Share

Pemenang Contest Nak Kurus Ingat Joegrimjow!

Masa dah tamat!!! Terima kasih yang sudi join contest Nak kurus ingat joegrimjow. Heh, seramai 30 orang yang join. Wah, ramai jugak dan inilah yang buat ku suka ni. Heee, kire hadiah besday dari korang lah ni ye? Terima kasih banyak2 ya yang sudi join tu. Sangat2 berterima kasih

Jadi, seperti yang dijanjikan, 5 top carian Google Nak kurus Ingat joegrimjow masing-masing akan menang RM 20 seorang. So, tadi aku dah search kat Google siapa yang berada di top 5 dan blogger yang berjaya adalah...........









Tahniah kepada kelima-lima pemenang diatas. Sila bagi no akaun bank kepada aku okeh kat joegrimjow@gmail.com. Duit akan selewat2nya ditransfer lusa. Kalau perhati, top 3 tu semuanya .com. wah wah, ini tandanya .com memang elok untuk permainan SEO ni. hehe. apa lagi kawan-kawan, bertukarlah kepada .com ya =)


Hadiah Utama?

Hadiah utama berupa RM 130 aku akan umum esok. Sebenarnya aku tak habis baca lagi 30 entry tu. hehe, sekali imbas je semua entry. Persoalan - kalau dah menang kat atas ni boleh menang lagi ke tak, jawapannya mestilah boleh! Sesiapa yang join layak menang entry terbaik. wahaa. siapalah agak2nya yang menang tu kan. Tunggu esok okeh. 

Last - terima kasih yang sudi join =)


pss : Tua dah aku ni, perangai tak matang2 pon lagi :(

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

22 comments:

faiz said...

tahniah...lagi2 kepada neyra..dia tengah takde duit tu ptptn tak masuk lagi..hahaha

neyra shazeyra said...

HAHAHAHA siot faiz. thanks joe :)

Admiral Hafiz said...

neyra!!!
esok belanja cendol kat poket C!


Entry Terkini: Aksi Panas Blogger Mendapat Bantahan di Facebook!

joegrimjow said...

@faiz

hehe, asyik die je menang
hehe

joegrimjow said...

@neyra shazeyra

most welcome
=)

joegrimjow said...

@Admiral Hafiz

soh die belanje cepat2
hehe

Syafiq Rosli said...

thniah kepada pemenang

SofieyAzwa said...

Wah senang je dah dapat RM20. Tahniah semua. ;)

encHIx laNDax said...

wah2..bestlah menang..em2 lah kan?top 3 semua guna domain.com..hhuhu..

jackieKOH said...

kongratzz neyraaa..nanti blanje la k~~

Nadhirah Ahmad said...

tahniah..

blh sy tahu mcmana nk dpt top ranking kt google mcm tu

shamizu said...

tahniah kepada semua pemenang.
tunggu joew buat satu lagi contest. Hadiah TV 42 inci. ada berani.

Sya Isya said...

Alhamdulillah, menang. Thanks joe. :D

neyra shazeyra said...

ARGHHHH!!! smeua nak tuntut cendol mati aku esok! larrrikkk~ faiz, hafiz and jackie muka korang di banned! HAHAHAHA

joe; aku kan rajin masuk contest kau. kekekekekke :p

Innanie | Ariffin said...

tahniah pemenang~~! sedeh sebab last minit join. btw, nama sy termasuk ke tidak untuk dinilai ek?? heheh!! saje je tanya.. tahniah semua~~

NAK KURUS INGAT SAPE???

joegrimjow~


singgah blog saya!~

b a m b a m ' s said...

kesian sy yg blogspot nie.. son sob son.. ehhhh.. hadiah early bird takde ker? ahhahaha.. :P

KiD said...

joe dulu pakai dot com eh? pastu tukar kepada blogspot balik. tul ke? :) tahniah kepada pemenang yea.!!
Nak Makan Chicken Chop?

far_east said...

ramai jugak yang join yer...

tahniah kepada yang menang top 5 tue.. ;)

❤ Cik Ain ❤ said...

cehh.. first2 ritu blog aku da kt atas.. jatuh jugak akhirnye.. huhu

Aku Ibu Muda said...

huhuuu..tak de rezeki kali ni even dh buat 2nd entry kat dot com pulak...ahaha... tp mungkin kah sbb terlewat so ranking jd bawah2 kot...

l a d y d i l a said...

tahniah kpd pemenang2.. x sbar nk join next contest dri joegrimjow..=)

Farah Shahirah said...

alaa... frust nye. joegrimjow bila buat contest lagi?

by the way,congrats utk semua pemenang... kite kongsi hadiah,boleh? kehkehkeh....

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW