Share

Amy Mastura dan Joegrimjow berduet!




Tempoh hari nyanyi dengan siti nurhaliza, kali ni dengan amy mastura pulak! Tapi kali ni puas hati sebab dapat naik pentas. Heh, malam tu hampir 4000 yang hadiri dinner spectacular Herbalife dan macam mana aku boleh sesat atas pentas - qualify VIP =)

Gambar Cik Amalina yang amek. kabur pun jadilah. Lain kali kena qualify bersama team, baru boleh suruh dieorang tangkap gambar banyak-banyak! Malam tu untuk VIP - Memang super best layanan diberikan. Meja aku ada 3 orang je awal-awalnya. haaa, memang melantak dengan banyak!

Plan seterusnya?

Ok, untuk korang yang buat Herbalife benda yang aku nak cerita ni sangat penting untuk memajukan lagi bisnes korang. Gunakan promotion yang Herbalife bagi untuk pecut bisnes korang dengan selaju-lajunya! Aku dah buat plan dan percaya dibawah ini aku akan dapat!

  • IPAD FREE (20 000 VP dalam bulan jan, feb dan march @ 6000 setiap bulan jan, feb dan march)
  • Party EXTRAVAGANZA Bangkok (7 500 VP pada bulan Jan)
  • VIP EXTRAVAGANZA Bangkok (10 000 VP pada bulan Jan)
  • FREE VACATION (all sponsored) ke GOLD COAST (60 000 accumulated bulan sep 10 hingga june 11)


Dream BIG

Dah 2 hari aku mimpi pasal Gold Coast ni, tak peduli bulan ni kena buat 10 000 VP jugak! Bila kejar Gold Coast, pasti yang lain semua senang je nak dapat. so, start dream BIG!! Kalau tak percaya korang boleh pergi sana - BORROW MY EYES!! jom sama-sama ke Gold Coast!!



Thank u Amy Mastura, walaupun 5 saat je nyanyi 'nanananaaaaaa' =) 
thank u herbalife =)

pss : dah beli tiket ke extravaganza, korang dah beli? nanti kite mintak dato ronnie panggil yuna plak. hihik

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

34 ulasan:

shamsiah shamsuddin berkata...

ade produk tuk org kurus tak herbalife ni?
nak naikkan berat badan..

Wanita Mutalib berkata...

slalu silent reader ajer.
tapi amy mastura punyer pasai, drop komen la kali ni.
waaa.walau 5saat,ku tetap jeles.
ku pminat amy sejati hee.

joegrimjow berkata...

@shamsiah shamsuddin

adaaaaaaaa
=)

produk sama tapi cara makan lain

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

joe.. nmpak macam makin berisi je?

joegrimjow berkata...

@Wanita Mutalib

heee
seb bek buat pasal amy mastura kan
hoho

..hizamirahim.. berkata...

nyanyi ape nananan?
nananan ganu kite?
haha.
XD

shamsiah shamsuddin berkata...

owh..kire tu kena g kedai herbalife la ea tanya?

Shaofie berkata...

joe, bestnye point HL tuh. nak pegi GC. OM Jay.

/Dayah/nurul/dayak berkata...

minat sgt...........................tgk yuna :) ensem joe ngan amy mastura cantik

da[Y]un berkata...

joe..aku tak nak komen pasal amy, tp nak komen pasal topi ko pkai tu..ko cari kat mana haa..smart r nak se..huhu

niesz berkata...

wah!giler la..syok abis tu..ehe..

akmalhilmi berkata...

abg joe nak sign
hahahaa

joegrimjow berkata...

@..hizamirahim..

terlebih n kat blakang
hehe

joegrimjow berkata...

@shamsiah shamsuddin

tanya dngn joe pon ok
=)

joegrimjow berkata...

@Shaofie

joooommm sama2
=)

joegrimjow berkata...

@/Dayah/nurul/dayak

wahh
kembang semangkuk

joegrimjow berkata...

@da[Y]un

adik ipar punye
erkk
hehe

joegrimjow berkata...

@niesz

sangat syoookkk

joegrimjow berkata...

@akmalhilmi

kekeke
bleh2

Abang Suara berkata...

wahhhhhhhh bagus bagus,..hahahaha nanannaa je ke? hehehe

Afiqah Azmee berkata...

artis!! nak sainggg :D

Syafiq Rosli berkata...

pergh..caya lah bro..

Wan Gerrard berkata...

terbaik la bro..senang je nyanyi tu hehe ^_^

Ina Allen berkata...

Sorry Joe!! Excited sangat sampai lupe nak on flash!! Next time okey Joe. Banyak lagi pasni InsyaAllah. heheh

LolliPop duDe berkata...

wah! amy mastura! minat gak dgn dia. ni yg jeles nih! huhu!

student berkata...

sedang makan herbalife... :)

zanetti_be berkata...

wahh.stylo lah amy duet ngan joe nie

joegrimjow berkata...

@Abang Suara
haah
5 saat je lah
hehe

joegrimjow berkata...

@Wan Gerrard

senang je r
tp perasaan tu bangga
hoho

joegrimjow berkata...

@Ina Allen

no halla
ni pon dah kire terbaik ada
huhu
thx u

Tanpa Nama berkata...

kalo yuna, kena petik gitar 5 saat la.hehe

secantikmanis berkata...

wah siyes ke tue?

ishiko berkata...

joe da tuka profession ke? jdik pnyanyi.. hehehe

MFG2u berkata...

@shamsiah shamsuddin

aku pon nk jugak... kalo ade email erk..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW