Share

Gempar!!! Osama Laden dah meninggal

Terbaca satu berita di sini (fox news) pasal kematian Osama Laden

Usama bin Laden is dead, multiple sources confirm to Fox News. President Obama is expected to deliver a statement from the White House Sunday night to discuss the major development.
Sources said bin Laden was killed by a U.S. bomb a week ago. The U.S. had been waiting for the results of a DNA test to confirm his identity. The announcement comes nearly a decade after the Sept. 11, 2001, terror attacks which started a tireless hunt for the terrorist mastermind and Al Qaeda leader.

Entah macam mana dah seminggu meninggal baru beritanya disahkan. Heh, kata US ni power sangat. Ke ni satu lagi konspirasi? Konspirasi yang tak pernah nak habis. Masa pengeboman WTC dahulu, teruk orang Islam digelar pengganas, walhal yang dalangnya terang benderang depa yang buat! 



Sebab mereka control media, bolehlah nak kata apa-apa pun kan?


US dilanda musibah

Sekarang ni banyak musibah yang menimpa-nimpa US. Entah kenapa, aku rasa banyak duit yang dieorang dapat dari kawalan harga minyak habis camtu je.


  • Taufan Tornado yang meragut lebih 360 nyawa
  • Banyak bank2 di US yang menghadapi masalah bangkrupt dan dah ada banyak yang dah bangkrupt pun
  • Ekonomi dah banyak goyang, nilai matawang tak stabil


Ini bukan masalah kecik, semakin botak kepala Obama nak kendalikan masalah yang bertimpa-timpa ni. Pengajaran buat kita, yang benar akan menang, yang kalah akan sentiasa kalah. Tunggu masa saja. Kuasa yang ada sekarang tak kira pegang satu persatuan ke, pegang satu kampung ke, pegang satu bandar ke, pegang satu negeri ke, pegang satu negara ke mahupun pegang satu dunia sekalipun nak compare dengan kuasa Dia, ciput2 sangatlah kita ni.

pss : beringatlah kalau nak buat fitnah tu

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

9 comments:

Admiral Hafiz said...

joe, ada yang cakap
osama ni ejen CIA

dan mmg watak dia ni diwujudkan utk menghalalkan perang ke atas afganistan

so mcm mana? aku pn blur2 ni


Entri Terkini: Akhirnya, jumpa jugak contest yang tak payah buat entry kat blog untuk join !!!

unguviolet said...

and my friend just said :
''Okay US, esok cuti peristiwa. Because you spent 400 billion US$ and 10 years to kill one man.

So, does this mean I don't have to wait at the immigration office for hours just because my name has Mohd or Bin?''

i'm in one of private schools in US,some of them je yg paranoid dgn Islam while others never heard of it pn.ignorance. enough said.

Fina Fento said...

@Admiral Hafiz
pernah terbaca macam tu jugak..

srikandi cinta said...

aiyaa, pening ase bila baca isu semasa pasal osama ni..

ade jgk sy dengar, sbnrnya osama ni x mati lg.. tapi, obama yg sorokkan.. sebab tu obama isytiharkan osama dh mati.. sbb nk melindungi osama..

igt x , dulu obama merahsiakan identiti ayahnya drpd umum, sbb dia x nak khalayak tau ayah dia tu islam.. sampai skrg dia berahsia, & x keluarkan sbrg kenyataan mengenai ayahnya..

that's why, org kata obama ni half pemusnah islam, half lagi penyelamat Islam. adoii, pening2

joegrimjow said...

@Admiral Hafiz

org cakap macam2
=)

joegrimjow said...

@unguviolet

hehe
=)

joegrimjow said...

@Fina Fento

tu pon konspirasi?
hoho

joegrimjow said...

@srikandi cinta

bleh dibuat kajian tu
hehe

~~Syai_Yuiko~~ said...

adew gak dgr2..yg osama 2 ejen cia..mybe btol kowt abama wt sume nie..bnyk sgt konspirasi org yahudi nie..depa asyik dok ingt nk menang jeq..hish2...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW