Share

Rakyat Malaysia sukakan SEX?

Malaysia berada di tangga ke 7 di dunia untuk pencarian kata SEX di internet. Kalah US ok. Memang benda ni agak mengejutkan kita tapi sememangnya tak mustahil untuk berlaku di negara kita. Kenapa aku kata tak mustahil? Alah, korang tahukan kenapa?

Kan?



Actually benda ni bukanlah kayu pengukur untuk mengatakan yang rakyat negara kita obses mengenai SEX. Mungkin sebab kat media massa kita selalu sangat paparkan kisah-kisah sex ni, sebab tu rakyat kita pergi search kat Google ye tak?

Saja nak sedapkan hati...

Terbaru ni pasal seksualiti merdeka yang disalah ertikan oleh Buletin Utama pasal party 'sex bebas' memang ramailah yang pergi search benda ni ye tak? Kes Anuar Ibrahim pun tak pernah nak satel kes liwat dia tu. Kalau sehari takde kes ni, macam tak lengkap. 

Aku gunakan istilah ni 'menyeSEXkan minda rakyat'


Dan kepada orang di Negeri Sembilan, tahniah kerana berada no 1 di Malaysia dan penyumbang terbanyak carian perkataan Sex ni. wahaa. hobin jang hobin!



pss : anak saudara lelaki aku tanya 'bakpo kak cha (anak sdare pompuan) takdop bird?' penat papa joe nak explain!  
-_-"

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

14 comments:

n a d e a said...

wahhh.. unbelievable.. 0.0

patut la tweet tanya hobin jang hobin td ye ! ;)

joegrimjow said...

@n a d e a

ada makna
hehe

Jard The Great said...

joe. bird tu hapeR?

joegrimjow said...

@Jard The Great

burung

Farihah Ahmad said...

rakyat malaysia sukakan sex. so entry ni mmg laku. eh.

wHoSeNa said...

selangor tade dlm list top 10??bangga cket..hahahaha

joegrimjow said...

@Farihah Ahmad

laku!

Myra said...

i think ada 2 ways we can look at these statistics (as always, stats satu2nya math yg result satu tp interpretation byk! haha)

population by area juga agak tinggi di negara2 top search ini.

satu ialah negara2 yg byk cari about sex is curious about sex sbb tv censorship, sex is a relatively taboo subject maka they look to the internet for information purposes. think married couples to spice things up.

the second way to look at it ialah negara2 yg search ini overcompensating for the lack of sexual material and senang tergoda because its not accepted to talk in the open. think orang tak pandai control urges and addiction.

worth noting negara2 yg top search itu are relatively conservative :) not a bad thing at all to be conservative hopefully respectful citizens yg guna internet the right way

DaHLia said...

wahh rajinn joe cari pasal ni :D

blog-tips-kurus said...

hhhmmm.. test iq papa joe untuk mengajar pendidikan itu kepada nephew. :-)

joegrimjow said...

@Myra

mgkin jugak faktor internet?
:p

appreciate the thought

joegrimjow said...

@DaHLia

tv9 punya berita

emieysandra said...

kelate xdop dlm list ats tu, ehehe..nakal soklan sklan ank sedara tu :P

yong said...

kalau mcm ni,malaysia tak perlu pendidikan seks la kan? semua pakat blaja sendiri kat tenet..hah~haha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW