Share

pie senyum

3 kali berturut-turut pasal makananan. entah entry petang nanti pun pasal makanan pun ku tak tahu. makan selagi boleh dan jaga kalori. haha, prinsip baru yang dipegang


kali ni pie. yaaa, yang lepas ku dah post entry pasal pie, tapi semua tak yakin yang gambar itu samaada pie atau bubur. tengok punya tengok, betul jugak, tak nampak macam pie laa. jadi, cubaan kedua pun bermula!


kali ni yang buat adalah..... bukanku. haha. mana mampu den, tak layak lagi, kena belajar banyak lagi. tapi dun worry my housemate, akanku belajar sampai pandai membuat pie ni. nanti bolehla duduk di taman kat victoria sambil makan pie sambil hirup udara segar sambil menjamu mata. lalala~


ok, layan gambar dulu


senyummmm







percayalah, satu pie tu ku makan sorang-sorang, percaya??


orang cakap cubaan kedua lagi ok
hidup pun sama ok
tak berjaya pertamacubaan pertama, berjaya lah cubaan kali kedua.


cuba jaya sampai berjaya


selamat menjeleskan diri melihat pie yang comel


nota kaki : nak pergi format laptop. dia dah bengong

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

49 ulasan:

||| PöJìé PööH ||| berkata...

uiks...
jeles nih jeles..
kejenyer makan jer..
hehehe..

Mr K berkata...

Erm.. mcm tak sedap je

joegrimjow berkata...

@8188914142007199022.0
sedap ok
lalala~

DeVoTeD LiLy berkata...

haishoo...
nmpak delisyess..
jeles2..

eazy berkata...

joe.
dua hari ez tak de.
joe asyek upload pasal makan
lapar nye arini.
uwaaaa

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

salam..hmmm..yummie..nk resepi pie tu leh x?

ieNn ZaZa berkata...

erm..nape semua nye psl mknn aje ni..ni yg rs nk mkn aje..xleh nk diet camni

khaLifah feDi berkata...

jgn give up...!!!!

*mo0ney_seLamaH* berkata...

dah buleh tukar blog ni ke blog mkn2..hehehe

Tanpa Nama berkata...

kamu ni mmg banyak makan.
bahagia sungguh.
huhu~

joegrimjow berkata...

@1260167743536668832.0
hatrx maknan

joegrimjow berkata...

@6201497445384976197.0
ada kat google
hehe

joegrimjow berkata...

@3128859407924733020.0
boley jugak kot
hehe

Tanpa Nama berkata...

pantang larang penting utk bwt pie ialah..minimumkan sentuhan tangan ngan dough tu..so,mase joe nk bwt layer dough tu, pegang sikit2 je,nnti shz explain sbb ap..pnjg sgt..lpas bakar mesti gebu..hehe..

Jard The Great berkata...

dah jadi blog makanan plak.. ehehe..

milimilo berkata...

percaye je mkn sorang2..bkn bsr sgt pie tu..huhu

Rosy Girl~ berkata...

muke jahat gile kowt.. ahahah~
makan lah anda.. kang dah sakit, tak leh makan..
tapi, jeling2 la tgk org yang tak mkn neh.. jeles2~!!

Eyda Chan berkata...

ok aku lapar tgk ko mkn 2..

ZARA 札拉 berkata...

huhuhu~

letak resepinya lah Joe~

huhuhu~

Destinasiku berkata...

wah sedapnya...bila lah ku akan buat pie.resepi simpan je

Syima Syaz berkata...

joe...
nak brp KG badan naik?

cik ian@aH Lian~ berkata...

makan sajork!
rase lapor lak!

Eazy Izzuddin berkata...

mmg tersenyum lah pie
sedap!
xD

afiq berkata...

mangkuk bunga biru adelah same...aku ade stu..

Ivy Metaga berkata...

erkkk...mintaaaaaa....

Tanpa Nama berkata...

sedapnyer pai...nak joe..

Tanpa Nama berkata...

silap2...nak tulis pie, tertulis pai..haaa
aku pun jeles...nak marah orang yang makang sorang tu...

DilOt berkata...

kuatkan makan rupenye...

ainShahajar berkata...

nampak mmg sungguh menyelerakan..

post kan 1..hehe

aien~s corner berkata...

yg ni baru cm pie..hehe.. nmpk sedap..

sharamli berkata...

ceit..nak mkn p0n cm sayang...kui3

joegrimjow berkata...

@6875550320094356464.0
explain2

joegrimjow berkata...

@1743060023173206716.0
trun lagi 2 kg
gege

joegrimjow berkata...

@2071800296538473572.0
body still ok
hehe

joegrimjow berkata...

@776105594620135357.0
syg mmg xmakan r
heheee

rizz berkata...

cedapnyaaaa

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

ct suka pie!!! die punye crust...wow!!

geeds berkata...

ouh x jeles.
iri hati jew~
haha.
adkh itu mushroom soup?
*meleleh air liur*

joegrimjow berkata...

@8876481107277848670.0
meh nak masakkan

secretname berkata...

wah sdapnye..ajar la cara2 wat pie tu

bee berkata...

nmpk mcm muak shj....tp kalu da best mkn jer..muka tu mcm org x mandi...bru bgn tdo la tu..terus msk...

Monkey D Luffy berkata...

apa isinya tu

ayin jemin berkata...

satu pie tu sorg?
aduuuiii

GRuNGe berkata...

Wah, belasah dan qado makan betul kau ni Joe. Japs, aku teringat entry ayam golek kau yang lama dahulu. Ayam golek oven, macam best jer tu.

ayin jemin berkata...

ala..bukn besar pun..kalau itu sy pun leh tln sorg..

Tanpa Nama berkata...

pie tu makan dgn pe?ke ada inti dalam?

Love Amni berkata...

aloyai..makan tak ajak!
haha!

+akufobia+ berkata...

bila da dalam pinggan nampak sedap sangat.arghh.

Tanpa Nama berkata...

Owh....sedap!
Xde pie lgi colourful? Lgi berselera. He~

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW