Share

pulang ke kampung!!

esok pagi akan bertolak ke kelantan! yahuuu. dah lama sangat dah kat kl ni. rindu dengan kampung halaman. tak sabar-sabar nak balik!


ku dah berjaya turunkan berat 3 kg. kenapa??


mahu spare untuk makan2 balik nanti!! haha. jangan jeles ya, sebabnya memang ku ni jenis kuat makan. apatah lagi dengan "kemurahan" dan "kesedapan" makanan kat kampung, memang kuat la ku akan melantak.


semalam ada blogger yang ajak pergi titiwangsa. malangnya ku tak sempat nak reply dalam masa yang sepatutrnya, buatkan ku tak sempat nak join. sorry ya, nanti kita plan lagi. next time


cenderahati


memang banyak lagi di begku. entah nak bagi kat sapa entah. yer la, dulu pesan bukan kemain lain, fm la, key chain la, baju la, last2, tak terbagi lagi. hehe, tak sempat. sorry ya.


hadiah


balik ni ku janji akan POSKAN hadiah2 yang telah ku janjikan. memang tak boleh nak handle kat sini dengan kenderaan dan masa yang tak cukup. setakat ni hanya pemenang no 1 contestku yang dapat duit, dan eazy yang dapat baju, tu pun sebab jumpa dia kat klcc hari tu. sabar ya semua. JANJIKU, minggu ni ku akan beri!


untuk meraikan kegembiraanku, sama2 kita enjoy video ini. doakan perjalanan selamat esok!


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 ulasan:

+akufobia+ berkata...

ngaa.stailstail dulu.rindu.

nurain berkata...

wah.besnye ko balik kampung. aku dah 3 minggu kat cini..huu..nak balik p susah la nak cr bus~

Tanpa Nama berkata...

slmt balik kg~

Cik Wanie berkata...

la dah nak pulang ke kg dah,
apapun wanie doakan selamat pulang yer,
wanie doakan yg terbaik tuk joe...

insya-ALLAH,
kalau ada rezeki,
pasti kita akn berjumpa lagik,
insya-ALLAH...

Tanpa Nama berkata...

turun 3kg.
jgn naik 5 kg dah la.
ghee~

imanshah berkata...

Jangan lupa makan etak....huhu

Tanpa Nama berkata...

slmt balik kg~

ZARA 札拉 berkata...

oit~

ikot pulang ke rumah!!

pwincess AJA berkata...

Oh!sungguh jelesh!
nak balik klate gak.=(((

xpe2,insyallah kelik next week.

btw,selamat pulang ke kg halaman.=)))

geeds berkata...

kg di mana?
enjoy ur time di kg halaman~
my souvenier???
:)

Tanpa Nama berkata...

mula2 turun 3kg...
nnti balik kg naik 5 kg...hehe

sharamli berkata...

balik m0lek

ayin jemin berkata...

hi org kelante..hehe
selamat blik kg ye joe
:)

KhairiL's berkata...

balik kmpg berhati2

Syima Syaz berkata...

alahh....kampung kita adalah umah mak n ayah kita

ChekguSekolah berkata...

selamat kelik kg..
kelik doh minggu lpas..
xdok la jeles sangat..
hehehe

redbirdfe berkata...

joe !

nak gak hadiah. huhu.

balik la klntn !

ley meet up ! :D

lizz berkata...

Kelantan ek?wah! kecek kelate ni.hehehe. syoknyer turun berat badan woo.

Lily Sufy berkata...

selamat pulang kampung..best2!!

anyway, nak 'ole-ole'..hahaha

Tanpa Nama berkata...

Patut r tak sampai2 lagi baju tu.
;p

Cepat2 x sabar ni.
Hoho~

Enjoy yourself di kampung.

Diana berkata...

ooo hi hensem guy haha..
maseh sbb sudi drop kat bloggies sy^^
btw its been long time mnghilang so da lame da xcheck out my blog..
jez droppin by to say salam^o^
and...salam perkenalan

dude berkata...

jangan la buang berat tuh...
cian kat dia...

DilOt berkata...

tak smpt nak kirim...

kesian dieorg menunggu..hehe....

piNky LuCiA berkata...

utk aku ade hadiah tak?huhu

Nadia Yuna berkata...

memang senang nak kurangkan KG ek? isk la, jeles betol

TiNiE berkata...

:: masih mengharapkan FM from LONDON ::

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW