Share

berbiji biji epal di depan pintu

sekali lagi idea baru di kala exam datang. idea ini dapat dari hasil study di IC, tiba tiba gf awek presiden union datang memberi buah. 'fruit for free' senyum gadis itu. dulu memang pernah berbual masa ikuti spiderwalk, kali ni jumpa lagi di IC untuk memberi buah. nasib baik paul tobin ada, kalau tak dah usha dah.


rasa di hargai


walaupun hanya sebiji pisang yang diberi, tapi kepenatan untuk study terasa lenang seketika. seolah ada orang menghargai. rasa di hargai ini datang dari sebiji pisang. memang hebat kuasa memberi ni! lantas ku terus shoot di mailing list exco SMSA untuk bawa idea ini kepada rakyat malaysia disini


semangat berpersatuan


time kasih kepada ahli komiti yang lain yang sememangnya komited dengan kerja walaupun musim exam ini. terutama kepada eica dan zakwan yang banyak menolong. kalau nak buat sorang2 benda susah ni, memang tak mampu. sebab itu perlunya kita bermasyarakat. kan kan?


epal


pagi semalam bersama housemate keluar ke TESCO untuk membeli buah. ada epal! ok, angkut terus. sebanyak 25 packet (setiap packet ada 7 biji) di bawa pulang. orang kat tesco jeling pelik je beli epal banyak2 ni. aha, memang nak patah pinggang, tapi disebabkan semangat nak memberi tinggi, bawa la jugak sampai ke rumah


perempuan


yang perempuan di uruskan oleh perempuan, erk, plan aku je nak bagi, ye lah, boleh mr presidente berkenalan dengan lebih rapat dengan perempuan2 sheffield ni, tapi tak manis plak kan. hehe, so eica yang uruskan. segala hiasan dia telah buat dan akan di hantar pagi ni. meriah benar. nak tengok camne die hias, silalah klik ke entry ni


lelaki


kali pertama juru audit SMSA buat kerja bukan sekadar audit. haha. mantap2. sambil memberi buah, sambil menangkap gambar. tuuuu yang best tu. hehe. layan gambar. ni pendedahan terbaru gambar aku yang botak. kekeke!


jom pergi bagi epal



rumah pertama dah sesat dah



yes, dah jumpa!



umah ke2



tengku jonathan yang siap berpakaian kemas tahu masuk blog


rela lepas main dota



umah vitoria



menunggu rumah yon di buka



yeah, kami sayang malaysia (xtau nape bendera di pamerkan)



sila2 ambik jangan segan



rumah paling ceria
haha

erk, ok dah satel. tak larat nak pergi ke hall. so yang tinggal di hall, bolehlah amek di 82 flat b brunswick ni. jangan tak datang, lepas amek kita jamming. harap semua yang dapat ingat2lah bahawa pentingnya kita berpersatuan ni. jangan duk sorang sorang dan supportlah persatuan malaysia anda. haha


special thanks to
zakwan
eica
sopi
juruaduit SMSA-tuufik weng weng
n semua komiti SMSA 09/10
(boleh klik link mereka untuk ke blog masing2)


last but not least
terimalah dendangan lagu selamat pagi cikgu dari aku
kekeke!



nota kaki : 4 papers to gooo!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 ulasan:

tehais berkata...

Nk jugak epal..huhuhu

joegrimjow berkata...

datang sini
heee

Faarihin berkata...

wah.. baguslah.. sambil2 tu dapat mengeratkan lagi silaturrahim.. (^__^)

FarhanaDr berkata...

Wahhhh.. Kamu nmpk brutal.. Haha.. Elok gak botak.. Nmpk garang sket.. Hehehehe..

~ tambah2 kat ober the sea lagi laa kene hidup bermuafakat dn bermasyarakat juge baerpakat.. ;)

joegrimjow berkata...

brutal?
haha

zakwan berkata...

gf awek president??cmna tu joe?hahaha

I n n z berkata...

abg joe comel :)

LORD ZARA 札拉 berkata...

pergh~

lagu selamat pagi cikgu?

untuk aku ke?

hahahaha~

joe, tunjuk la gambar epalnya!

@___@

cikgu_math berkata...

CM intai disetiap pintu masuk.... kut-kut ada bekas pelajar CM.. tapi tak nampak pun muka dia!..

Ivy Metaga berkata...

wah rambut baru, nampak lebih menarik lah ^^, nampak lebih macho dan gagah...

joegrimjow berkata...

wan, ko mmg polis berjaya

zara, tngok kat blog eica, ad link

ivy, macho n brutal
haha

nursarah berkata...

joe, nape ko kelihatan tembam?..kerana style rambutkah?

joegrimjow berkata...

hakhak
mungkin berat naik kot
hehe

i'msosupernotcool berkata...

i prefer dat drumset..
boleh?
haha

perempuan ITU berkata...

Nanti balik Malaysia bagi satu Malaysia epal ye

=)


Undi saya anda dapat seribu

syafawani berkata...

wahhh da botak~suka..hehe

joegrimjow berkata...

yes
sorang lagi suka botak
hee

drum set?
bleh2

Nadzrah berkata...

gud luck! =)

.alie. berkata...

tolong kirim salam kat yang pakai baju merah di rumah paling ceria..
nampak comel la...

:)

RoSe_ViOleTE berkata...

nape x hantar kat ukm skali nie..
kami pelajar Malaysia jugekkk...

hihihi~~gud luck yeh!

Nazz berkata...

Hu hu hu.. aku tak penah dapat epal.. ada takde pun limau mandarin masa raya cina... Bila ko nak antar epal tu kat rumah aku pulak?

Syima Syaz berkata...

best lah ketuk ari umah ke rumah pastu bagi epal...wahhhh!!!!

p/s:nape tak doyan?

noor afzan berkata...

wah, bagus2..
semangat malaysia tu akan lebih menyerlah bila kite ada di luar negara..

akukaonal berkata...

u nmpk cutela... hahahaha... smart bro...

touyakaruma berkata...

Alaaaa nak juga makan Epal.

Jard The Great berkata...

kasi botak lagi.. heee..

anyss berkata...

nice entry :)
salam perkenalan.
do visit my fashion blog yea,
anyss wardrobe (:

eQbalzack berkata...

semoga sukses kat sana....

Aelfi berkata...

ngehehe..muka bangga siot.
dah macam menteri buat kerja amal.

hanismalik berkata...

Erm, ko blaja mn ek? teruskan blogging...hebat la ko...=)

azaliahjsalleh berkata...

epal sedap

~ h a n i m h u s i n ~ berkata...

best nyer~

jealous tgk org lain study dkt oversea..nak gak!
=]

joegrimjow berkata...

hanis, kat sheffield

aelfi, meraih undi kot, haha

jard, bahaya botak sangat

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
pudding pie berkata...

best jgk kalau prakttis kat mesia
hehehe

suka epal hijau

ummi berkata...

lorhh neh geng sopi eh.haha.
joe dah botak terus nampak lagi comel.dulu ensem sikit.

haha

ezzati berkata...

botak yg comel..hehe..nak jugak epal

Tanpa Nama berkata...

nape semua hensem2?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW