Share

kenapa.....

blogku xdapat dibuka

log in pun xdapat
help..
help...
help...

mungkinkah kena bertapa lagi??

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

50 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tu r...x dpt nk masuk.
pelik je.

joegrimjow berkata...

dieoeg ckp hosting poblem...

Lady Dyla berkata...

tu la.. cnaggeh manggeh sgt...

joegrimjow berkata...

sedey2...

Kamsiah berkata...

jgn biar lama2..nnt pengunjung lari heheh

'AQILAH berkata...

update kat blog lame je...heee

hasni berkata...

erm
btl2
xleh masuk
guna blogspott jela
hhe

Tirana berkata...

Haa...memang tak boleh buka..not found!

Hazzy Ishak berkata...

hehehe...sabar je lah...

.millalara. berkata...

yg tradisional tetap di hati lah joe~ ;p

NuR berkata...

blog merajuk kot..
ko tak bagi dia makan ek joe...
cian dia...

Tanpa Nama berkata...

dia suruh berehat kot

Jard The Great berkata...

hosting problem.. kena tny pada org yg tolong host website joe tu..

adehh.... bnyk gak cobaan ek.. ehehe..

rilek2x... maksudnya joe kena hapdet kat sini jelaa..

ChiLaBaey's berkata...

selamat bertapa.... :)

Mohd Nasri Md. Nasir berkata...

joe..bpe bnyk blog ko daa..haha

ezzati berkata...

lor..yeke...xpe..sabar2..usaha tangga kejayaan.. :)

mr.syazwan berkata...

klau x dpt dibuka

tpi mcm mana leh post ni???

ermmmmmmm

LotsOfLove-Pearls berkata...

ku dah sesat dah nie..

Tanpa Nama berkata...

fes time nk dtg bace belog kamu.tp tak dpt msuk pula.tak bg sye bce eyh.keh4

Farhana berkata...

Akan ku tungguuuuu.. Wah.. Sila selesaikan ye.. Huhu.. Caiyok..

atty's berkata...

kena jampi2 skit kot..hehehhe ..nanti leh ar tu

anith berkata...

hye~
ye org kedah tp xpnh dok kedah
kg je sne..
owh sheffield ke?
dec 08, anith pg sne!
jmpe kawan~

Putra Al-Maliki berkata...

die suh pkai blog lame kot.. hehe =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Sharif John berkata...

Mungkin....

vidadarisakura berkata...

kesian eh kau.
baru jak mau belagak dapat .com.
dah berproblem.

heee

et berkata...

huu.sile tabah.nnt2 oke la uh.^^

eazy berkata...

kecian joe
huhuhu

ayin jemin berkata...

msalah ciikies kot..

LORD ZARA 札拉 berkata...

jangan bertapa joe~
jangan2~
jangan~

Eazy Izzuddin berkata...

kenapa kah itu

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- berkata...

boley je bace .. hurmm

s h a r v i na berkata...

xyah la guna blog baru tuh..
gune je blog nih..
lala..

dayah aziz berkata...

hai...
visit n folo my blog gak kehhhh=p

cik EPAL berkata...

tu la tukaaaa lagiiiiiiii

Tanpa Nama berkata...

ko bakar je pc @ lappy ko tu beb...wawawa...

Hisham berkata...

ko tau nape???ko x pnah jnguh blog aku...hehe..aku slalu gak komen kt blog ko..trmasuklAH wpress ko...
tu balasan allah kt ko...hehe...sori.
dan dh lame aku link ko kt blog aku...tp aku xkisah...aku tau aku sape...ko komen kt kwn2 ko je..
may god bless u otherwise may got blasah u,,,

Hisham berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hans berkata...

buat baru
haha

IxoR@ berkata...

blog tak leh buka......?

ermm...ok je...

yg baru tu pun ok je ixora buka...wah yg baru tu canggih arr....

:D

anaklaut berkata...

salam....Aidiladha buat bro,


salam aidiladha buat saudara di London dengan doa agar dirahmati Allah swt selalu.

Al Quds Travel berkata...

Al Quds Travel Welcome You :-

"AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Official Radio : THR Gegar FM
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

Liyana berkata...

hm...x dpt buka ye..sy pn x pkr..huhu

Tanpa Nama berkata...

da lme x on9..
pe da jadi nie..

Anak Pendang Sekeluarga berkata...

salam...setiap manusia akan usaha dengan sungguh terhadap apa yang diyakininya.......kita sebagai orang islam...kene yakin bahawa ,kita akan mendapat kejayaan apabila kita mentaati perintah Allah dengan cara yang dilaksanakan oleh baginda saw....

faidzal berkata...

HAHAH , log in smpai lebam . mzti bley . HAHAH

hans berkata...

xokay lagi ke?
asal xupdate blog?
haha

BuLaN iTu aKu berkata...

tak bukak kunci mangga nya dulu kot

agzamry berkata...

hhahaha sianlah plakkkk entry nih

Bocah getas berkata...

Mampir nich...
menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
Salam....
oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...

khani berkata...

Mampir nich...
menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
Salam....
oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW