Share

Mini MeetUp @ Mid Valley ESOK

AMACAM? Stylo tak? Tajuk nak gempak je kan. Ok, ini gathering last untuk tahun ini, seharusnyalah kan sebab esok dah 31 hb. waha! Sebab plan pun last minute, meet up ni hanyalah mini saja. Dalam 20-30 blogger je mungkin akan datang. Fuhh, harap-haraplah! 

Sorry tak sempat nak edit2 ;)


Tarikh : 31/12/2010
Masa : 3.00pm - 7.00 pm
Tempat : Mid Valley
Aktiviti : luahan perasaan sepanjang 2010
Tempat berkumpul : food court 



Ok, pasal aktiviti tu kita tangguh dulu nak buat apa. tapi yang penting kumpul pukul 3 petang di food court, sesi bergambar ramai-ramai akan diadakan pada pukul 4 petang. haa, nak masuk paper, kena datang sebelum pukul 4 ok =)


esok ku akan ada kat sana kul 10 lagi, nak main bowling. nak join skali bleh la datang awal ya. lepas tu kite p solat jumaat. roger2 la eh kalau nak join. mana tau ada orang nak belanja ke. wahaaa =)


Projek video

Esok juga nak dibuat projek video. apa dia? datang je lah nak tahu. hehe. ala, projek yang rakam blogger cakap 3-4 saat seorang dan kita publish kat youtube/facebook. kenangan gitu. 2010 - memang banyak memori kan?

jommmmmm!!!

no untuk di contact : 0169640972 - joegrimjow. nak pergi tengok wayang kat alamanda jap lagi, pape msg je lah ek, jangan call, esok call takpe =)



pss : aku ketagih.... ketagih nak jumpa blogger. LOL. aku penagih, aku okey =) 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

49 ulasan:

cik EPAL berkata...

macam menarik. kat midvalley lak tu . woot!

aman berkata...

waaaa. kenapa mesti petang? haha~

faiz berkata...

ala joe bitau last minit..mana sempat beli tiket nak pergi ke KL ni...huhu

Azrul Hisham berkata...

aku konfem datang tapi x bertongkat mcm hari tu :p

YobSumo berkata...

jom galactic laser jom!

diamuslima berkata...

ala sedih awat x bg thu awai... kalau x ari ni pi kL tp x jadi cos ade hal sabtu ni... huhuhu... sory...

Nur Areefah berkata...

foodcourt lev 3?foodcourt oasis? foodcourt LG?

fezaL Mohd berkata...

asyik2 meet blogger kt kl ,

apa la nasib gua ni kat utara .

sob sob :(

deqdeq berkata...

saper-saper pun boleh join ker nih?blogger baru mcm DeQdeq pun leh join ke...

Wan Gerrard berkata...

wah cmbest..mcm berminat je. =P

Fatul Akrul Ramli berkata...

macam best.. nak jooin

FarhanaDr berkata...

Sokong Fezal.. Ipoh ni macam mana??? Apa nasib kami tak terbela.. Hahahahaha.. :p

Happy gathering.. ;)

kechixx berkata...

menarik!:)

Nisa A. berkata...

ape aktiviti gathering ni nanti??

..hizamirahim.. berkata...

ala.
tak dapat nak join.
adeh.
XD

Nurulbadiah Lai berkata...

tensen la..asyik2 jumpe blogger lain je..bila lak joe nk jumpe nurul ekeke

Tuan Din berkata...

Entah bila nanti aku boleh joint lagi...

FH berkata...

waaaaaaaa~ mcm best je

IRAH HAJERAH AZMAN berkata...

Esok aku free. Ingatkan nak lepak di mid. tapi, eh segan la nak join, kirim salam la dengan yang lain. Esok aku ke alamanda je la =p

Syida Shukor berkata...

mid ? macam nak join je . :D

shahjiehan berkata...

SAPA org ipoh..moh le kite jumpe~

Faaein Himura berkata...

wah.. bestnya.. teringin nak join..

ika honey bunny berkata...

mini meetup? nak join bolehhhhh? ekekek

kella berkata...

wah... wah.. kat midvalley la... hmmm :)

Eri-chan berkata...

ni mesti kes tgk abg mazidul buat perjumpaan kat ice room.. hehehehehe...

Ery Farieha berkata...

joe, ni memang betul xleh gi.
jangan majuk yeah. hehehe

dak eina berkata...

wah cm best je...

Admiral Hafiz berkata...

adehh
esok ke?
knp x wat hari sabtu je?
1/1/11

kan lg best?


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Eazy Izzuddin berkata...

jommmm.....

athirah berkata...

minggu depan xleh ke?? huaaa... xdpt join lg :(

Ain Asrar berkata...

menarik!! :D kalu kesempatan jumpa disana!! :D

crayon berkata...

aku kat kedah ni :( kemsalam kat awek-awek hot yang datang ya!

Mohd Sukur Ibrahim berkata...

nak join...dah lama xjumpa joe...

Syafiq Rosli berkata...

alamak..ari ahad baru blik kl..ruginye..bro joe..nanti awal taun buat la lagi..

la d0n$eja n0reul berkata...

wah cam bez je...
x pnh j0in g b4 nie..
insyalh s0k klu de ksmptn mau ke sana..
bleh kan?????

joegrimjow berkata...

@Mohd Sukur Ibrahim

jom bro
tangkap gambar
=)

joegrimjow berkata...

@la d0n$eja n0reul

sudah pasti boleh
=)

joegrimjow berkata...

@Eazy Izzuddin

joom2

joegrimjow berkata...

@ika honey bunny

off koz boleh

joegrimjow berkata...

@IRAH HAJERAH AZMAN
lol
bleh plak

joegrimjow berkata...

@deqdeq

ok koz la boleh
huhu

joegrimjow berkata...

@Nur Areefah

foodcourt yg beso tu

joegrimjow berkata...

@YobSumo

kat mid ke?

joegrimjow berkata...

@Azrul Hisham

ok bro, cun

suffer8zine berkata...

ape kate den g, ok x? :P

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

joegrimjow berkata...

@suffer8zine

ok ajoo
;)

cOnfuSeME berkata...

nak gak..huhu..tp segan..hekkk

pilotHans berkata...

alamak..ni mmg last minute ni...aku slalu weekend jer daa de planning in advance..slamat bergath sume.. ^_^ aku nak gi tmpt lain plus mlm ni nak berParty lagi........

enjoy! selamat tahun br sume!

aYu berkata...

selamat bergathering kekawan..

=)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW