Share

emakku di awal pagi




dah siap adik beradik
giliran mak pulak
mak terSAYANG


3 bulan dengan mak masa cuti ni
apa yang ku telah buat pada makku?


tak banyak kot
selain habiskan air liur makku yang membebel akan kemalasan anaknya
tu je la ku dapat
huhuk


tahun ni berbeza skit


sebab ku dah 21 tahun
dah boleh mengundi maknanya dah dewasa skit
(boleh ke alasan ni diterima?)
ada 2 benda ku rasa telah beri pada makku




pertama

berjaya turunkan berat makku 6kg
hoohooo
walaupun plan asal nak kurangkan 15 kg
tapi 6 kg dalam masa sbulan stengah
ok la tu kot


serius susah!!


sebabnya makku jenis yang suka makan
tambah lagi dengan anak2 dia yang lain suruh makku makan banyak
lagi la susah nak turunkan berat makku
kan ku pernah cite yang makku kantoi makan denganku
makan banyak la
ingat-ingat balik
kesian plak
takpe, untuk kesihatan dia


apa-apapun
6kg buat ku tersenyum
harap lepas ku pergi ni takdelah dia makan banyak2 lagi ;-)




kedua


tv 42 inci
ku bangga dengan tv ini
bukan sebab saiznya 42 inci
bukan sebab jenamanya
bukan sebab harganya


tapi
ku beli dengan duit sendiri ok!!
bukan duit abang atau kakak
tapi duit anak bongsunya sendiri
(senyum bangga)


kerja herbalife 3 bulan masa cuti ni (sempat lagi promote)
cuma tu je yang ku boleh bagi
tapi dia betul-betul suka dan terkejut
dia suka ku lagi suka
;-)







mitok maaf banyok2



sempat lagi pandang kat kamera ;-)





bulan syawal ini
joe memohon infiniti kemaafan
kalau ada silap dan salah
sepanjang mi besarkan joe 21 tahun dah
maaf dan maaf joe pohon
doakan berjaya di dunia dan di akhirat



nota kaki : versi family plak nanti....banyak versi la raya ni... going to kl pukul 10 malam ni... bubye kelantan

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

34 ulasan:

||alis|| berkata...

sayang anak umi... acecece.. :P

joegrimjow berkata...

@1962545789141036747.0
apsal ada acece?

{lumut} berkata...

kasih syg terpancar dr entry ni....sweet.

LotsOfLove-Pearls berkata...

apesal ku terasa hiba ngn n3 nie..?

mmm..

moga ur mom happy ok..

u anak yg baik..

fndrocka berkata...

mak kau memg melayan tv ke..bapak besar kau bagi..

biskutrajin berkata...

pakcik joe kayo..heheh

azaliahjsalleh berkata...

woahhhhhhhhhh
cayalah auntie
6 kg per month
gile hebat!

nak try gk la!
meyh taja herbalife tuh boleyh x?

act , be4 this dh penah cuba
tp tet tet tet

Chem5007 berkata...

Sob..sob..sedih pulok waser. Apsal la tetiba rasa hiba ni...

ayin jemin berkata...

anak manja la si joe!

momentinlife berkata...

spek pun pesen sama nih... huhu

joegrimjow berkata...

@8545823908590069713.0
xplan pon nak buat hiba...
huhu

green berkata...

6kg..satu pencapaian~

joegrimjow berkata...

@6595514139044479717.0
xkaya
pokai2

joegrimjow berkata...

@422315418416417057.0
jgn hiba
biasa2 je

zool berkata...

Bagus lah tu.. syurga di bawah tapak kaki ibu

joegrimjow berkata...

@9099509280611334924.0
nak sama
xsama
hehe

nur-al-AIN berkata...

comeeellllnyeeee makkkk.. hehe~

bile nk call ni bang? tgu ha, xde call pun.. cm ne nk bizness ni..hehe

sophie berkata...

ur m0m cute!! hehhehe

cHeRyNa PiReS berkata...

mak anda definitely lagi kurus dr kak sha ini:)

* lawanya baju dia...purple ye! macam blog nieh pla;)

sangat suka bila budak2 lelaki cium emak di public:)

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

alololo...so sweet moments captured there =)

sejuk perut ibu incik joe...

mesti puas tgk tv besor =D

Huda berkata...

singah2
baguslah anak mak ni~

Firol berkata...

anak omak..bagos bagoss

IT'S Me N.a.N.a berkata...

turun berat badan sebab makan herbalife kan? herbalife nie betul2 mujarab taw...my friend mmg turun habis. Mcm x percaya. Tp, kena betul2 ambil lar. Klu tak ikut pantang larang x guna juga..

u nakal sgt kot. Dat y mak u membebel..hihiee.

faNna jiEha berkata...

alololo.. sweet ah.. hehe :D
selamay hr raye :)

teamdakwah berkata...

orang kate anak mak baik..is that true??

joegrimjow berkata...

@3733070922079593222.0
btol3
hheehe
ku pon da bejaya

joegrimjow berkata...

@5103207753939176468.0
bagus sangt2 ke?
hehe

geeds berkata...

bestnye bru dpt update.
da mcm2 story raya org post.
haha. ketinggalan btol.
bertuah mak...

sI tEDI berkata...

bertuah umi punya anak seperti ini :)

atiQah adNan berkata...

alahai anak makkk..
manje sungguh kamu..
bahagianye mak..

Lifesaver berkata...

sayang mak jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!

misz beauty berkata...

manja sunggoh anak mi sorang nih... tapi kan if beauty jadi mi kepada incik joe nih pun mesti bangga... bravo joe... mari kite same2 membahagiakan bonda..;-)

joegrimjow berkata...

@6759228835312080919.0
macam anak dia..??
haha

joegrimjow berkata...

@6135919601454522493.0
semoga sentiasa bahagia

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW