Share

Bukan gune laptop

Elloo. Semalam tak update. Kat kuantan, sekolah lama, ada program. So, memang susah nak update!

Tadi baru abes main bowling, berkumpul dengan kawan2 lama. Walaupun tak ramai, tapi kira ok sebab dapat kumpul tu yang penting. Kan kan? Ni pun tengah update kat taj, depan megamall. Time kaseh kat sumbdy yg gtau ley tulis entry gne iphone gne bahgian html. Ritu nak tulis tak jadi, skrg dah boleh tulis. Yahuu

Nanti balik ku story lagi, pukul 2 ni betolak ke kelantan.


Nota kaki: sorry sebab tak dapat nak join gathering kat titiwangsa....

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

15 ulasan:

NoRT berkata...

elo mohd faridzul asyraf mat arifin..... mesti best jumpa kengkawan lama kan? lagi best kalo hang da kawen nti...masing2 bawak famili... pasti gempaq!!

hasni berkata...

wah.
smapai mlaysia da
bnyk sngt aktiviti ek

Kamsiah berkata...

slmt kelik kg,mkn nasi kerabu,nasi dagang,solok lada..akok..yg takde kat tmpt lain(kaklau ada pun tak sesedap kat kelate hehe)
kak pun dah lama tak kelik ...

Cik Syahira berkata...

assalamualaikum.

ouh..
dah lama tak online sebab bercuti panjang.
eh..
ada beli fridge magnet utk sy?
ahhahaha..
ole-ole dr negara org.
wink..wink.

nurain berkata...

hoho..besnye gathering~

Cik Amy Sensei berkata...

assalamualaikum..

KhairiL's berkata...

ohoh,
update gk w'pun x guna lptop
x mcm aku, x de masa
huhu~

Tanpa Nama berkata...

wah...de iph0ne ek? jeles jeles!

Eyda Chan berkata...

aku pun mo try gak guna hp aku update blog.. tp biasanya xda masa lah.. uhuhuh dpt update facebook jak biasanya.. uhhuhu

ZARA 札拉 berkata...

cepat2 balik joe..bleh share cepat2~

hehehe~

Monkey D Luffy berkata...

ini mcm program jalan2 ni

John Iverson berkata...

Reunion ke bro?

mr_kay berkata...

abe g ktn xghoyak awal2...law x leh lepak skali..wakaka...

mummYaeesh berkata...

oklah tu..atleast uols dpt share and tmbah ilmu adik2 kat sekolah lama tu..tp klu uols join gath td sure weols dpt fm kan??percaya ke?ahaks

Tanpa Nama berkata...

aku suka gathering~

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW