Share

chong wei mara ke final!

'pa, menang tak chong wei'


'menang menang'


yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


'lawan dengan sapa final?'

'tago apa ntah, orang jepon'



'aik, bao chunlai?'

'kalah dengan jepun tu r'



'chong wei lawan dengan sape tadi?

'peter gade, straight set kot'



'huiyoo, mantap mantap'

'ko kecoh kenape?'



'mesti la wei, aku p kot esok tengok final. klu kalah, tak best la esok pergi!'

'haha, ok ok. pegi la esok. best woo dieorang main, sehebat ko dieorang main'

(ok, yang merah tipu ;-) ) - perbualan dengan kawan aku yang pergi menonton all england semi final tadi. fresh lagi ni.




yeahh, dato le chong wei mara ke final. menggalas misi malaysia untuk merangkul kejuaraan sulongnya dalam all england. jangan risau, esok ku akan menyorak dengan sepenuh hati



bendera besar - DONE!!


pembesar suara - DONE!



kompang - DONE





































satu lagi takde ni....

budak ni beli mana ek baju macam ni? boleh pakai esok!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

34 ulasan:

Mimpi berkata...

Suruh para ibu jahitkan baju Malaysia.

KJ-kun berkata...

bagus2..bersemangat bro..
esok jerit kuat2 tau..
boleh nampak bro dalam tv nanti heheh

sweetsuraya berkata...

bagus btul...
semangat!!!! jgn lupa kibarkan Jalur Gemilang dgn bangga ye...:)

joegrimjow berkata...

akan bertempik dengan girang esok
hehe

MyaFiza berkata...

haha...esok bila nampak je kamera...terus lambai dan terus buat aksi yg excited gitu. hahaha... dapat masuk tv...
ak tengok kt dpn tv jelah tengok chong wei main.

zakwan87 berkata...

mana plak ko nk cari gendang tu?

i'msosupernotcool berkata...

haha..
baju tu kat masjid india ade la kot..
ko tempah je la..
suruh pos..
tp sempat ke?
haha

bellar0ssa berkata...

oh wow.

way to go chong wei.!!

huhu sokongn padu dari jauh.huhu..

bangga jadi anak malaysia~

sya mansor berkata...

yeahhhh go chong wei!!!

and go joe! hehe
harap dah buat latihan vokal yang secukupnya untuk sesi sorakan nanti. kalo dapat salam ngan chong wei cakap aku kem salam. heh.

joegrimjow berkata...

hehe
tonton tv esok tu
intai2 la ek
hehe

Tanpa Nama berkata...

nak ikot...............T_T
xadil xadil xadil.nnt kan aku mogok esok kat PISANG..lol

'AQILAH berkata...

buat sendiri

zaizax berkata...

ahha, joe pastikan kamo minum air asam jawa bnyk2 yahh..go go datuk lim cheong wei..gogggo

Iman berkata...

wow!Eica nak mogok kat Pisang...!hehe

Zahratulhayat berkata...

dan bila kamu pakai macam budak tu,

will be looks like, mascot DIGI

:))

SweetyMui2 berkata...

yay! msuk final..cayalah hubby aii..haha!

FarhanaDr berkata...

Hohoho.. Semangat waja.. Bagus2.. Mungkin inilah dia calon menantu yg dicari-cari oleh para ibu di malaysia.. Patriotisme tetap ada.. :)

Tanpa Nama berkata...

bagus2!! semangat Malaysia..hehe

Amanina berkata...

alaaa. takdapat tgk!

Mr K berkata...

Aku ada tgk smlm. Tapi btl ke dia kalahkan jepun? sbb kalau x silap aku, nama dia Jade/Dace or something like that. Tak tau la kalau aku tgk bkn yg live punya >,>

Mr Kamikaze berkata...

Bestla bro dpt tgok live...
apa2 pun sokong habis2 bro...
jgn kasi can

y@n@ M!B berkata...

huyo mmg penyokong cemerlang nih siap gendang bagaii..best3~ =)

iyllienaz berkata...

wey jahit sendiri wey..still ada masa..

amie berkata...

semangat giler..
hahaha..
bagosbagos..
:)

otak ketat berkata...

haha. go chong wei go joe! ;)

.::WaNiE::. berkata...

hahha segeralah cari penjahit baju

aduka berkata...

pkai je bro.. kasi havoc..
=P

joegrimjow berkata...

mr k, chong wei lawan ngn jepun final, togo. semi die menang dengan gade

Nur Su'aidah Bachok berkata...

joe !!! best2.. wajib tgk search joe kt kamera.. hahahha~ ;D

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

g0000 mesiaaaaaaaaaaaa goooooooooooooooooo !



nak g gakkkkkkkkk joe !

farhana berkata...

haha femes budak itu
dah kata da Dato mst boleh menang
sebab Malaysia Boleh!! =)

chokio_nia berkata...

budak tu jahit sniri..die bg tau aku td..mantap!

tahniah wat dato lee chong wei ne wey..=)

joegrimjow berkata...

malam ni jangan lupe tengok ya
hehe

Tanpa Nama berkata...

semangat!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW