Share

Khairul Fahmi ke Manchester dan Rajagobal ke Barcalona

Kebanggaan negara - khairul fahmi dan juga jurulatih yang bertanggungjawab membawa Malaysia memenangi piala suzuki AFF, Rajagobal bakal meninggalkan pasukan kebangsaan. Pemergian mereka merupakan satu kebanggan negara!


1) Khairul Fahmi ke Manchester (print screen dari sini)



Tahniah penjaga gol Malaysia kerana telah mengharumkan nama negara. You are the best manggg!!






2) Rajagobal ke Barcelona (print screen dari sini)


Persiapan Barcelona untuk menghadapi Arsenal tak lama lagi membuatkan advisory board mereka menukar jurulatih yang lama kepada rajagobal. woow!!! tahniah rajagobal!



kekeke. macam-macam sekarang ni. hati-hatilah berita palsu ni ek, jangan terlalu percaya sudah. Website official Manchester sini dan Barcelona tu dah memang betul, gambar je diedit sesuka hati. hehe





Alang-alang dah cakap pasal barcelona tu, aku usha siapa sponsor pasukan bola sepak yang terkenal ini. wow, aku terjumpa satu syarikat yang aku tengah kerja sekarang ni tersenarai antara sponsor barcelona. hehe. bangga minum benda yang sama dengan messi dan pemain barcelona minum. 


yang ni tak edit-edit (sumber sini)

tengok kat regional/international sponsors =)
Boleh meneruskan bacaan sponsorship disini ye



pss : buletin utama agak-agaknya pernah tipu korang tak? hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 ulasan:

faiz berkata...

huyooooo..hebat2...haha..erk, diorang pun minum herbalife? Joe, nak herbalife satu! huhu...

faiz berkata...

Joe2..kat atas minum herbalife, kat bawah minum coca-cola..take herbalife before minum coca-cola..huhu

..hizamirahim.. berkata...

haha.
beriya-iya percaya awal2 td.
adeh.
=.=

joegrimjow berkata...

@faiz

haha, boleh2

joegrimjow berkata...

@faiz

kekeke,
baca sini http://www.sportspromedia.com/news/herbalife_sponsor_fc_barcelona/

joegrimjow berkata...

@..hizamirahim..

haha, jangan pecaya yg atas tu

SweetyMui2 berkata...

perghh ingatkan betul2 =_=

IRAH HAJERAH AZMAN berkata...

Buletin Utama tipu? Mana mungkin! berat sebelah itu ye. Eh. berat sebelah tasama ek dengan tipu? ke same? XD

suffer8zine berkata...

alamak, rajagobal, hekkk

Terkini : Khairul Fahmi Akan Berhijrah ke Manchester United

joegrimjow berkata...

@SweetyMui2

haha, jangan cepat sangat caye

joegrimjow berkata...

@IRAH HAJERAH AZMAN

erkkkk
xtau
hoho

joegrimjow berkata...

@suffer8zine

nama rajagobal pon naik
huhu

Nur berkata...

ceh..igtkan betul2 tadi..terkejut giler..hahhhaa

Ery Farieha berkata...

hekk
joe ni, cisss!

*∽ IZAN ∽* berkata...

suspen suspenn.. nko ni bab mereka cipta cerita no SATU!! menciiii I...!! auwwwwww!

FarhanaDr berkata...

Pss yang last tu menyucuk betul tu.. Kah kah kah.. :p

Shairazi Saidin berkata...

buat jantung orang berdebar2 jep.. :)

luvly mya berkata...

lol,nampak jugak kat fb. dah ingat betul2 dah.rupa-rupanya fake eyh?hahaha +_+

kembatolo™ berkata...

tv3 punye berita toksah cakap la..
tipu je kejenye.. haduih~

shatooman berkata...

ceh..nk caya dh mula2.. bangga sekejap.. tp tak jadi nk bangga bila baca sampai habis..

penaberkala berkata...

LOL
ketara sgt sarcarsm nih,hak3
klu yg percaya tuh, konpem kecoh kat fb,haha

famous gila apex skang

joegrimjow berkata...

@penaberkala

sangat femes kot

joegrimjow berkata...

@luvly mya

sangat fake
hehe

joegrimjow berkata...

@FarhanaDr

hehe, jom2

Nadya berkata...

Choiiii..aku percaya bulat² dengan tajuk di atas tu..
Tipah tertipuuuu T_____T

mia berkata...

hahaha..kemain lagi, sikit lagi nk pcaye tadi en joe..ehehe..

Hazzy Ishak berkata...

nasib baik tak percaya.
tapi kalau jadi pun apa salahnya.
hehe

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

dah agak dah..

FIRDAUS berkata...

tipu punya la.
official man u page is
http://www.manurd.com

what a fake?
not this
http://man-united.co.nr/

Tanpa Nama berkata...

to writer...
sori r nk tegur sket...
btw,coca-cola is one of da jews products...
so,x perlu kot nk bngga teguk coke...
ini cuma satu pndangan dr seorng manusia...

misz beauty berkata...

terbaik!!!

kella berkata...

huhuhuhuhu... joe.. joe.. :)

Pembawa_Wacana berkata...

Kalaula ini kenyataan....memang makin ramai la fan Malaysia suke tengok EPL..he he

Pembawa_Wacana berkata...

Kalaula ini kenyataan....memang makin ramai la fan Malaysia suke tengok EPL..he he

nyna berkata...

ahaha.
aku dah percaya awal awal.
nasib takkecohkan dkt kawan.
haha

Zura berkata...

salam kenal..

jahat....memain je drg nie...hihihi

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum...

Bukan setakat Buletin Utama, berita dari stesyen tv yang suka sebut "satu itu", "satu ini" pun boleh tahan beritanya. SANGAT seimbang dan AMATLAH BENAR berita dari mereka.

zuar berkata...

rajin betul la drg ni bt kn..huhu

Ohujan Tasneem berkata...

oh yes... best part of my life

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW