Share

ice cream besar



dah hari ke2 kita puasa ya. cepat betul rasaya!


~~~~


pengalaman adalah sesuatu yang hebat
menempuhnya juga satu perkara yang hebat


muda adalah waktunya
sebelum menjadi tua
ada beza jika dibandingkan


wang tak dapat membeli pengalaman
tapi dengan wang
boleh membeli tiket untuk menempuh satu pengalaman yang HEBAT


janji ia berbaloi



















nota kaki : nak p bazar ramadhan jam gila-gila. masak kat rumah je la semua

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

61 ulasan:

Hayatito berkata...

lapaq aiskrim..
haish. mana nak dapat dpt aiskrim special ni?
kb?

bEEdLE d' bARd berkata...

dush..
dugaan2..huhu

░♥si lampu neon♥░ berkata...

yo really? ade ke tat big kinda icecream?

joegrimjow berkata...

@3464512862317080869.0
korea
hehe

joegrimjow berkata...

@5150637574240924052.0
nampak gambar cam edit ka?

{lumut} berkata...

besnye~~~~

hee..=)

zool berkata...

macam mana nak makan ni. mesti terlambat aiskrim tu..

aien~s corner berkata...

bile gabo 2?
cm ne nk mkn 2?? hehe

pisangKaki berkata...

gosh..
gile besa icecream nih...

Hayatito berkata...

aisehmen..nun jauh..
lain kali amk resepi..
blh g kb pulak merasa..
haha

[penchenta eskrem]

Tanpa Nama berkata...

jauh perjalanan ..byklah pengalaman gamaknya..pengalam mkn eskrim memg menjadi imaginasi selalu,tgh2 lak rasa dahaga skrg ni

+akufobia+ berkata...

rasa apa aiskrim tu?haha.

momentinlife berkata...

owh ni.. eskrim arab2 kan?

ade kat mid valey... cuak gk msa dia buat mcm ni..huhu

ChekguSekolah berkata...

sabar2..
masih siang..
nk melntak eskrem pun kena tunggu malam..hehehe

p/s - besar sungguh eskrem tuh..buleh kenye 5 hari 5 male..

ije berkata...

g awal la bazar. alang2 puasa kat rumah, masakan mak jugak yang best. kan?

Zaidon berkata...

pehh.. aiskrim

||alis|| berkata...

masyaAllah macam mana kamu makan eskrim besar gitu?

apa pon, haji joe, selamat berpuasa dan berterawih :)

(semua ku gelar haji dan hajah bulan ramadhan ini..)

Fatul Akrul Ramli berkata...

aku da pernah try.. sedap gak..

Tanpa Nama berkata...

owh icecream..nyummy!! hehe..dugaan btul bln pose nih..ish2

mIsSy NiTa berkata...

wow besarnye... best nye... kalo dpt eskem bsar ni.. sbulan da xyah mkn eskem da..
hahaha..
kt ne nak bli.. kt sini xde ke..

Krasz bAtu berkata...

ni x tahan nengok bula pose nii

AyanaAsham berkata...

salam ramadhan ke2
yup wang x dpt beli kebahagian didunia sekalipun

joegrimjow berkata...

@3495106123969495505.0
kena cari
ade je

penjenayah merah jambu. berkata...

mak aih!!besarnyaaaaaaaa!!!!!!!!
menitik air liur..huhu..

chipsmore berkata...

waa....ice cream besa...naseb baik pose..hehe ;)

i'm_siCK_n_tiReD berkata...

sodap nye...huhuhuhu...

ezzati berkata...

so jeles...nk g jugakkk

i'm_siCK_n_tiReD berkata...

sodap nye...huhuhuhu...

AMMOSHAM berkata...

salam ramadhan

Jard The Great berkata...

joe.. aku dah lama jadi ahli herbalife.. ehehe..

Anis Mohd berkata...

ok. es kem die mmg style .

CAHAYA berkata...

wah, aiskrim best!

cerpelai berkata...

'Duit tak boleh beli pengalaman tapi boleh beli tiket untuk satu pengalaman..'

Susah nak kopek ayat tu.. Dulu masa mengopek senang je.. Pinjam aiskrim buat cukur jambang..

Selamat berpuasa dan hari raya..

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– berkata...

mak aiii giler besar ais krim tu hahaha.. kena ngap cepat2 tu ahakss..

farhana berkata...

KNAPE MALAYSIA XDE ICE CREAM MCM TU?! perghh haha ;)

sharamli berkata...

ye la...penat menunggu jam x sepenat msk...ha3

lizz berkata...

heh?besaq nyer!! tapi, ice cream tu tak cair cepat n leleh ke nanti??curious.hehe

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

haha...priceless expression there! =D

kojah berkata...

huii, macam best je...

kojah berkata...

ehhh, link2 yukkk...

salam ramadhan =)

ayin jemin berkata...

semua tu adalah masa
masa tidak brubh tp kita yg brubh kan.hehehe

Babyjane[The Juliet] berkata...

jgn pergi bazaar sbb tmpt awam h1n1
hehe
:D

Ery Farieha berkata...

bia btol?kon kecik je. dpt tampung ke?hohoho~

Boo™ berkata...

aiskrim tu meliurkan.
wahaa!

Firol berkata...

kecur plak aku tengok aiskrim tu

geeds berkata...

is dat really an ice cream?

Tanpa Nama berkata...

best!
mau kenyang 2,3 jam....

Tanpa Nama berkata...

mana pic sedang makan ice cream ?

Ntah sempat ke x merasa bazar ramadhan kat kb. Balik pun dah nak dekat raya.

KhairiL's berkata...

waaaaaa
bestnya kalau dpt mkn ais krim mcm ni

KhairiL's berkata...

waaaaaa
bestnya kalau dpt mkn ais krim mcm ni

k.e.r.i. berkata...

gila ah.
besor dol aiskrim tu.
gua nak!!

Mish Hawtchocolate berkata...

erk...sblm abeh da cair dlu.........

besar sgt.

milimilo berkata...

yaallah..sumpah bsr gile eskrem tu..hbs tu cmane nak mknnye??

Precious berkata...

Weiii ... budak tak pose!! Haku tau lah, masa tu bukan Ramadhan kan! Hiks.

azuan berkata...

nak cari gak r eskrim nie..hu3

selamat brbuka gak..ho3

GRuNGe berkata...

Wuish, kau habiskan ke semua aiskrim tu Joe?

~cik manis~ berkata...

lapaq aiskrim lak plak rsenye.

Tanpa Nama berkata...

uiks!@biar btol...ice cream apa mcm tu?

eazy berkata...

wah.
besar gile aiskrim tu
bak cket

misz beauty berkata...

sedap tak aiskrim tu?? penah gak tengok dalam tv... pastu diorg bley siap maen2 kan...=D

cik erin berkata...

huwaaa bestnye.....!
besar gila eksem.
nakkkkkkkk.........!

*tak boleh. nanti kena amek herbalife 2 kali ganda pulak. (-_-")

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW