Share

Antara Night Club dengan Bathtub

Sampai di Sungai Petani agak lewat tadi, plan asal nak bertolak pukul 11, jadi pukul 2 petang pulak. Walau apa pun, alhamdulillah dah selamat sampai. Sampai je, terus check in di Park Avenue Hotel. Hurm, oklah hotel ni dengan harga dia, bilik pun besar

Tapi bilik besar buat apa sebab tidur sorang.... ooh, mama nak kawin!!!

Welcome drink

RM 135 termasuk welcome drink dan breakfast esok memang murah. Walaupun semua tu tak perlu, ye lah, pagi shake je as breakfast, welcome drink buat ape sebab penat memang nak tido je. Tapi memandangkan bilik ni besar, harga tu memang berbaloi-baloi!

Jadi, kisahnya, pergilah aku ke welcome drink yang aku rasa macam formal amek minuman bagai. rupa-rupanya tidak!! suasana macam night club!





Dengan 3 gadis yang hanya pakai macam set nak rampingkan badan tu, memang mengiurkan. mata aku pun galak memandang. sorang pompuan yang tengah nyanyi tu, siap kenyit-kenyit mata lagi! Hampes, memang tercabar kejantanan aku!

Tapi sebab fikir balik aku datang sebab kerja, tak berkat plak esok nak pergi jumpa orang. 

Balik bilik




Masuk bilik air





Bukak air dalam bathtub sampai penuh





BERENDAMMMMMM




pss : we never live alone, coz god always with us

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

13 comments:

Mohamad Adib said...

fuh..ni bukan cabar jantan dah ni tpi cabar iman..

Zinedine Zaiddin said...

pehhh bulu kakiii hahahah xD

Anonymous said...

show off your hairy legs!

Farihah Ahmad said...

hoi hoi :o

joegrimjow said...

@Mohamad Adib

mmg tercabar, tp bathtub lagi best

joegrimjow said...

@Zinedine Zaiddin

bulu kaki kerinting

joegrimjow said...

@Anonymous

curly!

joegrimjow said...

@Farihah Ahmad

hei hei :0

Anonymous said...

LOLOLOLOL bulu kaki!

Aniey Ghanie said...

Berbulu gua tguk pic yg last tu.. hahahha...

nurkaloi said...

aiyoooooo
tahan tahan sikit mata
heheheh

Anonymous said...

Incik Joe tinggal di park Avenue sg. Petani, berdekatan dgn tol sg. Petani selatan tu? kirenya incik Joe xbertuahla. Hotel tu antara hotel yg slalu org duk crite ke'angker'an bilik2 die. Rmai yg bercerita terkena gangguan makhluk2 Laknatullah bile menginap kat situ. xtaula secara sengaja atau x, bilik2 yg sering diganggu berakhir dgn no ganjil. kalo ikutkan, hotel tu jarang menjadi pilihan walopon berstatus bnyk bintang, xhairanla kalo incik dpt blk besar, harga murah. Syukur incik tidak diganggu. Manusia baik, syaitan pon takut nak rapatkan. =)

joegrimjow said...

@Anonymous

serius? bilik 925, dah ganjil tu. tapi tido bukan main nyenyak lagi!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW