Share

Soalan pilihan di FormSpring

Formspring ni dah lama aku register. Lepas register, sebab tak tahu guna, abaikan je. Tapi dalam email, memang selalu keluar notification. Sebab nak berlaku adil (perlu ke?) kepada formspring, aku gagahkan jugak bukak dan memang banyak soalan yang nak dijawab

Kalau soalan ilmiah, ok jugak nak jawab, ni kebanyakan soalan, haish, habiskan masa je baca! Tapi takpe, aku ni sangat baik, kat bawah ni antara soalan-soalan 'ilmiah' dari soalan-soalan lain.










ok, stop kejap. fuh fuh. memang betul ok, aku sangat pandai masak nak ayam. Hehe. Sebab utama pandai masak nasi ayam adalah ia sungguh mudah. Sepanjang aku kat sana masa belajar, memang tak sah kalau tak buat nasi ayam dalam masa seminggu tu. Dulu kan selalu buat entry pasal masak-masak ni. ingat tak ingat tak?

tak ingat takpe, siapalah aku ini :( jom next question












Okeh, mesti penat kan korang baca. erk, penat ke? ke korang tak baca? ala, ta baca pun bgtau je lah korang baca, jaga hati aku ni. hehe. Tapi banyak-banyak soalan, soalan bawah ni paling best. Jawapan aku pun adalah paling JUJUR!!




ok bye


pss : korang nye 'precious thing' ape?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

24 comments:

namaakulynn said...

erk erk.soalan last tu tapaham *innocent face.hahahha

Alexandriana Alia said...

GULP!

eh joe bila lagi nak masak nasik ayam tuk orang KL plak. :p

Mama Zharfan said...

wohooo byknya soalan :)

~nsar~ said...

kucing.. ngeee

FarhanaDr said...

Terbaca formspring Joe orang bagi statement pasal Seth Tan. Kah kah kah. Bukan tanya soalan tapi bagi statement panjang lebar. Hahaha.

oPiE iSa said...

klo ade gathering joe kena sponsor nasi ayam! Hahahaha....

p/s: ur precious thing tu akan bantu dapat 7 anak... Hahahhahahahahaha..

*ape aku ngarut nieyh*

Adziim said...

joe2..nakal ye jawapan last kmu.

iPai said...

mane leh bgtau my precious thing .. haish

FAUZI NOR said...

hahahhaaahahhahahhahahahaha

gelak guling guling aku...


haahahahahah

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha...jawapan last paling jujur..

joegrimjow said...

@namaakulynn

errr
saya pon xpaham

joegrimjow said...

@Alexandriana Alia

ahaa
bleh je
datang sini konpem dapat

joegrimjow said...

@Mama Zharfan

jawapan pon banyak

joegrimjow said...

@~nsar~

comelnya kucing

joegrimjow said...

@FarhanaDr

mr k punye keje tu

joegrimjow said...

@oPiE iSa

lusyahhhh

joegrimjow said...

@Adziim

alaa, nakal skit2 je

joegrimjow said...

@iPai

kenapa plak?
share lah

joegrimjow said...

@FAUZI NOR

rilek2
hehe

joegrimjow said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

jujur dan memang betol kot
kan kan?

Puan Capa said...

hahaha!soalan last skali,jwpn dia BEST!haha

slimdiet2 said...

apa fungsi formspring ni? tak tau la

kella said...

haha.. suka la dengan semua jawapan joe.. sukseessss.... ;D

Kembang Perawan 3288 said...

jujur. aku ni rabun.aaaa pedih mata bace dekat2. huhu.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW