Share

Tahun ini baru 30, biar betul??

Eh, bukan umur ya. Tapi jumlah entry yang ditulis pada tahun ni!



Patutlah aku rasa jarang sangat aku menulis blog sekarang ni, tahun ni baru 30 entry yang ditulis! Bulan ni, ni entry kedua aku tulis! Kalau dulu sehari satu entry, sekarang ni....... ahaaaa tak tahulah kenapa semangatnya semakin pudar

Mungkin zaman berblog dulu tak sama macam sekarang

Or.... aku je yang berubah?

Entah!

Ni semangat nak tulis entry balik ni bukan apa, tadi ada orang call tanya pasal Herbalife, aku tanya dia dapat nombor dari mana, kata dari blog, entry semalam yang aku tulis pasal Zero 2 Hero. Haaa, terus dicapainya keyboard dan menaip entry ni. Hehe. jadikan blog medium untuk bisnes gitu :)

InsyaAllah lepas ni, sehari satu enry, waha! Kalau aku tak sempat pun, cik bini kan adaaaaaaaa, boleh suruh dia menaip. heeee. okeh, jumpa lagi nanti

pss : betul ke zaman blog dulu kini dah berubah?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

3 comments:

Fazlinil Irma said...

betul.. susah dah nak cari entry yg best utk dibaca..

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Fazlinil Irma

pasni kita buat entry best2 untuk dibaca :)

Farah Yunus said...

The process of submitting to another court and the ruling of the freight blog fee together with the unexpected reasoned freight broker tips are incorrect.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW