Share

thank you KAMO semua!!

entry ni di publish pada 9hb11 pukul 9.11 pm (waktu uk)


credit : pak cik G





tengahari tadi
selepas habiskan masa mengemas bilik
on desktop
bukan blog
terkejut tengok follower
dah
.
.
.
.




punya lah happy
angka tu memang menarik
999
;-)




dan petang tadi
on balik blog
dah 1000
wahhh
wahhh
terharu sangat sangat
tercatat lembaran sejarah hidup
9hb 11
follower dah cecah ribuan ;-)



thank you so much ;-)




credit : pakcik G-string, oppssssss




pss : orang lain dah beribu tak sebuk pon, aku ni yang sebuk2. takpe la, aku budak kecik lagi , so boleh dimaafkan dan layan je laaa;-)




projek joegrimjow.com baru


setelah diberi kesempatan untuk berguru, nampaknya sudah mula untukku melancarkan projek joegrimjow.com versi baru. ecececeee, tengok je la nanti macam mana rupanya. hehe, jangan korang dah tak datang jenguk sudah la ye, ku akan cuba untuk hasilkan entry-entry yang lebih mesra pembaca dan mengurangkan lamunan ku yang mengarut ni kadang2 (ke selalu ek??hehe)




sifuku


sementara ini sifuku kena dirahsiakan. motif? supaya korang rak ganggu dia dan dia boleh fokuskan masa untuk mengajar aku dengan riangnya. hehe, kejam kan? susah ok nak cari dia ni, dah la aku dah buat offer kat beberapa blogger, semua di tolak. nasib baik la ada dia ni, nyaman sentosa hidup




live blogging


aku akan manfaatkan iphone dengan sepenuhnya dengan melncarkan live blogku. huhu, sebab dah ambik package line telephone yang unlimited wifi, ku akan buat manfaatkan untuk berlive blogging. ahaa, macam mana la rupanya ya. tutorial kat blog khai ku tak guna la sebab ku punya jenis baru n free, khai punya kena bayo. kekeke! tapi kredit to him perkenalkan live blogging ni




website herbalife


ooh, website herbalifeku dah lama tak berupdate. bukan apa, sebuk dengan benda lain. dengan pelancaran joegrimjow.com baru ni, website ku ni juga akan diupdate dengan secomel-comelnya. haha, macam mana rupanya? nantikannnn. siap ada WLC lagi. opsss, apakah WLC?? nantikannn




contest sempena joegrimjow.com yang baru


nantikan..... ;-) skrang duk pk entry apa sesuai untuk contest lumut ni. haishh, ku masuk bukan untuk kalah, tapi untuk menang!!! yang contestku ni dah takkan berbelit belit macam contest kedua ku dulu. huhu, memang sambutan agak sedikit. nanti pelajar u malaysia dah habes semua dah exam, boleh la buat blog untuk join contest ku ni. haha, jom jom berblog!!



last but not least


sekali lagi, ku ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada kawan-kawan blog yang menyokong joegrimjow.com dengan seadanya. banyak kenangan yang best best semasa berblog ni dan umur berblog yang tak cukup setahun lagi ni perlukan sokongan anda semua. teruskan membaca sehingga mata lebam. hehe.



ThAnK YOu GuuUUyYSS
MUAAHHH
~gaya gediks~




nota kaki : sampai skrg masih terharu... hukhuk...thank u thank u

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

55 ulasan:

Hayatito berkata...

hari kebesaran ek?
haha..
mencipta sejarah di hari 'kebesaran'ku juga..=p

Lady Dyla berkata...

Tuan Joe..
Bole sy dapatkan email YM @ Skype anda..

Trime kaseh atas kejayaan anda *tetiba*

Jard The Great berkata...

ehehe.. ko mmg budak kecik..

Privacy_Resident berkata...

joe jadi gediks!
ahaha.. :P

chah~ berkata...

wahh.. tahniah2x.. (menyokong keterujaan tuan blog.. haha)

izzahfarhana berkata...

joe link la izzah.kahkahkah.nak join entry nanti!yeay!

'AQILAH berkata...

hahaha...congratz joe!

ada_hairuni berkata...

Follow diri sendiri tak? hehe..

Taniah2.. Suke bace blog dia.. (tersipu-sipu)

Tanpa Nama berkata...

DAMN! asal ko mcm artris nie padahal org biasa je bapak jeles!!!
tahniah lah wei.. apa2 pown blog ko kdg2 aku layabn lah cerita menarik good job tak sia2 aku ajar ko! hikhiukhik

misz beauty berkata...

x sabar tunggu contest joe buat... nak menang lagik!! hehehee ;-p

saypOOL rafhtello berkata...

thaniah dah seribu ye..
rajin2..bagus!
buat contest yg best2.. =)

NAJ HEBAT berkata...

x suke!!! jelez..
saya ni baru ade 14..
mane aci!!!
nak jge 999.. bleh share??
[x tau malu]

Super HaNa berkata...

ahaksss
byk tuhhh

Super HaNa berkata...

ahaksss
byk tuhhh

Just_najmiE berkata...

congrats!! =)

kenkadang best gak layan ur blog yg kejap stabil kejap gila nih.. hehehe.. keep it up!.. dah ada contest nnt, tell me ek?.. (^^,)

Solehah berkata...

all the best joe..

sueanne berkata...

cayalahhhh joee.dah seribu followers tueeee..
10 kali ganda dari kite..hehhehe..

miss izan berkata...

tahniah! ;)

*perasaan ngah tak sabaq2 nak nantikan yg baru*

Tanpa Nama berkata...

tahniah2...ramai pengikut..leh sebarkan ilmu yg baikkan?

nursarah87 berkata...

sudah menduga..joe pasti akan wat entry khas sempena ke'seribu'an follower...

tahniah...weh,contezz bila tuh?..wat pas raya haji la weh!

baincardin berkata...

thank you joe! thanks so much for ur 10-star votes! yay! ^_^

*Bain betul² desperate nak menang ni! yay! ^_^'

Sis-Lin berkata...

sama2...mmg byk giloss le pengikut dia..

klu cite dn info bagus..mmg x rugi kita mengikuti kan..walupun jd silent reader...syabasss

{lumut} berkata...

kali ni aku join okkkeeeeyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!heheheheh...

cpt aku tggu entry kau.haha

Farhana berkata...

Sama2.. Mmuuuaahhhh jugaks.. Hehehe.. ;p

~ contest??? hohoho..

ezzati berkata...

waa..congrats2...

xpe2..aku cecah 100 pn dh kecoh..hehe...sbb aku remaja lg..xpela

Sitisifir10 berkata...

Tahniah..mesti sangat sukkka kan??

Syima Syaz berkata...

kita igt blum follow..skali dah lame follow.nak jadi org ke 1000 sebenarnye...congratz joe...

cik intan (◡‿◡✿) berkata...

.wuuu otai2 ;p

sharamli berkata...

k0men penah sampai 999 x?

geeds berkata...

wah.
welcomies~ haha.

yew mata sudah lebam bce entry.
sila ganti my garnier eye roll on dgn yg bru.
tenkiu.
haha. ;p

♥Hernee Nazir♥ berkata...

tahniah2..wat n3 best2 lg k..

baincardin berkata...

Congratz a thousands for a thousands followers! ^_^ banyak tu....

*and thanks a lot for ur 10-star precious votes! ^_^

joegrimjow berkata...

sharamli, tak pernah lg

joegrimjow berkata...

lady, ym ad kat tepi tuu

joegrimjow berkata...

thank u semua

izzahfarhana berkata...

eh yeke?xpasan.hekhek.blog joe x berat pun.pic utk entry kot menyumbang.heheh.apalagi mnum herbalife lah!ekeke

Sharif John berkata...

Dasyat.... follower gua 10 kali kurang... hahahaha

et berkata...

wah3..hebat..tahniah~ ^^

green berkata...

tahniah!!!!

Nazra~ berkata...

bila nak buat kenduri kesyukuran? :D

Firol berkata...

perempuan dapat muahhh smartlah..jantan?
hehehe

Tanpa Nama berkata...

gedik gile ko
xyah la gedik2
bodusss

PinQib berkata...

Kmu sudah ribuan2 da,
kami bru puluh2 an..
hahah..


smuga kcemerlangan sentiasa berpnajang dalam dunia blogginggggg~!!

MAJUUUU

kawie2020 berkata...

hehehehe.. bile nk buat kenduri nk celebrate nih.. dah 1000 tuu.. aku 100 pun x sampai lagi..hahahaha...

katahatiku berkata...

suke ngat ye

joegrimjow berkata...

mesti telebih happy
;-)

{lumut} berkata...

kau punya ayat

"nak ayah.."

tuh buat aku sebak je la..
isk.

Cik Amy Sensei berkata...

tahniah...hehe

Tanpa Nama berkata...

budak kecik yg dah besar, congrats!!

teruskan berkarya..
slalu nantikan cite pelik kamu.
hihi~

vidadarisakura berkata...

gila ar.memang hebat la tu.

LiNda berkata...

salam joe...

wahhh ! saya suka gaya gediks awak.. hahaaaa

actually.. saya suka kegirangan dan kesukaan yang awak tonjolkan . Tidak hipokrit ! . Saya pulak yang terasa keterujaannya.

tq singgah blog saya .

eazy berkata...

tak sanggup nk reply kegedikan muah tu.hihi

Tanpa Nama berkata...

contest tu yg buat aku semangat
haha

BabyJane[The Juliet] berkata...

its my pleasure to follow ur interesting blog
:)

sophie berkata...

w0w!!1000 laa.. congrats!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW