaman yang dibuat di dalam hitam putih; menyukarkan untuk betul-betul mengesahkan identiti si pelaku.
3. Bahu si pelaku terlalu lebar dan tegap berbanding bahu Dato’ Seri Anwar Ibrahim.
4. Bahagian belakang si pelaku (punggong) juga berisi dan jelas berbeza dengan tubuh badan Dato’ Seri Anwar Ibrahim.
5. Di akhir adegan, si pelaku bangun dan tubuh badannya dirakam dengan jelas. Perutnya adalah buncit dan terlalu besar jika dibandingkan dengan perut Dato’ Seri Anwar Ibrahim.
6. Warna kulitnya adalah terlalu cerah dan hampir tidak dapat dibezakan dengan warna kulit wanita terlibat
Dari Dato Johari Abdul

Heh, kes ni dah semakin menarik. Semalam didedahkan Video Sex tu, hari ni yang mendedahkan video sex tu dah mengaku. Esok aku rasa pelakon utama dalam Video Sex 21 minit tu akan mengaku siapa dia sebenarnya. Pejam celik pejam celik - pilihan raya pun diadakan. kekeke. typical malaysian nak hadapi PRU camnilah =)


pss : Kot2 pelakon tu baca entry ni, saya boleh menguruskan perut yg boroi anda dengan mudah. wahaa!!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 ulasan:

Ckin Kembaq berkata...

Tadi ada ternmpak kat Kosmo..ada sorang pmpn ni dia tau siapa di sbalik video tu.tp dia ckp sengaja nak biar wartawan cari sendiri and siasat sendiri.apa yg susahnya?pi ja jumpa ngan polis or sapa2 yg terlibat, then gitau dengan jelas.cm sengaja nak panjang2kan isu ni.dah la nama orang lain dah tercalar..ish4

joegrimjow berkata...

ku pon nak ngaku gak kenal sape pelakon tu
kekeke

SofieyAzwa berkata...

Ayat terakhir tu wat Sofiey tergelak terbahak-bahak. Herbalife laa Datuk T ! Hehehhe

ieda berkata...

sedih bila baca .. apa nak jadi dengan rakyat malaysia skrg nie :) semua ini mengaibkan .. bila mana bangsa lain membaca dengan rasa bangga bila kita berbalah sesama agama huuhuh

Marhaen Kacak berkata...

jom kita buat pesta video porno melayu..yeay!

Artikel Panas 'Melayu Pendatang?': Orang Melayu Mesti Baca!!!!

firuzLazuardi berkata...

keh3..herbalife!!

Syazwana berkata...

sempat lagi promote herbalife.
bisness di mana-mana
:D

joegrimjow berkata...

@SofieyAzwa

kekeke

joegrimjow berkata...

@ieda

kuasa ounya pasal

joegrimjow berkata...

@Marhaen Kacak

dah ada pelakon?

joegrimjow berkata...

@firuzLazuardi

mesti

joegrimjow berkata...

@Syazwana

dimana2 mesti ada

Oasis berkata...

Apa pun yang berlaku..good luck buat semua.

Amira Amair The Poyos berkata...

antara PAS dan PKR..CEQ pilih PAS..
Takmau Anwar..
hahahhahaahha

KiD berkata...

ada tengok berita tadi.. biasa laaa hangpa dok tuduh.. tapi tak kasi anwar jawab dalam tv.. apa daaa berat sebelah berita nih.. bagi tunjuk anwar jawab laaa..
Korang sempat jumpa Moyang?

joegrimjow berkata...

@Oasis

gud luk pada rakyat

joegrimjow berkata...

@Amira Amair The Poyos

hehe

joegrimjow berkata...

@KiD

dah lama dah berat sebelah. internet kan ada

APi berkata...

very typical kalau nak PRU..
ade jek ceritanya..

mutiara berkata...

kes mcm nea dah jadik lawak sangat
x der idea lain kea...

hehe ....
paku dulang paku serpih cakap orang dia yang lebih

ChiLaBaey's Spot berkata...

Bab2 perut tu sensitif sikitlah Joe... Hehehehe... Macam2 betul dunia ni sekarang... Ada kebenaran dan ada logiknye... Tapi kita bukan diperingkat itu untuk menentukan siapa yang sebenarnye... Kredit untuk Pss Joe di bawah tu...

*Gelak tak sudah bila Joe sempat promote business dia... Hehehehe... :)

suffer8zine berkata...

alahai, dieorg dapat ape kalau dedah2 fitnah ni, dosa ade la,

Terkini : Belasah Ibu Sebab Kahwin Lain

Tanpa Nama berkata...

hehehe.mana tau kan..dia nak kempiskan perut

joegrimjow berkata...

@APi

standard

joegrimjow berkata...

@mutiara

tunggu berita rini

joegrimjow berkata...

@ChiLaBaey's Spot

haha
kena buat kat mana2 saje
=)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW