Share

i lap u kedua

ku sekarang berada di ic (macam libry). pagi ini tenang untuk study, sebabnya mat saleh semua berpakaian sopan. kalau semalam, fuuh, memang tidak boleh nak fokus.
kiri
depan
kanan
belakang
semua nak berpakaian sexy. bagi mereka mungkin itu tidak sexy, cuma panas katakan. jadi kene berpakaian mendedahkan badan lebih sikit.


bukan sikit
tapi banyak


apa-apa pun, semoga mataku ini tidak meliar memandang mereka. ade seorang depan ku ni. masa menaip. dia usha je. so, kali ini entry tidak boleh panjang. hehe. kene kurangkan taipan di keyboard.


~~~~~


tingkatan 5 memang ada perkara yang best untuk dikenang. memori yang ku rasakan cukup susah untuk hilang. sampai sekarang, masih lagi berlegar di ruang fikiran ku ini. best dan seronok.


tapi ada satu perkara yang dirasakan rugi. iaitu mengalami perasaan cinta di sekolah. ada perempuan yang kuminati, tapi status ku sebagai orang penting (saja perasan org penting) membuat aku tidak meluahkan perasaan ketika itu. biarlah perasaan itu hilang.


ini hanya minat
bukan cinta

kot...


banyak kenangan kalau nak diceritakan, bahas, basketball, pantun, dikir barat... adusss, penat mahu cerita semua itu. selaku pioneer (perintis) SPM disekolah menjadikan kami seramai 134 orang menjadi sebutan junior-junior.


sekarang sudah ada 133, seorang telah pergi dijemput ilahi...al-fatihah


ada satu majlis yang kami tunggu. iaitu majlis graduasi. memang majlis ini khas untuk meraikan pelajar tingkatan 5. ala-ala konvo gitu. ku lagi la suka sebabnya majlis itu ku akan menerima basikal. wahh, basikal kuning jugak! masih ada dirumahku di kelantan!


pompuan mat saleh tu usha lagi.... mesti dia pelik study apa sengih sorang2. ku takley nak cite banyak. tetibe kenangan lama menyusur balik. ok, lain kali la cite. ada gambar kat facebook. layan je la...



-rindu kamu semua!!-



-berumur 17 tahun, haha, dah tua ku sekarang-



sebelum terlUpa, kalau tengok gambar bawah, ada 3 kuntum bunga. hihi, sapa cakap orang skema tak dapat bunga? ade jugak yang bagi. 3 memang tak banyak, ada kawanku dapat banyak!! tak kisah la kan. yang paling lucu, satu bunga tu budak form 1 yang bagi.


ada nota di bunga tu...
tertulis...


abg joe
i lap u


sesuka hati nak lap lap ku ni
ingat ku banyak air??





nota kaki :
1 - semalam tak masak nasi beriyani, tak cukup alat, hari ni kot!
2 - entry pilihan, link ni! bukannya gempak, tapi kene dengan jiwa. lalala~

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

50 ulasan:

Nur Farhana berkata...

Hahaha.. Main lap2 plak daa.. Hahaha.. So sweet mcm gula-gula kapas.. Huhu..

*ku cilok gambrmu memasak.. sorry deh..*

haruan tasek berkata...

mamang betul... zaman persekolahan adalah zaman yang tak akan mati dari ingatan... best..best..


sexy +Bilik IC = Memory tingkatan 5

OH Indahnya

mamma mia! berkata...

haha.. x lley blah wei.. nsem gak ko kan mase fom5.. mase fom 5 je la.. kah3!! ok2 aku guro sajorkkk...

joegrimjow berkata...

haha#
lebih kurang r

fararusdi berkata...

isk sumpah ko nie lucah isk isk

joegrimjow berkata...

aikk
lucah part mana??

azaliahjsalleh berkata...

ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i lap u jugakkkkkkk abg joe !
haish , budak2 sek zaman skrg lg xtream
darjah 1 pun dh pandai couple2
agak2 lg 5 taun
baby pun dh pandai couple kot

ayin jemin a.k.a ain berkata...

bukan main ya gmbr form 5!
hahaha
apa pun,selamat study.jga la mata tu yerk.nti xdpt fokus!

piNky LuCiA berkata...

haha.. lap2 laa pulak.. skemma ny muka abg joeeee.. haha

mae berkata...

yg pnting fokus...
fokus tang mane x pnting janji fokus..

Radin Aminurasyid berkata...

anda sememggnye suke menulis.. ;)

joegrimjow berkata...

Fokus bnyak gangguan xley jugak

Anis Mohd berkata...

naseb bek die tulis i lap u.
kalo die tulis i mop u ..
lg la cool kan
hahaha

Beautiful Disaster berkata...

kau pandang sekali jer. jangan toleh dua kali. tak apa. haha.

miss AIN berkata...

hehehe..
nk tergelak bace entry ney..;p
nk lap abg joe jugak bley??
hahaha

CaPiQa berkata...

3 kuntum. bermakna. *senyum lagi*

~cik manis~ berkata...

jambunya
hak3

sharamli berkata...

ja0h beza..skg dh 21..lain ngn 17..hu3

xuen adyla berkata...

hahahah joe
3 significan gila
kan kan?

budak f1 tu fulamak berani thp dewa
joe cute apa ko time f5

xuen adyla berkata...

btw coll gila pakai camtu
hahaha
zaman aku ada prom nite je kut
dan sebagainya

ainShahajar berkata...

wow..jap bila dah grade kat sane..

bukan 2 kuntum..tp berjambak2 ko dpt...

dr junoir mat salah..ey..mat saleh

mungkin..jgn berangan =P

Jard The Great berkata...

i lap u too......... LoLx.. as a blogger who writes good, entertaining stories.. keep it up!

miss GAZA berkata...

ala,
bdak form 1..
mana pndai tulis love2 you gitu.
dia pakai bahase tym skola2 rndah dlu!
=p

joegrimjow berkata...

bahasa satukan manusia
keke
tibe2 plak

nak pergi gym jap
sape nak ikut??

ain berkata...

muka budak baik gitu!!

xuen adyla berkata...

joe i just realise feature blog ko tetiba buat aq nangis lelaju

asal la ko pilih lagu my baby you
si nash nyanyi lagu tu buat aq semalam

huhuhuhuhu
ok bukan salah ko kut
aq beremosi
arghh

Babyjane[The Juliet] berkata...

abg joe
meh lap lap
hehehe
:D

cikeYda berkata...

napa u x balas.. i mop u~! haahhahha

jojie-elle berkata...

erkk.. skema ke dulu? hahaha ;p

akukaonal berkata...

ala... mesti ko yg kasi bunga kat bdak tu... n suruh kasi kat ko masa knovo kan... =]

haha... jom g gymrama...

Monkey D Luffy berkata...

wah

nampaknya ada yang make move ni

hahaha

secretname berkata...

bravo tuk u joe

pn-iena berkata...

cian joe tak leh fokus dek kena usha ngan minah saleh tu..kalau tak mesti entry dia berjela-jela...

cool lah pic last tu... 3 kuntum bunga.. satu nota i lap u..yg lain tu tulis apa? ehehehe

evilhoney berkata...

zaman sekolah adalah zaman paling beshh sekali..rs cm femes giler :) hahaha..perasan..

Lun berkata...

ske tol pompuan mat saleh tu usha orang ramai

mummYaeesh berkata...

nape tak luah??nak jaga saham la tu..
tp time form 5 mmg heaven la...senior la katakan..weols pun org pnting gak tau kat school dulu..woohoo!

hamboii baru form 5 da pakai jubah segala..weols masa graduate diploma pun tak dpt pakai jubah lagi..sbb tu sanggup amik degree semata2 nak naik pentas pakai jubah kekdahnye!

nak tanye sket..masa bile yg uols gemok ek??tu kurus jek masa sekolah!

suka part chorus lagu tu...bestnye nort tu dedicate lagu tu utk wife dia smpena anniversary..weols nye anni ari sabtu ni!woohoo

adeh..tunggu2 gak entry pasal nasi beriani skali tak buat lagi da..

John Iverson berkata...

Al-fatihah kepada yg telah pergi... Mmg memori indah...

asis berkata...

itulah godaan a.k.a dugaan

NoRT berkata...

kengkawan time skolah mnengah..stil rapat smpai skarang... cinta di skolah mnengah? dia dah lama bini orang... huahuahua

joegrimjow berkata...

jgn tergode ngn budak kecik sudah

neezareef berkata...

budak umo 17tawon tuh...skang sama lg x

mo0ney berkata...

hahaha...siap lap u tu joe....xthn.btw,kurus kau time nih

Shafie berkata...

wah..
17 tahun tu..hehe
maintain2.. =pp

DilOt berkata...

cinta di sekolah menengah,,,??tu bukan cinta...hanye minat shaja...

abg joe
i lap u
..hakhakhak...

milimilo berkata...

cute gila muka kau time skolah..kurus tinggi..huhu

milimilo berkata...

i lap u too.. :)

sufy berkata...

i mop u lar~huhuhu

Eazy Izzuddin berkata...

wow
da grad
hik3
xD

Arra JaSmY berkata...

Muka kamu x brubah...dari 17 tahun =21 tahun= same jer kecuali(-)zaman doraemon kamu..ahaks.

Tp,shweetnye tetap adew..=p

Lifesaver berkata...

uiks...kurus nya

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW