Share

Testis Lembu

Salam,

Alhamdulillah, dah selesai sesi pagi beraya aidil adha yang mana sesi pagi tahun ni tak seperti tahun-tahun sebelumnya. Nak tahu kenapa, kena klik sini. Sesi tengahari juga sudah berakhir dengan makan pelbagai juadah lembu tadi. Ada daging masak merah, sup tulang, daging goreng kicap dan macam-macam hidangan lagilah. Memang sangat sedap.


Mood pun beraya lagi, petang ni nak ke pulai chondong pulak, update simple2 je la. Tadi masa nak ke tempat sembelihan lembu, tersekat agak lama jugak. Lebih kurang 10 minit tersekat sebab ada yang mengganggu ditengah jalan. Dah la dia besar, taknak ketepi pulak!


lembu mogok taknak disembelih



Oklah, dikesempatan ini, ingin ucapkan Selamat hari raya aidil adha kepada seluruh umat islam yang membaca blog ini. Terima kasih kerana sentiasa menyokong blog ini dengan membaca dan juga kongsi entry dengan orang lain. Terima kasih banyak-banyak. Waktu terdekat blog ini akan kembali beroperasi macam biasa =)




Cuba cari testis lembu. hihik



pss : erk, gambar 4 tahun lepas, sebab tu agak 'besar' sikit tu =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

43 ulasan:

cimut munniey :) berkata...

nasib baik ckp tu gmbr 4 thun lepas if tak... HIHI. baru nk komen! bahagia sgt sekrnggg :) paham x?

joegrimjow berkata...

@cimut munniey :)

haha, bukti dulu comel
=)

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

haaa.. baru nak tnya.. seb baik dah gitau.. salam aidiladha joe..

cimut munniey :) berkata...

wah! org! 1st! HAHA

alah! dulu comel skrng encem! HAKHAK :)

joegrimjow berkata...

@☺[ai][sUmi]☺Chan

kekeke

joegrimjow berkata...

@cimut munniey :)

wahaaa

syarifah radiah ibrahim berkata...

laa 4 tahun lepas ke
nasib baik bgtau
haha

salam eidul adha!

firuzLazuardi berkata...

waahh joe..beraya dgn joana ke?hehe

eqbalzack berkata...

selamat hari raya aidiladha joe...
testis? adeiii....

Mat Gebu berkata...

Selamat hari raya aidil adha "tuan" joe...

Puteri Iqa Izyan berkata...

haha..nk jgk bgtau gmbr 4 taon lps..
xpe2..comel..hek ;D

Tanpa Nama berkata...

itulah, tgk gambar kt atas tu, apsal macam gemuk balik. rupa2nya gambar 4 tahun lepas. hehe..

Amir Said berkata...

itulah, tgk gambar kt atas tu, apsal macam gemuk balik. rupa2nya gambar 4 tahun lepas. hehe

p/s: sorry ter-anonymous plak.

Nadya berkata...

Patut la aku tengok lain macam je gambar tu..hehehe

Shitsurei Shimashita berkata...

hahaha..hati2 main dgn kepala lembu r...
apa2 pun selamat hari raya aidiladha n happy holiday bro

hazman aka species1980 berkata...

nampaknya ramai yang tertarik dengan pose dengan KEPALA LEMBU tu... ahaksss

/Dayah//Nurul/ berkata...

eew tajuk entry tekejutnya. ntah la jo, pic las tu seram. skang punya gambar raya aji mana..

noorafzan berkata...

raya kat pantai timur mmg best.
dulu tiap2 tahun balik kampung raya haji.
tapi tahun ni tak dapat balik sebab mak sakit.

sfatimahzj berkata...

testis tu untuk dimakan ke..
tak pernah tahu..huhuhu

The Sharkox berkata...

Terbaekkkkk lah joe kepala lembu tu..buat kepala lembu masak tepung sodap jugakk..hahaha

Selamat Hari Raya Haji JOE!!

Atirah berkata...

saya sgt sayangkan dembu hehehe

Salam Aidiladha Joe =)

Tanpa Nama berkata...

err.. tajuk tu. xda kena mengena.. hee


ouh2 arini dah dgr 3 cerita lembu lari~ huhu

joegrimjow berkata...

@syarifah radiah ibrahim

beso snagt ke?
hehe

joegrimjow berkata...

@eqbalzack

cuba la cari

joegrimjow berkata...

@Mat Gebu

lol cmg

joegrimjow berkata...

@Nadya

lol, gemok ek?

joegrimjow berkata...

@Shitsurei Shimashita

kepala lembu comel

joegrimjow berkata...

@/Dayah//Nurul/

skrg punya xupload lagi

joegrimjow berkata...

@sfatimahzj

sedap kot, xpernah makan?

joegrimjow berkata...

@The Sharkox

wahaa
resepi baru tu
hehe

joegrimjow berkata...

@maCy

lol
ada lah
gambar tu ada testis lembu

Encik Tikus berkata...

joe aku perasan kau makin kembang laa, hehek

amirul berkata...

Salam Aidiladha...

+d.O.Y.A.h+ berkata...

samat hari raya :)

MuNsYi SaMa berkata...

Eid Mubarak joe~

geli ku tgk kepala lembu tu. -_-"

Tanpa Nama berkata...

ces ingat ada betul gambar testis lembu...taktik tambah trafik yerr
ces

Wan Gerrard berkata...

hmm cam tak jumpa je testis lembu tu..salam aidil adha joe ^_^v

misz beauty berkata...

huh... baru je nak tegur da berisi ckit rupenye pict lama... ihihihi ;-p

Yatre Hayati berkata...

huhuhu...patut la besar semacam gambar lama ...

caprianne berkata...

comel btul kpala lembu 2...hahaha

Dee Zahari berkata...

eh umoh sy duk pulai chndong lass.. hehe

Dee Zahari berkata...

eh umoh sy duk pulai chndong lass.. hehe

Ayie berkata...

lembu mogok? Hohohoho

Mengikut pengalaman aku, kebanyakan binatang peliharaan yang bakal dikorbankan pada hari raya aidiladha, ia akan tahu bahawa hari tersebut ia akan dikorbankan. :D

Entri terkini : Arak didalam kek

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW