Share

Set Payudara Ombak Besar : Respon orang ramai

Pernah tengok tv3? Guess sape kat sini tak pernah tengok kan? Kalau korang perasan, pukul 10 dan keatas, macam-macam iklan akan keluar di TV3. Memang banyak betul sampai tak terkira. Cuma ada satu iklan yang menarik untuk di 'highlight' disini. Dah lama aku nak tulis, tapi sebab segan, tak jadi tulis. Hari ni tiba-tiba bersemangat nak tulis - tak tahu kenapa


Set Payudara Ombak Besar

Ombak besar!

Sebab terlalu banyak iklan ni keluar, aku cuba tanya respon rakan online (ceh, bunyi macam PM kite kan) aku mengenai pendapat mereka pasal iklan ni. Bagi yang belum tengok, sila tengok malam ni di tv3 jam 10 malam ke atas. siap promote lagi tu!


kawan facebook






kawan twitter











Tapi kan, banyak-banyak respon, aku paling suka respon ni. keh keh keh





pss : may be this is funny but who knows the impact will destroy our society. 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

19 comments:

Ayeem Jemain said...

haha aku dah terpikir pasal benda ni aritu. malu kot tgk sama2 ngan parents semua

SyuQ said...

iklan2 macam ni dah banyak sgt keluar di tv. bukan setakat ombak besar, natasha la, leesa la n etc

tu belum lagi dengan iklan tuala wanita yg dah x der segan silu.

tambahan dgn iklan perempuan cantik ketiak licin yg mampu memukau lelaki...

Puan Capa said...

iklan...rasanya zaman skrg tak perlu malu2 kot

Peri PiA said...

masyarakat kita masih tak membicangkan pekara2 mcm ni secara terbuka,bila ade produk dan diiklan kan mcm ni...terasa juge malu

meaw said...

fuhhh,iklan merepek je ouh ....buat malu je..

nurayunni said...

atas pdngan masing2 sbnrnye..pkir positif...:)

Azrul Hisham said...

ombak jahat!! ombak jahat!! kah3x... :p

KAMIHIDUP said...

malu bila iklan to kuar parent pun ade, terus rasa nak tukar chanel lain. :)

✿....rossa alina....✿ said...

XTENGOK IKLAN SANGAT LA PLAK..SBB SELALU TUKAR CHANNEL KALAU ADA IKLAN2..HIHIHI.. ;P

bArdbOO said...

bila kelucahan berleluasa...paling x boleh blah yg duk cakap pasal hal dlm kelambu tu..ada org kisah ke kalau dia jadi makin bertenaga? or suami makin sayang? simpan sorg sudah..

cik fa said...

biasala..
produk skrg yg famous sgt mst berkaitan dgn ubt kuat or ketat la..bla2...berkaitan dgn seks...
kenp bnda tu mnjd keutamaan???

zahidah dihaz said...

tak pernah tengok pun sebab balik kerja lepas makan malam turus masuk bilik....hehehe

suffer8zine said...

hekkk komen last tu, tsunami terus

Terkini : Senarai Keputusan Dan Calon ABPBH 2010-2011 | Penyelesaian Masalah Error Button Older Post

gadisBunga said...

rosak otak adik2 yg tak cukup umur~

Kamil Kahar said...

hmm...mak aku gelak2 je...

ade 2 biji epal la...

2 biji belon...

melampau2 kot...

eykameow said...

hahaha like byk2 yg komen bwh tu jugak hehe

fyna said...

iklan yg mner e?
tak perasan pown..

HiDaYah -the guidance- said...

haha nasib baik tak tengok iklan.. (tak tengok tv.. mmg la tak tgk iklan)

tapi tu la dia... tu semua mind set.. nak perempuan rase cantik semua kat diri dia kena cantik..

STAY ORIGINAL!!

Anonymous said...

produk tu untuk kebaikan jugak, biasa la iklan untuk mempromosikan produk. Kalau tidak macammane orang lain nak tawu tentang produk tu. When there is demand there is supply. n then muncul lah iklan. ade pro and cons. fikirla dari sudut yang berbeza, then barulah nampak kebaikannyer lebih dari keburukan....conclusionnyer think out of box.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW