Share

mungkinkah ini.....

ini mungkin entry terpendek menggunakan laptop...


'mak nak kawen!'

' dari dulu lagi mak suruh kawen, tak nak jugak, napa baru sekarang? '

' nanti bulan puasa ada bazar, nak p bazar ramadhan sama-sama dengn isteri '


nota kaki : jom main2 komen kat bawah ni ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

51 ulasan:

KhairiL's berkata...

kawen jgn x kawen :P

imanshah berkata...

Jom kawen..

i'm_siCK_n_tiReD berkata...

betoi ka???

amy berkata...

lucu plak ur new entry ni.. moga ditemukan jodoh cepat2 lh ek..

sharamli berkata...

gelenya....

ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

aduhai~

aku mahu pakcik baza r boleh?

btw, aku konvo degree Joe~

^_^

Tirana berkata...

Nak kawin kena cari calon dulu la...hehehe...ramai perempuan sekarang ni..tak susah kot nak cari..

n@m@n berkata...

Kalau ada duit apa salahnya..tp kalau xde lagi..kena abis ngaji dulu gu..hehe..nt kelik mesia pas abis ngaji kt oversea ni..mesti kerja best pnye..engineering tu..kerja dlm 5bulan kumpul 'pitis' terus wat kenduri..hehe..

SuFy berkata...

salam, joe..main2 komen?hurm...adakaaa

cIk JanNah berkata...

mak nak kawen jgk~~

;)

blackskin berkata...

Ahaha~
Bleh alasan nak g Bazaar sama2 ngan isteri.

P/s :
Bleh buat entri pasal macam mana nak pasang threaded comment ?

Dah try buat sendiri tapi si google bagi error yang colour merah tu, katanya problem ngan isu xml apa ntah.

Arra JaSmY berkata...

amboi kamo..
if cam tuh,nmpaknye joe kne la kawen before start bulan pose nih..ahaks

yuyee cap limau berkata...

nak kwen ke??bagusla kalu dah ada calon
kena cepat2 tu..hehe

Na Shari berkata...

So, kawen la cepat2...Bula posa dah nak dekat :)

Jard The Great berkata...

uish.. tak sabarnya budak neh nk kawen..

jgn lupa jemput aku k... miahaha...

taz berkata...

haha. ade2 je.

misz A.C.C.A berkata...

hahahahaha...
adoi ku gelak guling sorang2 baca n3 kamu yg ni

momentinlife berkata...

haish ko nih.. sempat ke nk kawen???

heheh

Syima Syaz berkata...

btl2 nak kawin joe ni...

DilOt berkata...

nak kawen gak...tp...

belum smpi mase..hehe..

dark sengal berkata...

'mak nak kawen..'

'hish.. ko kn blaja lg..'

hehe.. gurau je..

Krasz bAtu berkata...

hahahhahaa

logik gak alasan nii

joegrimjow berkata...

jom jom

joegrimjow berkata...

@1462931547545940398.0
rekaan
cite je

joegrimjow berkata...

@3852093180585132662.0
jngan caya ye

joegrimjow berkata...

@4311734398036129614.0
umur bape?

joegrimjow berkata...

@7277699744119113046.0
xley
sbb xpandai
tanye khairil
die yg buatkan
huhu

joegrimjow berkata...

@8996292786823602640.0
pendek pon gelak jugak ek>
hehe

<< s| tED| >> berkata...

eeeeeee.. reason nak kawen x releven .. :P

shinawawa eyenie berkata...

cari ler calon..nti wak dpt ler kawen..
mungkin da seseorng yg gah menunggu wak...mungkin dia insan yg wak knl k..hehe...
khwin itu jgn lupa jmput...nk p knduri org klte...knduri khwin en joe...

shinawawa eyenie berkata...

sy pun nk kawen gak klu smpai masanya...
cuma mencari calon yg sesuai..sesuai itu yg suasah...

Ivy Metaga berkata...

oh makcik tolong kawenkan Joe ekekeke

Monkey D Luffy berkata...

hahaha

[z@ck] berkata...

waaa..
da ad calon ke..
cepat2 kawin..elak maksiat..
hihihi

joegrimjow berkata...

@6794915255989200320.0
gelak je ke sdare?

Boo™ berkata...

mungkinkah suda smpi tahap wajib utk berumah tangga.
ape2 pon selamat bertemu jodoh yg baik2 :D

ChekguSekolah berkata...

nk p bazar ramadhan mana ngan wife bro?
sempat lg kalau nk kahwin..
persiapan kena start skunk la..
hehehe..

SasHa Lee berkata...

alasan kaawen yag besh di dengar.. hehe..;)

NoRT berkata...

wahh...sempoi atur ayat kat mak!

::Mish ShaZz:: berkata...

hmm..kawen ye...find one joe..

nurain berkata...

aku cakap camtu gak kat mak aku. die cakap tu la tak belajar betol2. kalo tak sekarang dah leh kawin dah. cari bopren pon asyik x betul je..

p/s: kadang2 aku rase cam aku takkan kawin je~

meo188 berkata...

sedih... sy sgt sepi.

Chelsea!!!!

Precious berkata...

Ko ni tak derk citer len. Kawen kawen kawen ... Bila nak langsungkan, hakupun tak tau. Haku tunggu suatu ari ko announce,'haku dah kawen!'
Hokey?

Lili Puteh berkata...

kecik ati mak kamu tinggalkan dia g bazar.
dia pun nak shopping.
huhu~

p/s tuk blackskin,
i pun pernah cuba threaded comment tp tak berjaya.
tak tau napa ek ngn java tu.

'AQILAH berkata...

hahaha..best nyer gi bazar...ala, pergi ngan suami kat bazar xbest la...nnti xle cuci mate..:P

Redbloodsnow berkata...

hehehehe...dh ade calon lah neh yek joe :P

+akufobia+ berkata...

best ke kalau kahwin?haha.

ieNn ZaZa berkata...

kwen jgn xkawen

Lifesaver berkata...

eiii!gatal merenyam!

bee berkata...

ish2....pelik jer entry nih..lucu...=)

piNky LuCiA berkata...

hahaha.. alasan! padahal memang gatal nak kwin.. haha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW