Share

bra bersepah

luangkan masa bersama dengan 2 org lagi kawan untuk bermain pinpong. main dengan local people. besenye main dengan kiteorg je, tapi hari ni cuba nasib main dalam kelab.

memang xde jauh sangat kehebatan....

rupa2nya hari ni untuk intermediate sahaja. yang betul2 wakil u hari selasa. nak tak nak. main saja2 sambil campo dengan local people

imbas kembali....

2 hari lepas bersama dengan beberapa kawan ke shopping mall. beli sp..der n gogle untuk renang. sembahyang di luar bangunan sebab mmg xde tempat untuk smbahyang disediakn. ternampak kondom
klu dalam semak xpe, ni mmg obvious atas kaki lima. tempat yang kiteorg sembahyang..haiyook

sambung balik....

sudah sahaja balik, kiteorg jalan balik. seorang kawan menegur

"eh apa tu?"

"mana2??"

"tuuu, budus betol mat saleh, bra bersepah"

memang ade bra warna merah

"gile ke ape romen kat cni, tepi pintu masuk. budunyeeee"

"nasib baik xjumpe kondom lagi"

"kondom xpe lagi, takot2 kondom yang berair lagi. eiiwwww"

bila agama bukan prioriti
bila nafsu kuasai diri
inilah yang terjadi
mmg benda gini tak pernah nampak lagi di mlsia
tapi mmg bukan mustahil berlaku
dan rasanya mmg ade menurut kawan

xpayah nak salahkan sapa
xpayah nak tudung jari kat sapa

bekki diri dulu
(pesan kat diri sendiri)

nota kaki : sehebat mana kilat pon, dapat panah orang sampai mati, kalah jugak dengan si getah yang lembik

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

huhuhu...
itu kot dunie mat saleh nih..
ohoho...
bersepah itu ini,,,
=)

Eazy Izzuddin berkata...

stdy mane je?

nurain berkata...

huh..bra bersepah...

~syaQuost~ berkata...

normal..
well..
semua tu biase la kalau org tiada pegangan agama dan tidak takut pada tuhan..

kalo kat malaysia cmtu..
ade org buat bende tak senonoh di tempat awam..
memang aku lempar selipar dan target kepala die..

padan muke!

Kamsiah berkata...

hehe...geli geleman...tu pun ramai antara org2 kita yg begitu mengagungkan mat saleh..yg bkn takat hancus moralnya..malah takde moral langsung..

1001 pOmpuaN berkata...

hope u x terjebakk huhuhu

1001 pOmpuaN berkata...

hope u x terjebakk huhuhu

muhammad aneff berkata...

ala..kalu bacer kat mastika skang...
lebey kurang jerk..
bezenye..bende tuh sume kat dlm semak..hahahaha...

joegrimjow berkata...

. yg 2 bertamadun tapi xde agama.

. heh, mmg bersepah btol

. xcukup klu lempang je, kene bagi extra skit

. insyallah tak

. yg public pon ade je kot

faNna berkata...

haha,gila betul mat saleh.nak ktawa baca.. lagi 1, dier neh kalo tulis tajuk nak bestt je. haha :D

lea berkata...

kondom yg masih berair...
eiwww...
gelinya...
huhuhu

Qissie berkata...

kat mana je?huish gila

umiZue berkata...

Uni of Sheffield ni kat mane ea??

Nice blog la asyraf..

Umi dah follow blog ni..

hehe

Amer Aan berkata...

xjmpe pon...
da cri...
the whole blog...
not found...
shoutmix or msjbox

joegrimjow berkata...

. tajuk mesty gempak.hehe

. haha, mmg geli

. mmg gile,klu xde agama

. kat uk, joe, not asyraf

. jap, cari apa ni?hehe

faNna berkata...

haha. joe, not asyraf.
pelik ah. :D! xkasi org pggl nama tu plak?

KhairiL's berkata...

huhu
nice belog...

Monkey D Luffy berkata...

saiz apa tu?

joegrimjow berkata...

. mesty la. sekret

. mecey2

. haaa, mesty ko tau nye

miSz aiDa berkata...

ehek~ kt mlaysia pn lbh kurg.. jgn kate mat saleh je.. tp diorg lg teruk kot..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW