Share

tanyaku sekarang!!!!

ok
tanya ku sekarang!!
tinggalkan comment didalam kotak komen di bawah


soalan nye...
bila nak balik sini?


atau


soalannya...
saudara bile balik malaysia??


atau

soalannya...
bila agak2nya mr joe nak balik malaysia??







ku akan menjawab....

















ESOK



hahahaha
perasaan sekarang tersangat happy
mahu berkongsi happy ni dengan semua orang!!



---------------------------------------------------------------

KEPUTUSAN PENUH


CONTESTKU!!!





dan kesemua 10 saguhati

cik capiqa
http://capiqalicious.blogspot.com/2009/05/cinta-untuk-joe.html


cik zack
http://zacksygfaiz.blogspot.com/2009/04/moga-tenang-di-sana.html


cik lin
http://rhapsodyae.blogspot.com/2009/04/cerita-lagi.html


encik nasri
http://mohdnasri.blogspot.com/2008/10/about-me.html


cik eazy
http://eazy-izzuddin.blogspot.com/2009/05/terlalu-istimewa-contest.html


cik xuen
http://cranberrylust.blogspot.com/2009/05/mother-and-recipe-for-love-daddy-and.html


cik jard
http://ignorantbrat.blogspot.com/2009/05/missing-7-years-part-1.html


cik farah
http://fralyana.blogspot.com/2009/05/kenangan-cinta-pertama.html


encik blackskin
http://heartofblackness.blogspot.com/2009/05/aku-berterima-kasih-special-entry-for.html



cik alis!!!!
http://alismysara.blogspot.com/2009/05/eiffel-tower-itu-takkan-pernah-berubah.html


atau




kurasa objektif asal contest ini terlaksana!


KESEMUA entry yang masuk contest haritu membuat ku lebih kenal akan kamu. dulu kurasakan hanya ku sedih dengan pemergian arwah, tapi ada lagi yang sedih dariku. perkongsian ini membuat ku akan lebih tabah untuk hari mendatang!



KESEMUA entry yang masuk contest haritu membuat ku lebih kenal akan kamu. dulu kurasakan hanya ku yang seronok dan boleh berkongsi dengan semua. tapi ada lagi antara kamu yang memiliki memori yang lucu, skuba dalam air lah, kentut masa exam la, melihat adegan rogol la, macam macam! ku sangat happy



KESEMUA entry yang masuk contest haritu membuat ku lebih kenal akan kamu. dulu kurasakan hanya ku pandai berlusyah-lusyah. tak sangka ada yang begitu kreatif menggunakan teknik lusyah itu sehingga membuat ku tergelak sorang-sorang pukul 12 malam. dapat berkongsi cara penulisan dengan kamu



KESEMUA entry yang masuk contest haritu membuat ku lebih kenal akan kamu. dulu kurasakan hanya ku yang sedih akan cinta pertama, ada lagi yang mempunyai memori cinta pertama yang lagi sadis. tak ketinggalan juga yang detik pertemuan dengan suami la, salah sangka dengan pasangan la. hahaha, senyum manjanggg je bace. sweeet sangat!

---------------------------------


bagi yang tak menang,
boleh ym ku
kot-kot la nak pesan apa-apa kan?
hehe
boleh la ku beli esok kat london



tuntutan hadiah??
boleh dibuat after ku balik dar korea
15 hb takut tak sempat
(kan nak tukar status, lalala)

masa tu ada no telepon
baru senang kan?
semoga enjoy hari andaaaa




---tengah packing barang lagi----
kan bagus ade isteri yang packing
balik ni kawin la
taun depan takyah packing2 lagi
bini kan ada
lalalala

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

53 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bila saudara blik malaysia?huhu...slmat kembali ke malaysia dgn selamat

ayong berkata...

aha, bilekah en.joe nk balik mesia?

haa, sure berbungabunga rinag nak pulang kan?

eee~

selamat pulang!
^.^

KhairiL's berkata...

tahniah kpd semua pemenang

=)

Nur Farhana berkata...

Wah.. At last.. Congratz to everyone.. Heehee.. Ku mahu mamat mat salleh yerk.. Huuhuu.. Again.. Tahniah kpade sume pmenang.. Dah agak, pasti encik izzi akan menang.. Huuhuu.. Best..

*by the way.. cik eazy??? eazy izzuddin kan? suppose to be encik eazy ryte???*

xuen adyla berkata...

joe bila balik?

hahahahah

dengan senyum semua

besok balik...

hahah


aq pun happy

menang
hahahhaha



yay ! yay!

owh tidak semua melihat ku semacam

Boo™ berkata...

selamat pulg ke Mesia :)
kem slm warga Kelantan :P

Diari Milik Pink berkata...

ehhhehe..

joe boleh kirim-kirim ke?
ok fridge magnet dua ; london n korea<-- over pula!
pape pun tahniaah kpd semua..
apa yg penting 'kerjasama'.
ahhahah..

I n n z berkata...

selamat pulang
:)

Emira Kesten berkata...

dulu kurasakan hanya ku pandai berlusyah-lusyah.

mr joe? hahaha. ape ni!

balik ni kawin la

mr joe? oh! saje pilih tahun ni, org xdpt datang! kejam! hahaha.

tahniah kepada semua pemenang ;)

pn-iena berkata...

gembiranya joe..
selamat pulang ke tanah air...
kawen semata2 nak suh bini packing ka... hehehe...

joe k.iena nak kirim kychain.. nyenyenye suka2 ati jer ek..

ファラ 'aqila berkata...

oh nameku tak terrsenarai..sob sob..:P

sok balik..ok...hati2 k take care!

NoRuLLiSzA eL FaRiSi berkata...

semoga selamat perjalanan pulang ke Malaysia...uwaa~ nak balik gak.. :(

shakinah berkata...

a..aa..kuu..
ti..aa..daa..
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
:(

faNna berkata...

yabedabedo nak blk mesia ek. haha!

♥ cik intanurulfateha ♥ berkata...

.gtal ek mau kawen :P

♥ cik intanurulfateha ♥ berkata...

.gtal ek mau kawen :P

cikeYda berkata...

bha welcome back!!

mcm bunyi balik nanti dia nak kawin ni taw..

izzahfarhana berkata...

joe nak balik sheffield pulak bile?hahaha

Afif Zainuddin berkata...

lol!!!
aku dapat no 2??
*beberapa kali aku 'refresh' page ko nih.. musykil~
*macam ada kesilapan jek!!
*Adekah aku dapat baju tu???
*arrggghhh!!!!
*RM 50??? topup maxis aku selama 2bulan!!!!
*Klau betul la aku yg dapat no 2 tu, terima kasih la Joe..
*Moga Allah murahkan rezeki ko..
*1 yg ko bagi, nnt Allah akan bg 10 sebagai balasan.. InsyaAllah~ =)

joegrimjow berkata...

hihik
mau p se,bahyang jumaat dluuu
layan la ek cite2 best tu

Afif Zainuddin berkata...

btw, terus blog aku kena hit!!!
mmg byk benefit betul competition ko nih...
bukan setakat promote blog ko jek..
ko pun tolong promote blog aku gak!!
Arigato gozaimasu~
baju MU!!
lalalala~
lalalalalala~

Eazy Izzuddin berkata...

selamat kembali
hik3
esok pun eazy ke KLIA, jemput atok blik umrah, klu2 terserempak joe
ok le 2
=P
xD
kul bape smpi?


wah!!
thanks joe
sagu hati pun jadi lah
;)

Eazy Izzuddin berkata...

thanks again!
selamat kembali ke malaysia
=D

syafawani berkata...

surely hepi kn.hehe..ati2 ye balik..smpai bila mr joe balik mesia?hee

DilOt berkata...

ohh..tidak name ku tidak tersenarai...

slmt pulang ke tanah air...

slmt smpi ke tanah air

slmt menjejak kan kaki ke tanah air.....

aku mau kirim baju jugak....

~cik manis~ berkata...

thniiah kepda pemenang!
:)

rhapsody LiN berkata...

wahhh...ku gumbira guling2!!!!
trimas abg joe!!
:D

bj tu free size ker??
blackskin tgh practical..dia x balik lagi. then dia pesan kalau bj tu abg joe hantr kat lin. nanti dia ambik kat lin..

ape2 pon.....
KU TIDO SAMBIL SENYUM MALAM NIE

muahahaaha~
tenkiu bro joe!!
:D

milimilo berkata...

ku dpt no 3..wah,terharu..ingatkan dah xmng dh td..bru je nak order bju man u dr rantau panjang..haha..

tenkiu joe..nanti perjumpaan blogger ku kasik choki2 :)

milimilo berkata...

aku on9 semate2 nak check result ni je..nak kne off dah..thanx ahgain..slmt kembali ke malaysia.. :)

naqiubex berkata...

Ha! Balik Malaysia ke?
bagus bagus..
Harap lepas ujian selsesema kat airport tu.. haha

pwincess AJA berkata...

congras to all winners.;)))

btw,welcome back to Malaysia~
=)))

ubey berkata...

hoho. jelesnya raseee

IxoR@ berkata...

Tahniah kepada semua pemenang...

Lalalalallaa happy nye incik Joe!

joegrimjow berkata...

huuuu
kemas beg
tapi terlebih daaaa

John Iverson berkata...

MU suck.... sorry bro... erm... suma entry sy masih belum cukup ke utk bro mengenali sy? hehe

Mr PenyuBiru berkata...

tahniah pada semua pemenang.

semoga sampai kampung dgn selamat

sufy berkata...

*smg selamat sampai malaysia..hepi 4 u..

*congratez kpd sume..act smua adlh pemenang..chewah~

joegrimjow berkata...

hooohoooo

tahniah semua yaaa

fararusdi berkata...

huwaaa nak tie rack pleaseeee! :(

Fathiadha berkata...

travel satu pengalaman yg bes, balik nanti kongsi2 la ngn kiteorang...

farah berkata...

selamat pulang ke Malaysia joe!

:)

farah berkata...

err,
baju tu mao warna hitam,
pasti saiz kecik yang paling serasi denganku.

lalala.

:P

mummYaeesh berkata...

joe balik bile? sok

joe fm da beli ke? lom

hape????

anyway..congrats pada yg menang!lps ni bleh wat novel join venture dgn joe!woohoo

dir&fara berkata...

hah!! bagus la kalau kau nak balik sini.. pastu bole tengok kete aku tu real ke mainan punye.. tak pun try cari entry aku yg lepas2 pasal cefiro aku tu.. pasti kamu jeles.. hehe

joegrimjow berkata...

haha
harap2 xjeles laaa
huhu

░♥si lampu neon♥░ berkata...

pulang marilah pulang, marilah pulang bersama2...

nynyilah lagu gelang si paku gelang.

selamat balik joe!

Tanpa Nama berkata...

waa...bestnye mereka..

rasp berkata...

safe trip..
welkam home..
tahniah buat pemenang..
ha! nak kawin....nak ucapan congrats gak ke..ngehehehehe..
have fun kat sini nanti!
take care!

izman berkata...

slamat kembali k tanahair joe.

trima kasih menangkan aku.

semua peserta adalah hebat2, cuma joe sedih baca entry aku tak pernah menang peraduan kot, tu bagi aku menang.

piNky LuCiA berkata...

wey jo.. tul ke nak kawin ni? huhu. hmmm.. selamat pulang.. ;)

bee berkata...

lau nak kawin ...jgn lupe antar jemputan kawin..

+akufobia+ berkata...

kena pack gak la.tapi bini buatkan.hoho.kalau tak pack memang lenggang habis la kan.dush.

Tanpa Nama berkata...

congrats to all winner~

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW