Share

Rindu Bini

Jadi malam ni rindu kat cik bini.....

Add caption
eh, actually malam-malam rindu bini bila berpisah, malam ni aje gatal nak tulis blog :)

Sekarang ni jadi hubungan jarak jauh kejap, dia kat kedah aku kat Kelantan. Dah masuk 34 minggu ni anytime boleh beranak sebab tu kena hantar cepat-cepat tu. Boleh aje lahir kat sini tapi dia lebih selesa kat sana, biar aje lahh. sayang bini katakan. hihik


Tapi syukurlah, kerja sendiri ni boleh bebas sikit. Minggu lepas dia kena admit hospital, tak payah amek MC terus balik kedah kejap. tak kejap jugaklah hampir seminggu teman kat hospital. Nasib baik takde pape, semua selamat. Dah keluar hospital, aku apa lagi balik Kelantan lah. 


Bulan 4 dan 5 ni banyak komitmen kat sini, tu yang tak boleh nak 'tinggalkan' kelantan lama-lama. Kesannya, berlaku rindu-rinduan jarak jauh ni. 


Doakan segalanya dipermudahkan 


pss : lama tak update blog bukan bermakna aku bukan lagi seorang blogger. hehehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

4 comments:

Nadya Honey said...

kadang2 sekali sekala duduk jauh boleh rasa nikmat rindu mcm mase bercinta dulu..:)

farhana mohamad said...

most pmpn mesti nak bersalin dan pantang di kampung dia sendiri. nk dekat dengan ibu. =)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Nadya Honey

betul 3 x

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@farhana mohamad

terpaksalah berjauhan yg kahwin antara negeri ni. huhu

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW