Share

Betulkah lelaki melayu itu berkahwin dengan lelaki mat saleh itu?



Kat facebook, heboh share gambar lelaki berbaju melayu, siap ada samping semua lagi bercumbu dengan lelaki mat saleh yang bertuxedo. Aku ingatkan ni kat istana mana tapi bila tengok balik kat belakang tu audience adalah mat saleh. dan usha punya usha, ni perkahwinan GAY!!

astaghfirullahal‘adzim





Tak tahulah sama ada cerita ni benar atau tidak, tak pun HOAX je semata-mata. tapi tengok kat website biggayweddingproject tu dah kena suspended. mungkin cerita ni betullah





Kalau betul, memang memalukan la. Lagi rugi adalah kedua-dua lelaki tu, punya lah banyak perempuan dengan lelaki jugak yang mahu kahwinnya? haiishhh



pss : oohh dunia

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 comments:

FarhanaDr said...

Blog biggayweddingproject tu boleh bukak Joe.. Baru je klik ni.. And sedang browse through all the photos..

laskar pelangi said...

terkejut sangat2 dapat berita pasal ni.tak sangka.ada dengar citer,budak laki tu budak medic yang hilang kat ireland thn 2009..tuptup kawen ngan gay.dasyat!

joegrimjow said...

@FarhanaDr

try bukak skrg!

joegrimjow said...

@laskar pelangi

btol ke budak ucd yg kawen tu?

fatihah azemi said...

tudia haih.siap pakai baju melayu ape semua tuh..astaghfirullah.

joegrimjow said...

@fatihah azemi

tengkolok pon ada

Izzat Aziz said...

Adalah juga dengar cerita yang dia ni belajar medic, scholar petronas.. pahtu hilang.. pahtu tiba-tiba kahwin camni.. tak tahulah apa cerita sebenar disebaliknya.

Amir Izzat said...

Agak2 la nak pakai baju Melayu pun. Marah Pendekar-Pendekar Melayu...tak boleh jadi.

Selera terpesong ke apa.....

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Aku tengok di FB tadi. Orang yang share kata that guy adalah kawan sama batch dengan dia di Dublin sana tu.

nasha sanza said...

memang la dunia akhir zaman..geli tengok..macam takde perempuan kat dunia nie..

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

siap pakai baju melayu. Boleh menangis kalau Hang Tuah tengok :(

doakan dia supaya kembali kepada Allah. amiin

Eim Abey said...

klau ye pun nk kawen, x yah la pakai bj melayu. hurm....pelik2 je manusia skrg ni. manusia akhir zaman.

FEXAN_MY said...

jijik arr..

firuzLazuardi said...

ada hati nak bertanjak2 jugak tuh...
paling kesian mak ayah dia la menanggung hutang yg 800k lebih tu...

cikpjaz said...

semakin maju semakin jahil..
dh la educated..urmmmm
mak ayah plak menanggung beban hutang, anak bukan main gembiranya dgn pasangan gay tu...
nauzubillah ..

farhana said...

dunia dah nak akhir zaman..
inilah dia petanda kiamat
hmmm..

zahidahwahid said...

ohh dunia akhir zaman....

Syue Mustafa said...

Dunia akhir zaman. Macam-macam benda tak elok berlaku. Harapnya si dia sempat bertaubat & kembali ke pangkal jalan.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW