Share

LIVE : Off to Malaysia

Salam

Boleh salahkan internet di Heathrow sebab kemudahan internet free di airport TIADA. Dah type entry panjang berjela guna laptop semasa dalam flight ke london tadi tapi tak boleh nak publish sebab takde internet. Online guna phone je lah :(


Kejap lagi akan naik Kapal terbang pulang ke Malaysia. Sampai dalam pukul 5 petang disana. Harap perjalanan selamat tanpa sebarang gangguan. Tadi dah ada masalah sikit tapi nasib baik semua satel. Terima kasih kepada gadis bernama Laura yang membantu :)


Terima kasih warga Sheffield


Ini entry tak rasmi sebab entry rasmi tak sempat nak publish. Apa apa pun terima kasih banyak2 kepada semua kawan2 di sheffield yang banyak bagi bantuan dan kerjasama masa di Sheffield. Nanti masa kat Malaysia jangan lupa roger2 ok


Off to Malaysia


Beberapa minit lagi nak masuk gate dah, mungkin dah tiada 3G dan nak online pun susah. Jadi ini adalah entry last kat sini, memang agak sadis sebab tak boleh nak tulis panjang! Nak menaip guna phone faham2 je lah 'keseronokan' dia macam mana! Pape pun, tunggu kepulanganku MAlaysia!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

selamat pulang,...nanti nak tumpang kete ye,..;p

ChiLaBaey's Spot berkata...

Welcome home bro... Bolehlah jumpa2 nanti sambil main bowling... :)

Skype Crew berkata...

blk nti smbg bt gathering joe...ak da tlepas 2 gathering da nie..adooii.. ;)

mR Gee.!! berkata...

selamak keLik kapom bohh... ngeee...

FarhanaDr berkata...

At last.. Welcome to home sweet home.. Hujung tahun leh kawen.. Ekekeke.. :p

Azrul Hisham berkata...

aku dan bro framestone dah plan nak gathering ngan ko nanti :)

suffer8zine berkata...

welcome home bro

MR Bang Miji berkata...

welkem back t mesia.hehe

Nabiel berkata...

welcome back bro..
ak dh smell gath nie~haahaha

gadisBunga berkata...

keretanya bila mau pulang donk? huuu~

Tanpa Nama berkata...

selamat pulang...

Tanpa Nama berkata...

slmat pulang!!!!

joegrimjow berkata...

@ChiLaBaey's Spot

boleh2
kena berlatih dulu

joegrimjow berkata...

@Skype Crew
wahaa, ko la plak incharge
=)

joegrimjow berkata...

@mR Gee.!!

berehh, putrajaya xkapom lagi. hehe

joegrimjow berkata...

@Azrul Hisham
wokey2
nanti roger aje

joegrimjow berkata...

@Nabiel

wahaa, sape yg buat?
ekeke

joegrimjow berkata...

@miss_ummi

yeah
dah selamat sampai

CendawanAkrab berkata...

salam singgah bls...slmt berkenaln, ada mse jenguk2 r ke blog sya, http://rahsiawindows.blogspot.com

Hazzy Ishak berkata...

ada gath ke?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW