Share

Berhujung minggu bersama Team Herbalife Kelantan

Hujung minggu yang dinanti-nantikan sudah datang!

Jumaat dan Sabtu ni sarat dengan acara yang super best di Kelantan! Persiapan dibuat selama 2 minggu ni mesti dapat mengembalikan momentum di Kelantan. Alkisahnya 2 tahun lepas memang Herbalife di Kelantan meletup-letup dengan ramai yang move next level. Herbalife Malaysia East Coast Region (Kelantan salah satu) merupakan paling tinggi pertumbuhan dari segi sale dalam Herbalife. Luar biasa kan? Lepas move next level tu, banyak leader 'merantau' untuk membuka pasaran baru. Sebab tu tahun lepas agak 'slow' dan selepas post motem - semua kembali untuk menaikkan balik nama Kelantan. 

Gomo Kelate Gomo :)

Jadi, untuk korang yang berada di Kelantan, yang ingin gunakan sistem yang kami buat ni, dialu-alukan sangat-sangat. Bagi korang yang mahu 'berjinak-jinak' dalam bisnes Herbalife dan berada di Kelantan, ini merupakan WAKTU YANG PALING TEPAT! Boleh sertai kami di acara-acara ini!


1) Facial Party Training



Tempat : Kelab Nutrisi Tersohor Kubang Kerian (berhadapat Mydin, atas kedai AlyaSarah)
Tarikh : 7/2/2014 (Jumaat)
Masa : 10-11 pagi
Guest Speaker : Exe President Team 20K Pn Kamilah Jusoh
Target audience : Distributor Herbalife


Herbalife bukan sahaja memiliki produk dalaman (yang kita makan) tapi jugak memiliki produk luaran (yang kita pakai) Training ni paling tepat untuk rakyat Kelantan yang sememangnya sukakan kecantikan. Paling best yang ajar kita ni orang yang paling tepat. Jangan lepaskan peluang ni dan datang untuk belajar!


2) Fiest Kelantan WLC musim ke4



Tempat : Kelab Nutrisi Tersohor Kubang Kerian (berhadapat Mydin, atas kedai AlyaSarah)
Tarikh : 7/2/2014 (Jumaat)
Masa : 2.45-5.00 petang
Guest Speaker : Exe President Team 20K Pn Kamilah Jusoh
Target audience : Peserta Kelantan WLC dan sesiapa berminat untuk join musim k5


Kelantan WLC merupakan pertandingan turun berat di Kelantan. Paling banyak peratusan penurunan akan dapat wang tunai sehingga RM 1000! Siapa nak bagi duit dengan hanya turunkan berat badan? haha, korang yang ada lemak berlebihan tu, jom tukar lemak jadi PITIH. Jumaat ni kita akan buat penyampaian hadiah untuk musim ke4 dan pendaftaran untuk musim ke5. Bestnya, lepas acara ada makan-makan. waha, dah turun kita tambah balik. Lepas tu turun balik :)



3) Malam Apresiasi Pelanggan



Tempat : Hotel MGU Firdaus
Tarikh : 7/2/2014 (Jumaat)
Masa : 8.30 - 10.00 malam
Target audience : HANYA UNTUK YANG DIJEMPUT (Hihi)

Ini adalah pertama kali diadakan. Malam tu kita akan makan-makan sampai kenyang. Ini adalah sebagai penghargaan kepada customer-customer yang pernah ambil Herbalife dengan aku dan beberapa orang lagi leader yang bergabung. Haa, salah satu keistimewaan gunakan produk Herbalife dengan coach, dapat turun berat siap dapat penghargaan lagi. Kesian yang jenis beli produk takde coach ni. hehe. Kepada customer aku (sedang dalam program ataupun sudah lepas program) yang belum dapat jemputan, roger roger okeh takut termiss (0169640972)


4) Kelantan Herbalife Day



Tempat : Kelantan Trade Center
Tarikh : 8/2/2014 (Sabtu)
Masa : 10.00 - 5.00 petang
Guest Speaker : Millionaire Team Member Nurliyana Bt Md Saiful
Target audience : Semua orang!

Kelantan Herbalife Day merupakan satu acara seharian untuk belajar lebih mendalam mengenai produk dan peluang perniagaan dengan speaker yang luar biasa. Dari pagi kita ada Supervisor Workshop, Mega HOM dan juga STS. Memang ini adalah tempat terbaik untuk menimba ilmu dan lagi best - semua speaker kali ini adalah TAB Team! 


*********

Alright, itu sahaja! Penuh padat sendat gitu kan? hehe. Jadi, apa lagi, jom manfaatkan peluang ni. Penat ni nak buat ni jadi kena lah datang. hehe. Tahun ni Kelantan akan jadi top negeri kat Malaysia gitu. ayuhhh!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

0 comments:

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW