Share

Survey : Kes Liwat Anwar Vs Saiful

Kes Liwat Anwar dengan Saiful ni tak selesai-selesai lagi. Aku pun tak paham kenapa kes yang memang memalukan negara ni masih lagi tidak diselesaikan. Teruk sangatkah sistem kehakiman dan perundangan negara kita? sigh, sebagai rakyat yang tidak berkuasa, nak buat apa kan?

Ok, aku nak buat survey kat pembaca blog ni, siapakah yang korang rasa bersalah. Anwar atau Saiful. Dah pilih siapa, korang tekan submit dan esok atau lusa, aku akan ulas dengan panjang lebar. Selamat menjawab survey (satu soalan je pun)






pss : ada sebarang komen, sangat dialu-alukan

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 comments:

liyana said...

due2 salah kot, muak nak dgr berita psl dorang ni, x habis2

Oasis said...

takut nk komen lebih2 sbenarnya...

zahidah dihaz said...

macam susah je nak vote...tapi dah vote jugak..hehehe


NEW ENTRY: Aku budak kampung

Jom join contest mudah: Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

crayon said...

hang kena tambah satu lagi.. anwar / saiful / kerajaan... hahahahha.. mana tau saiful kena ugut "kalau hang tak ngaku kena main bontot, kami bunuh famili hang" haaaa... sapa tauuuuuu...

Belalang Hijau said...

dah vote...

tp x moh komen...

isu sensitip

ngee

XIX Dragunov said...

aku tak tau sangat cite dia... karang kalau aku tuduh2 bedosa pulak

Puan Capa said...

wallahualam!

kejora said...

hmm..org2 hospital kata..jgn dengarla psl semua tu.Nonsense!sape yg bg medical report palsu tu esok2 jawabla dengan TUHAN..

manggosteen said...

kekadang kesian tgk saiful tu..sok debok2 nak dakwa anwar tapi maruah diri tergadai..keluarga pun dapat malu..anwar mmg takde hal pon..sbb selagi dia tak dihukumkan berslah selagi tu nama dia baik..biarpon ramai org cuba busukkan nama dia..

APi said...

@crayon

aku setuju ngan hang..
tunggu ulasan lanjut dari encik joe jela..^^

/Dayah/nurul/dayak said...

hrp2 saiful besalah muktamadddd

Indra Putra Bin Asrar said...

logik ke lelaki 2o-an kene liwat ngan laki da nk 50... lembik sgt ke smpai xle nk lawan si anwar 2...

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

kejab kata rela, kejab kata paksa.

joe, patut letak satu lagi []sistem kehakiman.

kalau asik bercanggah camtuh, patut kes digugurkan je =_=

Alal Yaakub | PM said...

rmai org anwar la kat sinie...lari2...kehkehkeh ;p

srikandi cinta said...

follow me back :)
tq.heeheee

Solihin Zubir said...

Setpol pemfitnah dan pesalah sebenar..
ni semua konspirasi..

Ibn_kadir said...

Mereka suka sama sukalah...
Kahkahkah

=azam= said...

for me its simple...

yang nampak sangat takut dekat sini adalah anwar..kenapa?

penangguhan banyak kali...
semasa diminta beri DNA darah, tidak diberi...
kemudian, dia hanya memohon barang bukti tuala dan lain lain tidak dijadikan sebagai bukti...

tapi dia tidak menafikan DNA itu...

bagi sahaja DNA..senang cerita...

penakut...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW