Share

akak hot dan email lucu lagi



semalam ada perlawan chess lagi. kali ini di pub abbey, agak jauh dari sheffield dan memang kiteorang pergi kesana dengan kereta. kali ini ku main di board 6, board yang paling hujung. huhu, redha je la dengan apa yang orang letakkan.


kali ini lawan adalah dari divisyen 2, sememangnya pasukan yang kuat. di board 1, ada pemain IM (international master) waaa, firsy time jumpa dengan IM UK. haha, dulu ingat pernah main dengan IM malaysia, mr wong (ada sapa kenal?) atuk cina tua yang cukup handal dan tak bagi peluang langsung kepada pemain muda macam aku ni. huhu


sebut divisyen 2, sudah pasti orangnya mantap-mantap. pasukan kami dah hantarkan antara pemain terbaik, biasanya ku main di board 4 atau 3, tapi kali ni di beri board 6. takpe takpe. yang penting, enjoy main chess di pub.


masa bermain


ku turun ke bawah untuk ke toilet. waaahhh, terjumpa dengan 'akak hot'. walaupun bermain di bar/pub, kami bermain di tingkat atas tanpa gangguan. cuma aku je turun bawah kejap sebab nak shishi (alasan!) apa lagi, 'akak hot' itu memberi senyuman menggoda, ku balas je la. ooh, tiada kejadian tidak diingini berlaku. masih ingatkan agama. dan satu lagi, nak ke die orang asia?? kekeke!


keputusan


team kiteorang kalah teruk. 5 kalah dan 1 seri. aku la yang seri tu. huhu, tak bangga sangat sebab di board 6. kalau seri di board 1 ke, memang perkara patut di banggakan. tapi memang pakcik yang main denganku tadi memang hebat. banyak gila perangkap samar yang dia buat, nasib baik aku tak fokus sangat sebab duk teringat 'akak hot' kat bawah tadi. jadi, tak termakan perangkap la. kekeke!


wanita hot


menurut kamus joegrimjow.com, wanita hot bermaksud wanita yang menjadikan tubuh badannya dan juga fizikal luarannya untuk menarik minat perhatian orang ramai untuk melihatnya lagi dan lagi. haha, panjang betul. ada ke reader aku yang hot? hehe, hot dengan suami je la yek, hot kat luar buat apa, tontonan umum.... tayang tubuh sana sini, tak payah la ye, ingat hot kat 'sana'..hoho



ingat pesanan akak ni ha!






ubah sikit hot car menjadi hot sifat dalaman. hehe
ni ada lagi email lucu. enjoy ya baca di awal-awal pagi ni ;-)



A young man was planning to get married and asked his doctor how he could tell if his bride is a virgin.

The doctor said, 'Well, you need three things. A can of red paint, a can of blue paint and a shovel..'

The man was astonished and asked, 'So what do I do with these?'

The doc replied, 'Before the wedding night, you paint your one ball red and the other ball blue. If she says, 'That's the strangest pair of balls I ever saw', you hit her head with the shovel.'


nota kaki : tunggu video raya ku..hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 ulasan:

Hayatito berkata...

lucahhhhssss
sehhhhhhhhhhh
haha

Mr PenyuBiru berkata...

hihi...mmg hot aa akak ni.sib baik ko tak tergoda.hihi

en_me berkata...

lucah tewww.. ehehe

intan izani berkata...

idea doctor tu mmg best
siap suh hempuk pakai shovel lagi eh..

Tanpa Nama berkata...

hahahhaha!!!mmg bagus cdgn doctor tu...

Na Shari berkata...

Ha...email yang ni baru rasa nak gelak :)

ZARA 札拉 berkata...

Muahahaha~
akak itu sungguh hot~
aku mahu kereta Hot Wheels~
uhuks~

Shafie berkata...

akak hot? haha..mcm2..

oh ya pe maksud joe 'cat kaler pink' kt komen tu? haha

nursarah87 berkata...

definisi lelaki hot tak de ke joe?...

huhu...ape punye doktor daaaa...

Ivy Metaga berkata...

hahahahaha....pandai juga doktor tu..

bUdAk kEnTaNg berkata...

hahahaa..
ko klu bual mmg hot giler..
aku pon terasa hot nyer..
hehe...
:p

nURmALa mAZLan berkata...

fuh!!!chest?? x reti den

fq berkata...

tngk akak 2 je da lucu da....
mn video raya?
cpt2...

Bapak berkata...

cadangan yg menarik dr doc tu, tapi joe sanggup buat tak?..heheh

joegrimjow berkata...

@6464589451962211907.0
jangan,,,
ingat anak bini
hehe

joegrimjow berkata...

@4409051982691122729.0
jangan dibuat ya

joegrimjow berkata...

@8101862079937986833.0
haha
xsabo2
tunguuuuu

joegrimjow berkata...

@2203688338623547568.0
opsss
tak terbuat ;-)

joegrimjow berkata...

@2393403452145280263.0
mgkin sebab lucah kot
hehe

joegrimjow berkata...

@7670903888552708270.0
YOUR HOUSE

nur-al-AIN berkata...

sgt bgs skill dr tu.. hihi ..
saye innocent!

misz beauty berkata...

heheh... tak goyang iman tapi still ingat kat akak hot eh.... anda memang terror maen chess eh??? bile lah beauty nak terror gak... huhuhuu;-p

fut note * sengal je lawak tu....;-p

Kaseh Mucuk berkata...

ya ampuuunnn..!~ hahaha

Mish Hawtchocolate berkata...

but how woman could tell if her bride is a virgin??

;p

Solehah berkata...

hehe..mcm2..

et berkata...

wah3..seri..oke la tu..lps ni maen elok2..
lme x maen chess..da xreti da kot..huu~

sophie berkata...

hahahhaa..tips xleh blah..

piNky LuCiA berkata...

macam2 hal laa ko ni joe..

Manusia berkata...

owh..
cadangan bernas dari dr. tue hehe

Tanpa Nama berkata...

1. main chess kalau board satu paling kuat ker?
jadi ko lawan yg no6 antara diorang ler.. jadi ko ni layak gak masuk division dua ni

2. tu berdarah kat kepala bukan kat tutttttt

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW