Share

Alkisah GengBlogger Gathering di Putrajaya




Salam,

Masih lagi kepenatan dari program semalam. Walaupun penat, tetapi ia sungguh berbaloi! Dengan kehadiran 46 Blogger dan 35 tetamu, gathering ini sungguh menyeronokkan! Aku ada buat 4 entry live update

entry 1
entry 2
entry 3
entry 4
entry 5
entry 6


Bawah ini merupakan link2 blog yang hadir. Nanti jangan tak buat entry plak. hehe, selamat berkenalan lebih mendalam lagi. nanti tego2 la kat blog ya, jngn sombong (erkk??, hehe)


Url blog
(ini yg berdaftar, yg lewat2 datang atau takde link sila tinggalkan komen ya)

http://joegrimjow.blogspot.com
http://ieyra.com
http://nurhidayahyahya.blogspot.com
http://apieceofaword.blogspot.com
http://azfar90.webs.com
http://mrpiratz.com
http://azrulhisham.blogspot.com
http://violetless.blogspot.com
http://lahirbalik.blogspot.com
http://asfiedaimpiana.blogspot.com
http://ariffshah.com
http://ligakampung.com
http://a-y-i-e-sharing.blogspot.com/
http://syahirul.com
http://lapinkyery.blogspot.com/
http://feezmior.com
http://nurhidayahisa.blogspot.com/
http://naluri-ini.blogspot.com
http://www.broframestone.com
http://www.khaizarien.com
http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/
http://noorafzan.blogspot.com/
http://mirocornerz.blogspot.com/
http://senseiabil.blogspot.com
http://www.ayadalliqa.com
http://mrchaon.blogspot.com/
http://khairun85.blogspot.com/
http://darkbatman.com
http://hazzysuperb.blogspot.com/
http://www.zafril.com
http://kumerpati.blogspot.com/
http://pojiepooh.blogspot.com/
http://azizie.com
http://mofasad.blogspot.com/
http://www.quirkybutterfly.blogspot.com
http://raafixaziz.blogspot.com
http://anakperak.com
http://ciputsedut.blogspot.com
http://ratusagi.blogspot.com
http://www.intanurulfateha.com
http://www.kakinakl.com/
http://karokjamban.blogspot.com/
http://sweetdayday.blogspot.com
http://naluri-ini.blogspot.com
http://namakuintan.blogspot.com
http://kujie2.com



Kali ini, biarlah gambar bercerita =)
(gambar di ambil oleh azrul)

registration2




cek nama disini dan akan terus update di blog live. hehe




antara gadis2 yg datang awal



daftar2 semakin ramai!



beramah mesra sebelum aktiviti start


saya broframstone akan menceriakan hari anda hari ini



icebreaking!!


eherm2, saya antara lelaki paling awal datang ya



saya hazzy, bleh panggil hazzy superb, perempuan melayu paling awal datang, ahakks


game dari bro dimulakan


game diteruskan lagi


eherm2, nanti kluar kat mana la agak2nya


bersama blogger2 sesi pagi (credit to syahirul)



kami sudah kenyang dan mahu main2!



sharing session sesi petang pula


kak jie pemula bicara


saya nak tanya kenapa traffic kak ji tinggi??


tekun belajar


ariff sambung sesi sharing


bersama blogger2 lelaki




bersama blogger2 gadis


bersama kak jie n anaknya




bersama blogger yang bakal jadi blogger???



bersama blogger2 kuat nuffang


blogger2 lagi



kami lelaki!!



gambar kenangan sesi petang!



terima kasih pada semua yang menjayakannya!



pss : suka penat suka penat tidur

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

59 ulasan:

azuan berkata...

meriah3...
laen kali buat lagi boleh aku join hahaa...

Skype Crew berkata...

wah..bestnyer. rugi ak xjoin.

'm wait 4 second gathering...hu3..

Nabiel berkata...

joe..aku ade bt gak entry psl gath nie..muehehehe~
nway,gud job la korang!hehehe
xsabo nk tgu yg kedua pnye~

kak ina kl berkata...

salam joe..akak ambil gambar yer..nak buat N3..tq

kak ina kl berkata...

nama akak tak daklah..

fiD berkata...

tahniah joe!

al-lavendari berkata...

salam.

pakcik bukan tak nak pergi. pakcik jangkakan yang akan hadir tentulah orang2 muda. dan melihat dari gambar2 itu, memang benarlah jangkaan pakcik.

kalau pakcik pergi takut ada yang kata,

"pakcik duduk rumah jaga cucu lagi baik"

Faizal The Newscaster berkata...

nama aku joe! nama aku!
lewat datang kul 12 lebih..
masa korang tengah berteka-teki..
tapi aku balik awal lepas makan tu

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

saya la gadis atas awan.. ahakk~ dtg lambat.. malu jer :P nway tahniah sbb dah berjaya anjurkan gath nih..

joegrimjow berkata...

skype, kluar je akan dipost

joegrimjow berkata...

kak ina, dah update da

joegrimjow berkata...

aisumi, ohoo, atas awan ;)

Fiq berkata...

arghhh..ruginye tak dapat pegi..umphh..

Amir Izzat berkata...

Assalamualaikum!..


wah! meriah2... haha.. lain kali buat lagi. dekat2 sikit..time cuti sekolah. Hehe.

Kujie berkata...

Joe - nak uruskan majli macam ni bukan senang...dan harapnya blogger dapat sikit sebanyak manfaat apa yang patut...

Terimakasih Joe - lepas bersurai, kami sambung sesi IT di pizza hut cyberjaya - sesi xclusif!

joegrimjow berkata...

kak jie, kami sambung di mid valley =) oo, tak ajak ya sesi eksklusif ni? haiyook

Bro Framestone berkata...

mmg terbaik la... lawak pulak aku membacanya huhhu

Feel free to visit
BroFramestone Blog

joegrimjow berkata...

thx bro jadi mc bidang terjun
huhu

Fyzal berkata...

halamak.. besh nye.. agak2 bila ada buat gathering lagi?

denaihati berkata...

Bestnya tu rugi pulak tak join ni

Gieyana berkata...

seronoknya tgk..kalau dkt leh joint tp x da org invite lak..hahahaha..just joking!

Amirul Faiz Abd. Razak berkata...

Rugi tak dapat hadir sama gathering itu. Good Job. Buat la lagi pada masa akan datang. :)

joegrimjow berkata...

hoho
nanti akan diumumkan
;)

AiZ berkata...

cool bro.. ^__^ kat mane pula lepas ni ye.. ^__^






Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

it looks so fun yahh:)

Sha-na.Szied berkata...

wahh bestnyaa..
belum dapat nk join cm ni..
yg second nye tggu saya balik ar :)

huhuh tahniah untuk joe dan sume blogerz

velasrizal berkata...

alahai sonoknye..

kene join ni next gathering..

Segmen Jom Karaoke : KRU - Babe

joegrimjow berkata...

nanti2 akan diumumkan
hehe

AiZ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
suhaisweet berkata...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

Mohd Sukur Ibrahim berkata...

joe..ruginye blk awal.ade jemputan kawin lak..xdpt dgr sharing dr kakjie n yg lain..apa2 pun gathering ni sgt best..joe.lepas ni kita buat lebih proper k..

syahirul berkata...

huhuhu.. thanx sbb buat gath yg best joe...

noor afzan berkata...

paling menyeronokkan.
dapat jumpa ramai blogger2 popular.
tapi miss la sesi sharing petang tu.
uhuhu..

rugi rasanya.
btw, kosmo ada datang tak?

joegrimjow berkata...

ADA, nanti akan diberitahu bila keluar tu huhu

!!~miss kawaii~!! berkata...

wah~
bestnye !
wat lg t ek...
mau join...
kekeke...

SyimaSyaz berkata...

=(...

Idda Hashim berkata...

Salam
Lain kali buat lagi lah, bole ajak sy skali. Ni ada kat Riyadh, erm dpt tgk gambar jek, nak gak join n meriahkan...

Fina Fento berkata...

sangat meriah dan sangat jeles!


BLOGGER KUCIWA

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

hurm.











































































































hurm.


















































nak salahkan mummy :(

Nadzrah berkata...

wahhh...
bestnyer hangout same2 blogger lain

Edy Ramanov berkata...

wow, bestnye. ramai gak yang pegi ek. tapi im not at the list...
sedih gak...
Blog Edy Dah Umur 3 Tahun!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

waaaah
happening jek
pas ni nk join geng blogger jugak la

farah berkata...

Saya sangat jealous . Tengok pun dah tahu yang gathering ni memang best !

Hasrol Nizam berkata...

tahniah sebab berlangsung dgn jayanya..hehe.. kot2 ada rezeki lain kali boleh aku pergi pulak.. :D

What you give, you get back (edisi worldcup 2010)

Fyzal berkata...

bro.. baru baru ni aku ada masalah tak boleh log in gengblogger.com. apesal ek. agak2 ko tau tak sebab ape?

mrkay berkata...

gua tak register lansung bro. Jahat tak? hehe

Usagi berkata...

Best2!!
Tapi tak sempat tegur semua.
Sogan den.
Buat la Berbuka Puasa GengBlogger plak.
(^_^)

heart~ berkata...

jelesnye...wuwuwuwu~

Azrul Hisham berkata...

aku tumpang bangga sebab dapat bersama menjayakan gathering kali ni walaupun ada beberapa kelemahan yang timbul...

apapun tahniah kepada semua yang sudi hadir ke gathering kali ni (^_^)

ladymiaka86 berkata...

waa.. bestnyer.. rugi x pegi..
takpe2(pujuk diri sendiri)..

lain kali wat la berbuka pose geng blogger.. raya dgn geng blogger pun ok gak kan.. muehehehe
hopefully leh join in d next time..

nabil_potter berkata...

joe, ak jeles weh..heheheh :P

Farid MOFASAD berkata...

aku mai aku mai!


hahahahaa


>>________<<

JAI berkata...

Perghh..blogger mantap dari gengblogger..adeyy rugi tak gi..ingat nak jumpa sikembar ALEX YOONG berguru dengan dia..hehe..tahniah bro atas kejayaan mengendali gathering

Faizal The Newscaster berkata...

joe..
blog aku beralamat di
from-the-news.blogspot.com

:D

Hazzy Ishak berkata...

org pertama tegur joe tu (ye ke?)
haha
alhamdulillah semuanya berjalan lancar, kalau buat area putrajaya boleh la haz jd ajk ke ape.

♥ Vee Violet ♥ berkata...

bestnye...
:)
vee terlepas ye?
starting august vee free sikit...
next time if ada lagi ajak vee ye?
kalau berbuka puasa ramai2 mesti best...
:)

btw, tahniah joe sebab anjurkan gathering ni tau...:)

ayu berkata...

salam...terima kasih semua..seronok jumpa blogger..semoga ukhwah ini berkekalan..insyaAllah...

Shafie berkata...

suke t-shirt tu.

miss nana berkata...

congrats. hopefully ada lagi gathering mcm ni ^__^

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW