Share

Apabila 2 dara dan seorang teruna makan-makan

Family aku ada 7 orang adik beradik. lelaki perempuan bergilir-gilir ditamatkan dengan aku. Dalam family aku, 4 sudah berkahwin, tinggal 3 je belum berkahwin. Kami bertiga yang belum kawin ni agak rapat, ye lah, sebab takde pasangan hidup (bukan takde calon ok, cume takde yang masih sah), berkongsi antara adik beradik je lah kan? Lain kalau dah berumahtangga, memang berkongsi dengan pasangan lah kan?

Memang tak plan pun, kakak aku tiba-tiba kata nak blanje makan. tengok jadual, hurm, bolehlah join. rugi tolak rezeki ni. so tempat yang dituju, Full House Sunway Pyramid. Dulu pernah makan kat situ, ok lah makanan sedap. Memang banyak perkara yang dibualkan, topik hangat mestilah pasal kawin!

Aku tanya kakak aku bile nak kawin, kakak aku tanya bile aku nak kawin, kakak aku bgtau kemungkinan abang ipar aku lebih muda dari aku. WHAT? awkward gile jadinya. Aku tunjuk gambar seorang pompuan kata ni gambar awek aku, slumber dieorang cakap perempuan tu terlalu cantik untuk aku. haha, apa aku tak handsome ke? pandai sungguh kakak2 aku jaga hati adiknye. hehe

oklah, taknak bebel, layan gambar

Makanan aku

makanan kakak aku

makanan tambahan

makanan kakak aku lagi

no caption

no komen

korang komenlah :p

aku dan kakak aku

aku dan kakak aku juga

Okeh, tu saje. haha, joegrimjow update blog main tangkap gambar je sekarang. adakah blog ini akan berubah wajah menjelang 2012 dengan entry main tangkap gambar je? hehe. Kenangan terindah 2011 dan ditulis kat sini dan kat sini, korang taknak share ke? 

Semoga jumpa lagi 


pss : ni bukan entry terakhir 2011 okeh

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

10 comments:

Rozuan Ismail said...

sedapnya makanan dekat Full House.belanja PCB la plak ye

adnur89 said...

hahaha...

KAHWIN adalh subjek yg normal ble adik bradik berbual,wlupn ngn yg da kawen..

hihi..

ps: lawa ahkak2 Joe..=) hihi

joegrimjow said...

@Rozuan Ismail

pcb??
ahaa!

joegrimjow said...

@adnur89

adik die?

azieazah said...

Gambar Kakak yang pertama tu? uishhh macam adik jerrr... hehehehe

adnur89 said...

hahahaha...nk jugak?....hahaha..

adik die pn encem gak!..













p/s:ok, nk herbalife free!!..hahahaha....wlupn office dkt ngn office herbalife kat raja chulan..hihi

Cikya said...

har har.
Ok.
patut lar, anak bongsuuu... :)

joegrimjow said...

@azieazah
eh
kakak, bukan adik ok

joegrimjow said...

@adnur89

ye ke kat sane je? nanti ke ofc joe roger eh

joegrimjow said...

@Cikya


forever bongsu

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW