Share

Pengalaman menonton #MaharajaLawak dengan 14 371 rakyat Malaysia

No 1 : Sepah

No 2 : Jozan

No 3 : Nabil

No 4 : Jambu


Maharaja lawak dah labuhkan tirai. Yang sebenarnya, ini adalah rancangan maharaja lawak yang pertama aku tengok live. Sebab? Tak amek astro warna. Heh, tak tahu pulak yang kalau kita subscribe byond ni dia ada rancangan HD lagi kat channel 188. Apa lagi, terus tengok la tadi. Yang bestnya, tengok bersama dengan 14 ribu lebih secara online =)






14 ribu lebih tuuuuuuu. Best? best gila kot sebab sambil tengok sambil chat. haha. 








Korang tahu nak thank u je kan, tahu tak disebaliknya???






Haha, semangat aku pergi letak laptop aku tu atas kerusi. ngada kata tak dengar la, nak suruh dekat la, lagging la. haiishh. yang tu ok lagi, yang tak tahannya, nak gelak pun kena cover. apa taknya, terus ada orang komen dengar suara aku gelak. kekeke. dah lawak, gelak je lah kan? Apa-apa pun, korang beli jelah astro. subsribe byond pvr, puas hati ada HD lagi! 

acecee, kira back up astro =)



pss : antara pemenang, nabil yang paling banyak dapat duit, rm 150 000. juara 350 ribu kena bahagi 3. jozan dapat 250 ribu kena bahagi 2. haha. Nabil paling kaya!!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

34 comments:

oPiE iSa said...

Joe sokong SEPAH ke? adeh, kecewenye JOZAN dapat Naib Johan....

hidayahjamal said...

support nabil..hehe xsangka sepah juara..

Nay said...

saya salah seorang tu ! hee~

Nurul Afiqah said...

baguslah sepah menang! sebab diorg sentiasa konsisten for every performance..baikk punyaa!

joegrimjow said...

@oPiE iSa

sokong jozan

joegrimjow said...

@hidayahjamal

hehe. tapi dia terbaik malam ni

joegrimjow said...

@Nay

haha
lain kali jangan ngada
hehe

joegrimjow said...

@Nurul Afiqah

hebak hebak

atok said...

baiknye ko joe ;))

...Minah BluR... said...

pergh! sanggup tuh HAHA...

joegrimjow said...

@atok

sangat kan?
hehe

joegrimjow said...

@...Minah BluR...

hehe
suka suki

Ujang9897 said...

kau punya ker..hahaha..,

aku dah agak dah kau punya, sbb ternakpak kelibat kau sikit..

nk twit kang takut salah org..hahah

bagus2...berguna gak la td aku lyn dari video kau..sbb takda astro..=)

Cik Yana said...

yess!
sepah memang terbaikk!
weee..

joegrimjow said...

@Ujang9897

kekeke, channek tu ada nama kot

joegrimjow said...

@Cik Yana

malam ni best

Zie said...

alahai macik ni dah lah takder asteruk kena tunggu kat you tube lah pulak...tertinggal ERL ...

De Mois said...

Haha..sampai begitu sekali. kalau tahan gelak, bukan boleh kena batu karang ke??

Menarik di SuaraSendiri
Pengulas sukan buat hal

joegrimjow said...

@Zie

youtube dah ada dah

joegrimjow said...

@De Mois

kena check esok kot2 dah kena!

Jalut said...

hahha..tengok video tuh tak tau apa apa2..asyik stuck je.tapi dengar joe gelak kita pon gelak skali.... hahahaha... terima kasih...

thE tWo SisterS said...

kreatip2
otak geliga sungguh.

►AdamXis◄ said...

assalam...apsal ku baru tahu nie?...arrgghhh tidak.tak dapat tgk live...tayang kat mana?...huhuhu

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

hehehe~

bagus sungguh Joe :)

Dawa said...

pergh streaming baik punya. hehe. sepah mmg layak mng. tp nabil gk plg untung. hehe

joegrimjow said...

@Jalut

keke
lain kali kena tutup sound

joegrimjow said...

@thE tWo SisterS

dunia internet

joegrimjow said...

@►AdamXis◄

u stream, xnak heboh2 sangat. bahaya. haha

joegrimjow said...

@♛ LORD ZARA 札拉 ♛

berusaha!!

joegrimjow said...

@Dawa

nabil plg kaya malam tu

denaihati said...

Bro memang terbaiklah ni dikatakan minda kreatif.

adey manis said...

yg part nabil plg kaye tu aku setuju hahaha

Puan Capa said...

la...kalo tau...nak jgk tgk skali

Kembang Perawan 3288 said...

oi kongker TV. haha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW