Share

I love Mia!

Ini antara akibat mengacau papa joe dia buat kerja! Sedang aku sibuk mengira sesuatu (belanjawan negara kononnya) anak saudara aku yang berada di kelantan ini datang cuba mengacau. Sebab dia sekarang dah pandai cakap, habis bagai-bagai soalan dia tanya. Nak jadi pak sedara yang baik, kenalah layan!


saya afiq ismail dan saya sayang papa joe!


Sebab dah semakin lama semakin sibuk dia mengacau aku buat kerja, terpaksa melakukan sesuatu supaya dia puas dan terus tidak kacau aku. Akhirnya, video di bawah ini terhasil. hehe, mintak ampun ya mama dan papa dia =)



banyak lagi koleksi video di joegrimjowtube



mia yang menjadi pujaan afiq ismail
gatai!


pss : layan epilog syurga cinta waktu petang. ekeke

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

sapa lagi yang ajar kalau bukan papa joe dia sendiri.

gatai

Ery Farieha berkata...

amboi
gatai naa



awatla pakcik die ni ajaq bukan2?
:P

joegrimjow berkata...

@Hazzy Ishak

opss
x x
hehe

joegrimjow berkata...

@Ery Farieha

xajar, die sendiri cakap
caye?

J.M.R berkata...

mu aja ko dioa buat sndr?
hahaha

joegrimjow berkata...

@J.M.R

rasa2nya?
hehe

[z@ck] berkata...

ni mesti ko yg ajar ni.. =)

etomyam berkata...

serious cute.. dan steady too hehe

joegrimjow berkata...

@[z@ck]

apsal ramai sngt yg ckp ku ajar ni?
huuhuu

Tirana berkata...

Alahai comeinya anak sedara Joe...Pandai beraksi pulak tu..hehehe

joegrimjow berkata...

@etomyam

steady macam papa joe die kot
;)

Ivy Metaga berkata...

comel sungguh..bagus2..nt bole ganti papa joe dia buat blog..=)

joegrimjow berkata...

@Ivy Metaga

erkk, idea soh die buat blog tu bleh dipakai

eNaSaN berkata...

amBoi...nie msti pap joe yg ajaR ahaksss...

GaDis CoMeL berkata...

mia tu sgt comel.. pandai pakcik joe kenen2 kan anak buah dgn mia.. hihihi

Q berkata...

mia dah mcm nabila cite indon la

joegrimjow berkata...

@GaDis CoMeL

kot2 la mia ada respons
hehe

joegrimjow berkata...

@Q
erkk, xpernah tgok lagi cite tu

naz berkata...

bukan nak cakap apa lah kan. tapi itu gua punya hahaha

nursarah berkata...

hakhak

err, lom sempat tengok epilog syurga cinta. huhu

~kuyam~ berkata...

ololo..dua2 comel..tgk cite syurga cinta petang2 tu pun sbb nk tgk si mia comel ni lah :D

joegrimjow berkata...

@naz

xkan nak bergadoh dengan budak kecik kot?
hehe

joegrimjow berkata...

@~kuyam~

tu la pasal
tadi pon tengok sebab ada mia
erkk
ye ke?
lalala

Pinky Pixie berkata...

pak sedara borek, anak sedara rintik. ahakkss.. comey la budak itu. mau kidnap. =.^/

et berkata...

comel.^^

joegrimjow berkata...

@Pinky Pixie

budak mana?
mia ke afiq?

noor afzan berkata...

afiq love mia..
comel2...

zahidah dihaz berkata...

cute!
i love mia too..
hehehehe

l@dylily berkata...

sama kiyut.. padan je.. heheh

Zqah Ail berkata...

itu my adik laaa tapi lain mak .. hehehe ..apik nok ke mia ... i love u ... apik love mia =p

papabear berkata...

wah kecik2 dah pandai nih :P

bARdbOO berkata...

hehe..gatal ye anak buah ko..ikut perangai papa joe dia lah nie

bARdbOO berkata...

hehe..gatal ye anak buah ko..ikut perangai papa joe dia lah nie

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW