Share

sibuk gaban

sorry, internet baru dapat. tetibe streamyx buat hal. baru dapat online. jadi semalaman ku tak online semalam. paham kan jiwa suka online tak dapat nak online? sengsara dibuatnya



full schedule


hari ni orang BESAR herbalife nak turun kota bharu. mahu ambil kesempatan ni bawak raaaaammmaaaaiiii orang kesana. ya, dah ramai yang konpem nak pergi. jadi ku akan post entry sesudah habes program malam ni. doakan semuanya selamat ya malam ni. dapat untung banyak, hadiah contest pun lumayan la. hehe


orang kb nak join, boleh lagi. free je masuk. kat hotel sutra inn kota bharu. tepi wisma. yang nak join, msg ku ya, 0126965508.


ok lah
tu je dulu nak update. sorry entry pendek

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 ulasan:

sharamli berkata...

nak misk0l b0leh?muahaha

Ivy Metaga berkata...

wokey akan d tgu update nya..

moga berjalan dgn lancar segala program

<< s| tED| >> berkata...

HL!! Kira org kuat lah ni ek?

Tanpa Nama berkata...

sibuk benar businessman ni

ZARA 札拉 berkata...

oho~

selamat mendengar Joe!

nanti share info ya?

ciK LyndaWawa igUana berkata...

wahhhh..ade no tepon....nak ambik2....:)P

+akufobia+ berkata...

takpe.pendek panjang asal berisi?haha.

secretname berkata...

slmt jmpe big boss..hehe

Boo™ berkata...

d KB mall ade pc fair jugak :)

KhairiL's berkata...

nnt story pasal herbalife tu

ayin jemin berkata...

nasib bek sy jauh d sabah

khaLifah feDi berkata...

emmm slmt berbizness..

opss iklan sebentar utk kamu boleh?

jom buat duit dgn chat aje..

sila klik sini:-

http://www.myspacetunai.com/khalifahfedi

Tanpa Nama berkata...

jom beramai2..herbalife best..=)

GRuNGe berkata...

Wah, tokey Herbalife ek Joe. Joe, aku rasa antara ko dengan David tuh, bek suruh ko jer jadik model Herbal Life. Duta Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

sibuk or bezy ianya tak semestinya tiada masa...kn2.

joegrimjow berkata...

@4991762401353169118.0
xde miscall pon
hehe

joegrimjow berkata...

@195372222565421919.0
belum kuat lagi
on the way

joegrimjow berkata...

@38655940948336215.0
layan cite halim je la ye
hehe

joegrimjow berkata...

@6139401060807697399.0
cam xde ec je yang ni

joegrimjow berkata...

@6639543302233870820.0
ade kat website
tak sempat nak stidy banyak

joegrimjow berkata...

@5387352784767266432.0
boley je\
iklan free
hehe

joegrimjow berkata...

@683845548288609545.0
jom jommmm

joegrimjow berkata...

@8028044727015896851.0
sapa nak taja ku ooh?

joegrimjow berkata...

@8037818080999141696.0
masa menjadi kurang

geeds berkata...

terlpeas sudah yg venue di kb.
ble connection ting tong, mmg ku fhm perasaan nye~
=.="

Tanpa Nama berkata...

X inform kat parents lg psl ni. He`
Mau terkejut diorang tau anak pakai product herbalife.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW