Share

Terbaru : AC Mizal Masuk UMNO



'sejak kebelakangan ini, banyak parti-parti lain yang cuba mendekati saya, tapi saya memilih UMNO'

kah kah kah - sorry, terover =)


AC Mizal Masuk UMNO

Wajah serius menyaman blogger

Hari tu Bob Loqman masuk PAS (BACA DISinI), sekarang pulak AC Mizal masuk UMNO. Dah jadi trend artis masuk bidang politik pulak. Ok lah tu, nampaknya politik masih diterima masyarakat kita. walaupun orang duk kutuk2 politik kat Malaysia ni kotor, tapi hakikat kat Malaysia nak berkuasa dengan guna kuasa politik takleh nak sangkal. Baguslah AC Mizal masuk UMNO, harapnya harta yang super banyak yang dia peroleh tu boleh digunakan untuk memajukan UMNO lagi. ke sebaliknya? kekeke


Antara 7 artis di Malaysia bertaraf jutawan

AC ni antara 7 artis (atau lebih) kat Malaysia yang bertaraf jutawan. Antara artis lain iaitu Datuk Siti Nurhaliza Tarudin, Norman Abdul Halim (Norman KRU), Rosyam Nor, Asmawi Ani (Mawi) dan Aznil Nawawi, AC Mizal adalah artis yang terkaya. Tambah kaya dengan gelangnya tu. gelang? ini koleksi cerita AC Mizal dan gelang. apa kesudahan? boleh agak kan kesudahannya tu. hehe



Dah mandaftar parti politik mana?

Menyerahkan borang keahlian


Bagi korang yang belum daftar lagi parti politik mana, baik korang daftar. Banyak faedah ooh dapat. Daftar 2-2, kerajaan dan pembangkang. alah, daftar je, time nak pangkah tu, tak semestinya pangkah parti politik yang kita daftar tu. heh, macam aku kat Malaysia belum lagi daftar, nak jugak daftar, tapi kat Sheffield dulu dah daftar masuk KUSheff - Kelab UMNO Sheffield. boleh main go kart dengan bayaran yg sangat murah dan jugak boleh makan2 kat jamuan yang sangat sedap. Kalau kat Malaysia daftar jadi mana-mana parti politik, mesti banyak lagi dapat faedah. kot. hehe

Akhir kata - semoga AC Mizal menyumbang kepada kemajuan UMNO dengan sebaik-baiknya =)


pss : tak sabar nak pilihan raya ni, nak amek upah pasang bendera!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 comments:

oranglidi said...

peh, mat politik gak mu ni. hehe. dapat men go kart dgn mkan2? haha. lawak2.

joegrimjow said...

@oranglidi

dengan murah

aisyah said...

ac dah dapat dato' kew?
asal xtau ni?...huhuhu

joegrimjow said...

@aisyah

xtau
ritu kata xvalid

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

ada lagi ke gelaran Dato tu? Kata hari tu dah tak sah. anyway, bak kata sapa ntah kat Twitter tadi, 1Malaysia 1Gelang pasni~

kih3~

crayon said...

scammers.. takkan nak masuk parti lain kot?

aisyah said...

tu la pasal...tp tgk banner kt blakang tu xleh blah nama pakai dato'..huhuh

fadhdeela said...

sebelah AC tu bkn Khai ke??hihi politik2!! :P

meh sini: Salma Peserta Mentor yang Terbaikk!!

Sini Jugak: Senarai Imam Muda Musim Kedua 2011

joegrimjow said...

@LORD ZARA 札拉

hehe
lucu pon ada baca kat twitter tu

joegrimjow said...

@crayon

eherm2

joegrimjow said...

@aisyah

oooo
baru pasan!

joegrimjow said...

@fadhdeela

eh eh
bukan2
hehe

Sidratul Muntaha said...

kah kah kah..
pasni boleh la melobi bisnes dgn sebanyak - banyak dgn logo UMNO.
kah kah kah!

joegrimjow said...

@Sidratul Muntaha

erk
hehe

MéuzAngelo™ XXIII said...

bagus la AC masuk UMNO.. sama2 kaki tipu anak2 melayu.. :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

bagus la AC masuk UMNO.. sama2 kaki tipu anak2 melayu.. :)

Anonymous said...

Ko lupe letak linda onn.

aaron aziz said...

saje je ni nk mengaburi masalah 'gelang' dia wakakakakak

harap2 peserta maharaja lawak buat laawak pasal ni baru syok hahaha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW