Share

joegrimjow di merata dunia

share sikit gambar gambar syok sendiri aku di tempat tempat yang pernah melawat. separuh dari tempat ini ku guna duit sendiri (herbalife) dan ternyata kepuasannya bertambah tambah dan sangat seronok!





whitby : ada gaya hero hindusan tak?



london : tengah kota london yg sibuk



scotland : main ski? action je lebih ;)



korea : kat winter sonata punya tempat



taiwan : blakang tu 101 tower



stonehange : batu batu batu



paris : ooh eiffel tower


saja upload gambar lepas. jeles sebab cuti ester ni tak ke mana, tengok gambar dioerang yang jalan merata dunia, ku pun upload jugak la. gambar lama pun... lama je la. hehe. asalkan puas hati!


venice : mungkin summer ini



pss : tahun depan mungkin berdua... ?? kekeke ;)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

62 ulasan:

Nur Su'aidah berkata...

gmbr kt taiwan tu sgt kurus !!

joegrimjow berkata...

haha, ye ek? hehe

r a r a berkata...

jeles nya tgokk *-*

Nur Su'aidah berkata...

yup!! tp yg lain dah chubby balik. huahua. ;D

nway, best gilaaaa!!

luvly mya berkata...

wahh...jeles nye tengok..haha..best!!

Adziim berkata...

Moga betul2 dapat berdua tahun depan.
Amin.
:)

Mimie.Candy Cane berkata...

bestnyeeee....bertuah joe..leh tengok tempat orang..

YobSumo berkata...

adakah kita berdua yang dimaksudkan? auuuwwwww!
(bertuah gadis tu)

bila den nak merasa ni. nak jual Herbalife gak ah. hahaha!

chah~ berkata...

wahh.. aku tringin nk g vanice.. hoho

PEJUANG KESENIAN EXTREME berkata...

best siot dpt melancong di merata tempat..dengan cite ko nak belanja aku gi us..,bila lagi..haha

yuyuEyuliAnayusOf berkata...

nk pg eiffel!! OMG! :)

farah berkata...

wahhh , seronoknya :)
jealous sikit di situ . huhu

joegrimjow berkata...

rara, =)

nur, hee, kena kuruskan balik ni

luvly, senyum2

joegrimjow berkata...

adziim, aminn aminnn

mimie, rezeki, jangan ditolak

yob, mungkin bukan, hehe

chah, ku pon, xtau sempat ke x

joegrimjow berkata...

PKE, erkk, bukan ko ke nak blanje? hehe

yuyu, jom2, best kat sane

farah, best tu mmg sangat best

littlenailofar berkata...

wah!!

bestnya dpt jln merata tempat. teringin nak pergi tempat-tempat yg dlm gambar tu tp tempat yang paling nak pi ialah gambar no.4...

bilalah nak dpt merasa menjejakkan kaki kat tempat orang....

salam singgah ^^

M.N Hisham berkata...

syoknye jenjalan.. lenkali leh la tumpang ye.. huhuhu

joegrimjow berkata...

little, no 4 tu nama dia... juju island kot

hisham, sila2, nanti roger2

.::WaNiE::. berkata...

weyy untung banyak tempat dah jejak :)

Nur Su'aidah berkata...

joe, haha. chaiyok2!!
nway pergi berdua lebih baik. haha. sabar joe sabar.

mama zharfan berkata...

apa yg best kat stonehenge tu?
me pun teringin nak gi venice :p

selamat berdua yer soon :)

mie berkata...

whitby???
kawasan perkuburan ke....
hohohooo

joegrimjow berkata...

wanie, mmg sangat untung ;)

nur, erkk, ok ok, bersabar

mama zharfan, xde yg best selain batu. haha

iman berkata...

Jeju Island la if kat Korea.but winter sonata is in different side of Korea.Best!

teringin plak nak wat post cmni..hee~dah ke 14countries..but...never been in Venice, sbb reserve utk g dgn hubby.hehe ;)

Tanpa Nama berkata...

bila nak kat malaysia pulak??

~ Ann ~ berkata...

yey, kat kubur pun nak gambar.. ahaks.. ehehehe

kat taiwan tu pic paling cool.. laike!

Hizami Li berkata...

wow.
sigh.
x pernah lagi ke luar negara.
T-T

FarhanaDr berkata...

Hohohoho.. Berdua lebih baik.. ;p

Pape pun, smuanya nampak hensem belako.. Sapekah yg bertuah mndapat joegrimjow ni.. Ahaks..

MuNsYi SaMa berkata...

ak hny dpt share pic g singapore. huhu

bile nk g malaysia lak? dgr kate sane best.hehe

kisahremaja berkata...

teringin gak nak pegi kat KOREA.... sure sonok layan gajet2 kan....

Norfa arisha berkata...

wah..bestnyer...
sgt jeles tgk gambr2 tuh...
bila la nk pi kat sana pulak...huhu

Tanpa Nama berkata...

eee geli aku tgok pic yg first tu~
ecece, ehem ehem

Norfa arisha berkata...

comel la gmbr kat london tu...hak3

nursarah berkata...

tetiba nak tanya..


berbulan madu di mana?

Azuan berkata...

aku nak tunggu berdua dulu hahaa

zikeryhassan berkata...

tolong la bawa aku sekali.

Qiha Aziz berkata...

bukan main posing kat gambar 1st tuh. hehehe.

erm, kenapa tak pergi venice tu berdua? baru romantik.

chanz berkata...

Wah. Saya sedang jeles. Haha.

Good for you~

bellar0ssa berkata...

jelesnya. aku nak ke venice juga!

yusuf mujahidin ™ berkata...

benci. sekian

joegrimjow berkata...

erkk
ramai yg jeles
;)

ddy the writer! berkata...

wah. klu nak berdua, bawa lh ddy. hehehe

Nazz@Purple berkata...

Best nye joe...bila la berkesempatan nak gi melancong cm tu..

Hazzy Ishak berkata...

nak berdating eh...

Ain berkata...

wowwwww....

bestnya jalan-jalan....

bila la dapat pergi obersea nie....

Luffy berkata...

betul kawen thn depan?

atty's berkata...

beshnya jalan2 negara org...

Vee Violet ~vLockheart~ berkata...

tak dpt tgk pic...
=(

~0~ berkata...

best....

iema_z berkata...

nk gak pusing2 dunia!envy gile ouh...ish3

YanTzYanTtiE berkata...

best nye jadi Joe

Mak Su berkata...

waduh, menariknya Joe.

kat venice tu paling syahdu, romantika de armor

'AQILAH berkata...

berdua. heee.

Zumie berkata...

bestnye la kan...bila la dapat pergi tempat yg kamu pergi neh :'(

*~ eLiEnZ 87 ~* berkata...

amboih sronok nye jalan2 =)

joegrimjow berkata...

sronok bangat
;)

*~ eLiEnZ 87 ~* berkata...

len kali bwak ramai2 org la. leh follow sama, kekeke

rossoneri berkata...

wahhhhhhhhh bestnyaaaaa nk g venice.. kalo g venice, kem salam kat mana2 footballer italy ye..hahahh..

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

besHnye..
s0n0k an dPt tg0k negara 0wg..
**biLe La sy dPt peGi**

Azizuan berkata...

bawak ar aku jalan2 bro..haha

nur syamimi berkata...

seronoknyeeeeeeee

Nur Syahirah Hainan berkata...

nk pegi..nk pegi..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW