Share

perbandingan part 2 ...... terpaksa di tangguh

yeee haaaaaa!!!

im coming babe
haha.
setelah 2 hari tak online
dah boleh online ni excited die lebey


ooh, ku dah buat dah schedule entry pasal perbandingan part 2, pasal raya. tapi sebab ni ku berpeluang nak online, ku spend kan sikit masa untuk update. yang tu kite tangguh dulu la ek



update pasal perjumpaan blog


kali ke2 mengikuti perjumpaan seumpama ini. dan kali ni lebih meriah sebab ramai org! jumpe john iverson (kacak dan peramah) kueh (sungguh kiut kekecikan dia) shahrul (ooh, teman sematrix dulu rupanya!) hemy (warak tapi makan kuat, kekeke!) ada sorang brader tu xsempat nak bual2.


perempuan?

ahak ahak. ku kan penyegan. mana sempat nak berkenalan lebey2. kekeke. korang bley baca sini untuk tahu ku ni jenis tahap apa penyegan(klik sini guna open in new window). entah berapa kali nama joe disebut di enry ini pun ku tak tahu ;-)



meriahkan??
jom la jumpa2 lagi wahai blogger2
;-)



update contest


wahaaa, banyak feedback ku baca susah nak paham. waaa, mesti ramai yang tak nak join ni. alaaa, join la join la.... hehe. macam minta simpat plak kan? hehe. yang masuk tu, ku jamin kalau menang akan puas hati dengan hadiahnya ;-)

korang baca lah betul-betul. sekali imbas memang takkan paham punya. baca lah dua kali ke, 3 kali ke sampai paham. ok?

tunggu 9hb nanti!!!


update sekarang kat mines


ye, pagi2 lagi kat sini. cari sedikit nafkah untuk dibawa ke taiwan. kekeke. boleh camtu? kite cari duit sendiri ni, barulah kita akan tahu betapa peritnya mak bapak kita cari duit untuk besarkan kita! u do it, u will feel it babeee



update bisnes herbalife

msg untuk ahli group ;-)





nota kaki : banyaknya ;-) digunakan...hehe ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 ulasan:

farah berkata...

wpon baca byk kali pon tak faham2.

nak join gak contest tue.

waaa

milimilo berkata...

alahai..ramainye blogger dah jumpe joe..aku bile plak??hurm3,contest kali ni mcm susah je sbb aku nak exam..xleh r nak rembat adiah lg..heeee :)

sharamli berkata...

si jard tu asek ckp psl kamo0 je..ha3

aim-a berkata...

wahhh...rasenye kite tak sempat nak ckp pun kan time gath tu..mmg pemalu hang neh :P

momentinlife berkata...

tandany ako mmg bahagia.. ;-)

=p

Tanpa Nama berkata...

wah, meriahnya.
bila ada kesempatan ye...

ezzati berkata...

ko yg plg tinggi...hehe

Tanpa Nama berkata...

take care joe, shz doakan joe berjaya sentiasa..fokusla pd ap yg joe impikan...

hasni berkata...

cari duit memg sush
stuju ngan joe
huhu

Tanpa Nama berkata...

cmne bsnes herbalife nih?
tingin gk nk taw...

SuFy berkata...

john iverson mn satu?hurm, joe paling tinggi la...gud2..hehe

-eLyNhere- berkata...

hye, nak tanye...

ade ke org yg gune herbalife tp xturun2 beratnye?
erm.. ape istilah tu.. sensitive karbo?
jarang ke ade kes mcm tu?

Koyuki berkata...

ala...jeles btul..

;(

hehe~

HEMY berkata...

gambar ni pn tak sume ada kan??ok la..kita dpt sembang skit2 kan..nk tnya pasal herbalife..tp aku plak segaannnn.ahahah

{lumut} berkata...

mesti aku tak sempat jmpe ko...cti kite kan x same..best2..ak pon nak jmpe blogger2 jugak la...

shinawawa eyenie berkata...

wak ska lepak dkt mines rupanya...

Hayatito berkata...

semoga berjaya untuk dapatkan tempat for cruise nti..

John Iverson berkata...

Nice bro... tggl sy kot yg x update psl gathering ni... wkaka

Jard The Great berkata...

hemy warak dan kiut ja pakai kopiah.. apsal yg lain tak pakai hah? ehehe..

been nice meeting u! ;p

Masy berkata...

mmg pemalu giler ah! hahahah

Tanpa Nama berkata...

kalo boleh permudahkan la ayat kuiz tu..senang org nak faham..hehehe

+akufobia+ berkata...

banyaknya digunakan?

al-Wann berkata...

mslh aku cme transport n xtau jlan jer..klu x,mmg aku kan pergi ke gatherg tue..(alasan jer laa kau ni Wann kan..)ahax..

geeds berkata...

one word-best!
ok maybe another word... meriah!
:))

Shahrul (Nama Sebenar) berkata...

joe:
lepas ni la anjur.
sponsor kitaorang lawat ko kat Sheffield tu.
ada beran?
lol.
:P

Shahrul (Nama Sebenar) berkata...

joe:

tambahan.
cerpen berkenaan gathering,
baru je aku siapkan.
kalau ada masa dan 'kerajinan',
sila lawat belog aku dan baca ya.
diulang 'kerajinan'.
ahaks.

misz beauty berkata...

ermmm... xsempat nak join... padehal dah dekat sangat =(

joegrimjow berkata...

@6208095881585637987.0
xjoin jugak kan?
heehe

joegrimjow berkata...

@8366876251446727108.0
exam lagi pentg
hehe

joegrimjow berkata...

@6566603245986595358.0
memang pon ;-)

joegrimjow berkata...

@5870200685843009488.0
fun + simpe +magical
hehe

joegrimjow berkata...

@5394602361682789897.0
nanti ku pi aussie

joegrimjow berkata...

@7899821799696541798.0
heheek

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW