Share

Mega Zero 2 Hero September 2013

Wah, pertama kali diadakan Mega Zero 2 Hero!

Apa tu Zero 2 Hero?

Zero 2 Hero adalah event yang dikelolakan sepenuhnya oleh para distributor Herbalife untuk menolong distributor baru belajar cara untuk melakukan bisnes. Ia bukan macam acara yang bagi motivasi-motivasi sangat, tapi lebih kepada HOW untuk melakukan bisnes ni. Sebab yang adakan event ni adalah para pengedar, pastilah dieorang tahu selok belok dalam perniagaan! Jadi, kalau korang berminat nak buat bisnes Herbalife, kat situ adalah tempat yang terbaik!



Kenapa ada MEGA kali ni?

Untuk edisi terakhir April lepas, lebih kurang 3000 orang yang hadir. Ingat lagi yang pertama kali diadakan, hanya kurang dari 300 je. Peningkatan 10x ganda tu. Tapi April lepas, banyak sangat versi yang diadakan, 4 tempat berlainan dibuat. Jadi kali ini, Zero 2 Hero akan diadakan dibawah satu bumbung - akan kumpul lebih 5000 orang di seluruh Malaysia! Jadilah MEGA zero 2 hero!




Tiket akan habis dengan cepat!

Aku nak mengajak korang pembaca blog aku ni untuk sama-sama ke Mega Zero 2 Hero ni. Kalau korang rasa kerja korang sekarang ni gelap je masa depan - ye lah kerja dengan orang - dan ingin cari sesuatu BISNES untuk dimulakan, Herbalife ada yang terbaik. Kalau aku cerita sampai esok pon tak habis lagi ni. Pergi sendiri je lah rasai sendiri bagaimana. Lagipun event ni memang khusus menerangkan BAGAIMANA/HOW untuk lakukan bisnes ni, kalau dah pergi rasa sesuai, apa lagi buatlah. Kalau rasa tak sesuai dengan diri korang, at least boleh mandi manda kat Gambang tu. heh! percutian untuk diri sendiri tu

Apa lagi, contact aku sekarang yaaa :)

*tiket per person dijual RM 280
*yang dah ada sponsor, sila dapatkan tiket dengan sponsor anda. 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

0 comments:

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW