Share

Happy Best-day Fazni

Salam,


Baru touch down kat KB, ada pengalaman yang sungguh tidak best (nanti cerita) dan terus buka laptop untuk menaip entry khas sempena ulang tahun akak sulong aku yang ke... alamak, tak ingat!


Faizal
Fazni
Fazmil
Fazila
Fadzli
Fazida


Heh, lawa je kan laki perempuan laki perempuan disusun. Mahal ni! Jadi, hari ini genaplah umur akak aku yang sulong, Fazni Bt Mat Arifin, semoga dia sentiasa sihat selalu dan menolong adik dia dalam melakukan apa jua yang adik dia khususnya adik bongsunya ini untuk buat apa sahaja dalam kehidupannya (bodek baik punya!)





Gambar 3 tahun lepas



Gambar setahun lepas


Gambar tahun ni?


Heh, sebab semalam aku antara yang terawal celebrate besday dia di McDonald Alamanda, nak tangkap gambar dia taknak. Takpe, guna gambar lama-lama. Makan pula GCB yang baru tu. Sedap ke? entahlah, nafsu makan makan ni dah lama takde. Jadi, apa yang ada, semua sumbat sajOlah




Bulan 11 ni mungkin akan ke brisbane untuk convo akak aku. Kalau ada ongkos, akan pergi, kalau takde, terpaksalah akak aku yang belanja adik bongsu kesayangan ramai ini pergi ya. ekeke. Oklah, selamat hari jadi kak!


pss : musim durian dah tiba!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 ulasan:

ardinihumaira berkata...

selamat ulangtahun kelahiran buat kakak kamu.. semoga panjang umo murah rezeki dan dirahmati Allah. amin...



p/s: ape yang tak best kat KB tu.. dni g KB rini.. meronggeng. haha

joegrimjow berkata...

hoho,
kB banyak yg best
hehe

muhammadthoriq berkata...

rindu mknn Msia!!
x saba nk blk sbtu ni.

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

happy birthday pada kakak...

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

joegrimjow berkata...

@muhammadthoriq

balik tu jangan lupa calling2

Ckin Kembaq berkata...

kirim slm kak akak tu..moga dia dipanjangkn umur dan dimurahkan rzki hendaknya...amin,.

joegrimjow berkata...

@Ckin Kembaq

iA
thx u bagi pihaknya

Hazzy Ishak berkata...

bukan main lah bodek joe

joegrimjow berkata...

@Hazzy Ishak

sape lagi nak bodek klu bukan adiknya
;)

Masy berkata...

epy bday kak! pastu kakak plk kene bg adiah tiket flite kat adik, canteekkkkkk hahahahhaaha

/Dayah//Nurul/ berkata...

happy birthday kakak jo. kak ada blog x :D gcb tak merasa lagi..........

Fyzal berkata...

selamat hari jadi untuk kakak kamu. :)

Fyzal's Latest Entry: Sifir Cinta dan Puisi

joegrimjow berkata...

@/Dayah//Nurul/

die xde blog. huhu

Kamsiah berkata...

selamat ulangtahun...semoga kakak kesayangan jo beroleh kebahagiaan,kesejahteraan disepanjang usianya...

FarhanaDr berkata...

Happ besday sis.. Heehee.. :)

Eh.. Durian dah lama dah stat musimnye.. Isk3 kamu ni..

mama zharfan berkata...

happh bday kak fazni ;)

Pusher Aries berkata...

terlambat...apy birthday gak untuk akak...

Ivy Metaga berkata...

dua2 dah slim...=)

Sumijelly berkata...

x sedap GCB!!
x puas hati makan........

sedp lagi PROSPERITY!! hehehe

Sumijelly.com

joegrimjow berkata...

@Kamsiah

thx u bagi pihaknya

joegrimjow berkata...

@Ivy Metaga

slim auuw gitu

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW