Share

terkejut BERUK tengok

tadi pagi ada terima msg dari inbox
dari kakak sulong di australia
(raya haji ni dia balik..jeles jeles!)

msg tu ada video ni
tengok kejap....





terkejut beruk aku tengok!!
tapi tengok berulang-ulang
dah tahu trick dia ape..
hehe



~~~~~


ni ha, pasal disqus komen
sapa yang tahu buat?
ku dah try buat
tapi last last
akan keluar benda ni...





tulun
tulun
tulun


dulu jard selalu tolong
kali ni sapa nak tolong??



nota kaki : nak pergi main bowling, sapa nak ikut??

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 ulasan:

seroja jingga berkata...

terkezut gua!
tapi fun la klip ni

Aku Beskot™ berkata...

kakaka..
terkejut²..
tgk byk kali br tau.
kreatif..

shiedahkamil berkata...

salam

igtkn tetibe kuar muke hantoo ke hape..
dh stndby awl2 dh ttup muke.. =P

btw, u should change ur layout..
:)

vanillamilkshake berkata...

btol btol..
ngatkan nk kua pape..
tp mmg terkejut.
huuuu...
^_^

HEMY berkata...

haha..mmg terkejut kejap...tp mmg tgok skali tau dh..

apa mende kumen2 tu...

shiya berkata...

errkkk...

ap motif video ni??
xphm la..

sori sbb dh tgk byk kali..
tp still xdpt..

T_T...

shiya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Fathiadha berkata...

wah kretif... tp masih boleh dikesan...

Lala berkata...

terkejut beruk gak tgk...huhuhu...mcm hantu jek..hahahah

et berkata...

hoho..bez2..^^

tp, tutup mate jugak la mule2..hengat ke ape..adoilaa~~

x dpt eden nk tulun..x reti..

shinawawa eyenie berkata...

bestnya maen bowling..time gah tnsion nk exam ni

Farhana berkata...

Hohohoh.. Yg solat tu laki ke pompuan ek??? Hehehe.. Tak sah solat tu.. Huhu.. But lawak laa.. ;p

Kalo gitu mintak tulun jard ler encik joe.. Jar oh jard.. ;)

Kat sini dah nk dkat 2 pagi, main bowling dlam mimpi jek laa..

~miszirdawaty~ berkata...

haha.
menarik klip th.
uhuk~

green berkata...

berderau jantung den..

jap2..disqus tu kan, krg sesuai untuk mereka yg suka tukar2 layout..lebih2 lagi kalu guna template blog, java scriptnye tak mesra 'editing'..

kalu dah guna disqus, leceh la sikit nak tukar2 layout..tp mmg boleh..

IxoR@ berkata...

uhhh...mmg terkejut hingga menjadi beruk!

bila tgk lelama...dah tau dah...hihihi...tarik nafas lega!

:D

joegrimjow berkata...

jangan la sampai jadi beruk
;-)

joegrimjow berkata...

xdapat satel lagi masalah ni
camne ye??

joegrimjow berkata...

layout ni sementara
akan di tukar ;-)

'AQILAH berkata...

tak nak ikot.

post as guess pun tak leh?

joegrimjow berkata...

post as guess camne ye?

Kamsiah berkata...

dok tunggu gak,..suspen..kut2 la benda ajaib apa yg nak muncul..

atiQah adNan berkata...

tak tengok pun video.. hee~
kurang keberanian..

Jard The Great berkata...

joe.. tak besh la guna disqus.. huhu.. sori den tak dpt nk bantu kali neh.. ;p

tp at least ade gak yg masuk blog aku melalui link ko bagi tu.. lenkali link ar lagi.. =p

Hazzy Ishak berkata...

igtkan apa lah tadi...bikin suspen je kalau tetiba kua hantu

*dasar penakut

joegrimjow berkata...

saling link mengelink ;-)
ala
xbest ke?
ishhh

joegrimjow berkata...

pernah tgok ke video tu?

Solehah berkata...

tak bleh tgk video tu..pastu tak tau jgk pasal disqus tu..

eazy berkata...

nk ikot g main bowling gak

joegrimjow berkata...

da balik da...
huhu

Tanpa Nama berkata...

takut nak tgk habis...terus off...hehe

JASA berkata...

HA HA..NNT SAYA NAK BWAT KAT ANAK SAYA

niesz berkata...

ish!biar betul video tu..nsib baik x menjerit td!cam real la..hahaha..klakar plak..

niesz x pro bab2 cam tu..sory ek fwen..

Tanpa Nama berkata...

hahaha
apa nih main2 sembahyang

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• berkata...

takde keje la tu.tapi bes!

eyena berkata...

yer laa kamu yg terkejut beruk.. mujur beruk tak terkejut mcm kamu..hahahhaah

ChiLaBaey's berkata...

Cayalah bro.... terkezut yang boleh dijangka... hehehe... apa2 pun kredit kat kakak bro... :)

neem berkata...

wahh... terkejutt

rhapsody LiN berkata...

nak ikot maen bowling!!! :DD

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW