Share

Kenapa aku ok je bila @lisasurihani nak kawen taun depan

Aku tak kisah apa orang kata, gosip kata pasal yusry dan lisa akan kawen taun depan. Aku ok je. Aku takkan jadi macam dalam entry mr k tu, bunuh diri? ishh, bahaya betul. Ya, aku ok je. sangat ok

aku ok

yeah aku ok

betul aku ni ok

haa, betullah aku ok

memang, sangat aku ok

laaaaa, dah memang aku ok

nak tahu kenapa aku ok?

baru dapat msg dari lisa. waha!




see?

sebab tu ok. siap nak blanje ikan keli lagi. my fevret!!!


pss : apa-apa pun, takdelah over sangat aku minat kat lisa kan? ke over? oh no!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

41 comments:

Fina Fento said...

hahah..ini dah kes parah dah ni joe oiii hahaha

asnizaziz said...

hamboii, ni lagi sorangg.. mr k tu lagi dasatt..frust menongeng..huhu

Pateh Adnan said...

haha, kire over dah la ni joe. tapi lagi okay dr bnuh diri. takpe2. haha

http://patehadnan.blogspot.com/2011/08/1-list-of-my-blogger-friends.html

Red said...

melampauii-nyee-pun.!!

Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Ini adalah contoh surat yang dibuat untuk bakal isteri. Baca kalau teringin nak tahu apa yang lelaki mahu dari perempuan.)

azrijohan said...

ni lagi over nihh...
hahaha

bro joe..bateri nak abess tuhhh
p cas



main fantasy football tak? meh le join sini:

http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/contest-fantasy-premier-league-20112012.html

Anonymous said...

hahhaha..Joe..iyelah tu..okkk... cutelah entry awak ni.. ( lisasurihani pun bukan bagus sangat..biarlah dia kawin..walaupun aku die-hard-fan dia..sbagai wanita..aku faham perasaan lisa yg nak kawin cepat2 tu..)

joegrimjow said...

@Fina Fento

apa yg parah?
hurmm

joegrimjow said...

@asnizaziz

eh
ku ok je

joegrimjow said...

@Pateh Adnan

eh, ku ok je, kan da gtau tu

joegrimjow said...

@Red

erk
apa yg melampau?

joegrimjow said...

@azrijohan

kekeke
pasan plak bateri nak abes

joegrimjow said...

@Anonymous

kenapa?
ce cite skit nape nak kawen awal

Muntos said...

@joegrimjow

keh keh! aku tunggu dato k nye version lak

Anonymous said...

lah..kan yusry pun bukan muda lagi..(tengok anak Erra pun dah besar..)kesian juga kat yusrykan..pasal tu le lisa tak sabar nak kawin..nak bagi yusry baby..ok ..apa..doakan yg terbaik buat lisa..

joegrimjow said...

@Muntos

dato k?

Pateh Adnan said...

@joegrimjow
iyelahh, oke jee. tahu dah tu. haha, parah la semua kejar lisa, yusry gak dapat. hakhakhak

joegrimjow said...

@Anonymous

ooh, lisa nak buat baby la ni?

joegrimjow said...

@Pateh Adnan

alaaa. lisa xjumpa kta lagi

e z z a t y said...

HAHAHAHA..ikan keli tue xley blah..pape pon sooo sweeeettt :D

syazu said...

bia betik?wah!

joegrimjow said...

@e z z a t y

yeayy
dapat makan ikan keli

joegrimjow said...

@syazu

xbetik la masalahnya
klu betik dah kembang semangkuk dah

Adziim said...

pesen menipu kuat ni...ikan keli pulok tu..haha

kaizen said...

anak makcik yg tego ko kat TS tu bg aku okey?? hahaha

cik pulau said...

berat dh joe ni..
jange duk meraung la nati..
malu kokram....
ahahaha

niknurizzati said...

fullamak.. hahaha. jeles lah ceng gini..

joegrimjow said...

@Adziim

detect mano ni?

joegrimjow said...

@kaizen

haha
ok je

joegrimjow said...

@cik pulau

haha
xmeraung mano pun

joegrimjow said...

@niknurizzati

hehe, jangan jeles ok

atty's said...

salam joe..
patah tumbuh ilang berganti..
ada ramai awek lain lagi.

Diana @ bilakukatacinta said...

ni bkn setakat over ni..ni dah angau dah ni..hehe

Anonymous said...

pandailah kau Joe..kau soal.aku jawablah.."iye..lisa nak buat baby..supaya umat Nabi Muhammad semakin ramai..alhamdulilah.."..

Mama Zharfan said...

singgah & senyum :) naper agaknya lisa pilih yusry yer...

tieha ismail said...

hahahaha gitewwwwww~

hidayahjamal said...

tipo ni berangan, cuba la twit kat lisa bbetul

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..semua demam lisa nak kawen..

belog|amiyo said...

aku tak pernah minat lisa. :P

diba said...

ooo feberet ikn keli,,slalu org klntan xsuke..he

aka budak muncuk said...

hahaha ! gila abg nieh hebat betoll laaa ,minat gilee babi yee kat lisa ?? walaweyh :))

adired89 said...

cam harom... hahahahha.
ikan keli tu yg tak tahan tu, XD

adiredBLog

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW