Share

Blogger Realiti Konspirasi kahwin dengan sepupu aku

Amboi tajuk. haha. Tak reti nak taruk tajuk lain sebab ..... dah lama tak menulis blog ye tak :)

Jadi semalam, kat Kelantan dan kebanyakan tempat lain merupakan hari kahwin seMalaysia. Ramai betul entah pakat ke apa semua nak kahwin pada tarikh semalam. hehe. Ada 3 jemputan dan salah satunya daripada kenalan keluarga yang kahwin dengan blogger yang nama dia Zack Zukhairi. 

Korang tahu siapa? Ala yang buat cartoon comel-comel tu. haaa, ye lah tu dia! boleh klik sini aku pernah buat entry pasal dia

Kecik betul dunia ni kan, tak sangka pulak boleh bertemu jodoh dengan sepupu aku. err, actually bukan sepupu la, 2 pupu ke 3 pupu ke aku pun tak tahu sangat. Kira ada pertalian darahlah gitu. Masa raya jumpa gitu. 



Sama cantik sama padan gitu

Tahniah lepada Myra dan Zack, semoga hubungan kekal ke akhir hayat bawa ke syurga.


pss : cik bini dalam pantang lagi, kesian aku gerak kenduri kawin sensorang

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

6 comments:

sharamli said...

Punya la lama tinggal blog. Tau tau bini dah dalam pantang. Tahniah.

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@sharamli

lama kan? haha

Jimie SC said...

Tahniah kpd duo tigo pupu demo joe..maaf, xigt nok oyak demo. kawe pinjam gmbr demo wak masuk dale blog kawe..huhu.. ;)

http://goo.gl/5YbgFK

Nurmujahidah Ismail said...

bila la zack ni nak update blog lagi.. mm

Vildan said...

Beautiful picture.


Awakened Millionare Academy
Joe Vitale Academy Review

Techinpost Community said...

Good Day I Am So Happy I Found Your Website, I
Found You By Mistake, While I Was Searching On Aol For
Something Else, Anyhow I Am Here Now And Would Just Like To Say Many Thanks For
A Remarkable Post And An All Round Entertaining Blog
I Don’t Have Time To Read It, All At The Moment But I Have BookMarked It
And Also Added In Your RSS Feeds, So When I Have Time I Will Be Back To Read More,
Please Do Keep Up The Fantastic Job. You can also check; dpc_watchdog_violation

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW