Share

Dialog raya

tak ramai blogger yang update blog hari ni. tak sempat dan penat. biasa la tu. penat beraya kan? nama lagi raya. setahun sekali. blog ni ari2 pon boleh update. ye tak?


~~~~~~~

Abang 2: ma, pegi amek ketupat satu
Abang 1: ish3, pegi la amek sendiri. Tu pasal gemuk tu! Yang, amek kat abang jugak yang ketupat 1

Aku : haha, sama je
Kakak ipar 1: tu pasal 2 2 besar joe


~~~~~~~


Budak : salamualaikum
Aku : -senyap-

Budak : nak datang raya boleh?
Aku : (dlm hati : nak kene jawab jugak ni) boleh boleh. Masuk atas ni

Budak : nak tumpang tandas jap
Aku : haa?

Budak : dah tak tahan ni...
Aku : masuk2, kencing kat dlm toilet

Budak : bukan kencing, nak berak
Aku : haa?


~~~~~~


Budak : nak duit raya
Aku : tak keje lagi la dik


Budak : bley la, skit je. Penat ni datang beraya...
Aku : ishh, org xkeje mana ad duit


Budak : skit2 je.....
Aku : mmmm, nah


Budak : time kaseh PAK CIK
Aku : pakcik????(dlm hati)


~~~~~~~


Xley update panjang2, perut tengah penuh dengan nasi dagang, ketupat, sate, biskut raya, rendang, kek coklat, spagheti, nasi hujan panas, dan macam2 lagi..... Membuat tangan malas menaip

appy rayya semua ;-)


nota kaki : owen jadi penyelamat man u lagi.

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 ulasan:

imanshah berkata...

huhu..apalah duit banyak jual herbalife..haha

green berkata...

haha..kat sini nga meriah org main bunga api besar..
hmm..mungkin celebrate man u menang..
:p

teamdakwah berkata...

pagi raye hari nie best..tapi ptg tu adik aq xcident la plak..hancur mood raye...
da cakap da naik moto elok2...
knape la budak2 lelaki sekarang degil..ishhh

amirul berkata...

Salam joe,

memacam budak zaman sekarang... hehe... Selamat hari raya...

et berkata...

hoho..da tue..
padan la kne pggl pkck..

tumpang berak? huu~
dah rumah yg ke brp la tu ek..
penuh perut..^^

joegrimjow berkata...

@179210626689114876.0
part time xkire
kene full time je
hehe

joegrimjow berkata...

@3695415345804327049.0
budak2 punye cite kan
macam2

joegrimjow berkata...

@9016290832080248002.0
xlamat beraya jugak

{lumut} berkata...

pakcik tipu..pakcik tipu..
pakcik banyak duit..=p

nurain berkata...

hahaha..terima kasih pakcik..ngee

selamat muke aku msih remaja, maka xde la yg mintak wit raya, namun, tak boleh mngaburi mata masyarakat. sume pandang sebelah mata je bila aku mintak wit raya~

*sigh~

::Mish ShaZz:: berkata...

best sangat raya tahun ni!! hehe..nak duit raya gak pakcik..buleh? ;)

geeds berkata...

haha.
ape kne mengena perut yg penuh dgn tgn?
hehe.

Mazeed berkata...

manyaknya makan....baru sari beraya tuh...

joegrimjow berkata...

@1274554224902660540.0

muke ni pon xde la tue sangat
budak 2 yg melampau

joegrimjow berkata...

@7455701246322047549.0
xmo kawan

joegrimjow berkata...

@8267631229893836677.0
rini lagi bnyak
huhu

farah berkata...

err,
pakcik?

yay,
Glory Glory Man. Utd!

:D

Lifesaver berkata...

budak2..biasa la tu

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW