Share

Bolehkah orang susah sebut 'R' berjaya semasa akad nikah?

Eh, tiada kaitan dengan Lisa Surihani ok :p

Cuma nak ucapkan tahniah kat kawan aku, aizat yang dah selamat jadi suami orang semalam. Memang ada kat area KL tapi sebab ada kekangan, tak dapat hadiri majlis dieorang semalam. Ohh, aizat ni antara kawan Herbalife yang susah nak sebut perkataan R selain Rudi. haha. Nak gak tengok macam mana nia lafaz nikah tu macam mana. Memang stylo, hanya sekali sahaja!



Pasangan ni antara pasangan yang bertemu jodoh dalam Herbalife. Haa, dah ramai ok kawin sebab jumpa dalam Herbalife ni. Ada kisah yang nak kawin, sebab isteri pengedar Herbalife, antara syarat suami kena kurus dulu. Hasilnya, si suami turun lebih 20kg dengan Herbalife dan sekarang ni anak dah besar dah. Sponsor aku, ayah die suruh bakal husband die jadi supervisor dulu sebelum kawin. sebab nak sangat kawin, supervisor tu jadi benda sangat sangat sangat senang. heee. Sangat meriah ok. Banyak lagilah kisah-kisah pasangan yang bertemu jodoh dalam Herbalife ni.




2 2 masih mudah lagi. Yang perempuan tu baru 22 kot. Masa muda ni, dah kahwin hala tuju hidup dengan Herbalife lagi cerah. Nak qualify pergi mana-mana pun senang sebab dah ada 2 enjin.  wah wah, sedap je aku bagi ulasan kan? Gud luck untuk 2 kawan aku ni, nanti bulan 6 pergi Jepun sama-sama ok =)

Bagi korang yang susah nak cari jodoh, join Herbalife event, kat sane memang semua yang posotif-positif je dalam hidup ada. awek-awek single yang comel lote pon ada. lelaki? kena usha sendirilah. Tapi lagi best, korang bertermu jodoh dengan customer korang, perjalanan 'menguruskan' pasangan korang sehinggalah jadi suami isteri tu mesti korang kenang sampai ke anak cucu cicit ok

erk, aku ada gak macam dengan customer2 aku, dulu berbadan besar, dah lose weight dah jadi cantik, memang selalu jumpa timbang ingat takde perasaan yang akan berputik ke? takpe, aku professional. waha! 


pss : bagi lelaki yang susah nak sebut 'R', percayalah anda akan berjaya, mungkin sekali lafaz je =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

11 comments:

onie said...

tudiaaaa,dia promote dah herbalife dia,ekekekekeke

joegrimjow said...

@onie
haha
:p

abduhu said...

jawapan die boleh :P

Mohamad Adib said...

aku pun tak boleh sebut R..hope takde masalah nanti..thanks share kisah ni..ada gak keyakinan aku nanti

Anonymous said...

Bisu macam mane pula?

hamzah ian said...

kawen awal pun ramai.. herbalife

joegrimjow said...

@abduhu

sangat boleh

joegrimjow said...

@Mohamad Adib

nanti tangkaplah video
;)

joegrimjow said...

@Anonymous
dalam islam bisu pon bleh kawin
=)

joegrimjow said...

@hamzah ian

sangat ramai kan?

aslann as said...

yeiyyy boleh kawen walaupun aku pelat R... ~(','~) (~',')~

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW