Share

Sofea dah ada sara

Entah napa blog ini dah jadi gedik semacam. Mungkin tuan empunya blog agak tensen, jadi kene lepaskan tensen dengan post entry yg gedik gedik


Mengenai gedik


Perempuan kalau nak gedik, mungkin akan menimbulkan perasaan menyampah di kalangan lelaki. Vise versa untuk lelaki pon. Tapi ada juga yg xkisah, itu mungkin golongan tak-ambil-peduli-hal-orang-lain. Pernah kenal dengan org mcm ni?


Bagi aku, nak gedik takpe, tp pastikan kamu comel.(apakah!!)




Lari tajuk!!


Ok, mengenai tajuk, mesti korang dapat tek sapa sofea dan sapa juga sara. 2 2 Adalah peneman daku dikala kesunyian. Walaupun tidak bersuara, tapi aku tahu dieorg sukakan aku ;-)


Sofea

Dia dah teman aku dari tahub lepas lg. Cuma 50 p, dibeli di carboot. Banyak barAng murah di carboot ooh! bila la lagi ada carboot. tak sabar nak beli sesuatu buat teman sofea n sara pula



Sara

Baru je dibeli, semasa di taiwan. Ku dah bagi kembar sara kepada geeds, yg menang contest aku tempoh hari. Tinggal lagi sara, sorry la geeds, kembar sara nama sari, kekeke!

Ok
Layan gambar ;-)



sofea bertopi



Sofea tanpa topi





Ini lah dia sara





Sofea da ada sara


diingatkan, tak semestinya lelaki yang memiliki anak patung adalah jenis auuww auuuwww. walaupun majoriti, ku bukan termasuk golongan itu ok!


tanda seruan (!) menandakan ketulenan kejantananku ;-)



Nota kaki : kalau tensen, baca quran. Slamat mencuba

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 ulasan:

Noorlaila Mohamed Nor berkata...

comelnya!
baru tau ada guys suka teddy bear jugak
selalu simpan kalau awek bagi je

Ftyyhahh berkata...

salam
ckp pmpn gedik..laju je..

eNaSaN berkata...

kiuT jer...



ku sokOng klu tenSen baca Al-Quran..insyaAllah semua okiEs...

ayin jemin berkata...

memg...gedik tu mesti comel
n kalau gedik smulajadi xpa..jgn dbuat2
mympah saja..

qyla berkata...

btol2..

banyakan baca quran dan berselawat

;D

nursarah87 berkata...

ketulenan kejantanan?..baiklah..percaya kat joe..

apa salahnya wat entry gedik sekali sekala..

huahua..nape mesti nama dia adalah sara...

Firol berkata...

KALAU AKU ADA PATUNG CAMTU..DAH JADI BANTAL TAK PUN ALAS KAKI TNGK TV

shinawawa eyenie berkata...

comel tdbear dia..yg sara tu...

hasni berkata...

huhu
joe maen patung ek

~miszirdawaty~ berkata...

cumil!!!!
haha~

+akufobia+ berkata...

aa.takpe.ada je patung ganas.takde pula nampak au.

Lun berkata...

comel sofia

ZARA 札拉 berkata...

hehehe~
sangat comel!
Joe, meh kita buat koleksi bersama jom Joe~
hehe

chipsmore berkata...

ada ke perempuan gedik tu comel??
cisss...
nasib baik saya macho..


klik klik nuffnang anda ;)

Ivy Metaga berkata...

hehehe...comel lah patung tu, takpe...kumpul lah patung bnyk2 masa masih bujang, nt kalo dah kawen, tak payah susah2 belikan anak patung kalo ada bby girl hehehe...

arnamee berkata...

salam.

comeynyer mereka.
sara lebih comey.

oh tidak, kamu tidak auw, kamu juga manusia.:)

green berkata...

ooo..nampak kembar die kat blog geeds hr tu...

comel arr

zubin mohamad berkata...

sheffield, not so fun town rite, unless i has changed since I was there last 2000 I think. But surely they have local theatre doing shakespere or something, at least at the uni, should take advantage ok, dah balik rugi tak ada, go and tell me ok or write on your blog, ciao and take care

Uruchimaru @ kf berkata...

hehehe gedik harus comel ka?

emm xkisahlah..=p

geeds berkata...

haha.
ade kembar rupenye.
sari? y sari? lol.
xpew2. nsb baek sari sgt2 comel.
thx joe!
;)

lieya orange M.I. berkata...

...waaahhh, sungguh tak percaya kamu ada anak2 patung...
...eihh, sungguh niii...
...mmg tak caya langsung...
=p

NURA berkata...

salam sobat
wah cakep sofea,,dan cantik saranya,,pakai pita ,,
gemes lihatnya,,

pisangKaki berkata...

can i have both of it???
whoa...
sgt comel and huggable =)

sI tEDI berkata...

aduhai... kenapa aku tiada walau seekor pun????

'AQILAH berkata...

cis. kasihan dgn perempuan yg tak cantik yang cuba nak gedik.

pilih kasih..

y@n@ M!B berkata...

1st time tgk guys minat bear..nice to know! ^_^
thanks jd followers, follow u back =)

Tanpa Nama berkata...

ahaks
ko memang comel

BabyJane[The Juliet] berkata...

lelaki simpan teddy bear berjiwa sentimental...
haha i like :)

Tanpa Nama berkata...

uiks!!ada anak patong?

misz beauty berkata...

shomel... shomel dan shomel....=)

gediks kene cute ke??? if macam beauty nih tak cute tak bley gedik eh??? =(

futnot* abg sepupu sy pun pelihara anak patung.... sangat banyak ye u ols... Tapi jantan tulen pangkat Kapten lagik...=D

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW