Share

Saya dah cash out Churp Churp

Hari Rabu - Hari Churp-churp!!

Sebulan dua sejak kesusahan nak online ni (bunyi macam lama) buatkan banyak kerja internet tergendala. Dulu memang aku tak yakin - eh bukan tak yakin tapi TAK PERCAYA - yang kita boleh dapat duit melalui internet. Sebab tu blog aku antara yang paling lambat nak serta apa-apa syarikat pengiklanan, Nuffnang ke, Advertlets ke, Mangga ads ke dan banyak lagi lah!


Daftar Nuffnang

Pada mula-mula aku daftar Nuffnang dulu, memang tak yakin yang aku akan dapat duit. Cek account kat Nuffnang memang ada duit yang masuk dari hari ke hari tapi masih lagi aku tak yakin yang duit tu aku yang punya. Dalam fikiran - alah, duit ni nanti mesti tak boleh nak cash out! Tapi semakin lama semakin ramai blogger duk sibuk pamer check Nuffnang, rasa nak dapat duit hasil berblog tu mula menebal. Heh, apabila dah boleh cash out - terus cash out dan memang dieorang bagi DUIT (melalui cek)!!!


Semakin banyak sertai program pengiklanan

Dah terima banyak (banyak la bagi aku) duit dari berblog ni, memang sungguh excited la. Dulu duk sibuk merapu meraban pasal cite PAK BELALANG pun sambil-sambil boleh dapat duit - terus aku register banyak benda lain. Bukan sahaja kat blog, tapi juga kat facebook dan juga twitter. Selagi boleh register, selagi tu lah joegrimjow akan register. hehehe

Churp churp

Benda ni aku masih baru dan walaupun baru aku dah berjaya cash out duit dari churp2 ni. Heh, sangat excited sebab nilainya - banyaklah jugak. Boleh lepas beli produk Herbalife. Kekeke. Jadi kat sini ada beberapa iklan yang tengah BERLANGSUNG, kalau berminat, bolehlah usha2 ya. Depa bayar mengikut klik. Kalau korang klik - aku dapat duit. Haha - jujur betul pengakuan tu =)



1) Pompuan axe

Klik untuk ke iklan

Iklan kat atas ni bukannya pasal JUALAN GADIS MURAHAN ke apa, tapi pasal mug-shot dan berpeluang menang iphone 4. Kalau nak tahu lebih, klik gambar ye


2) Celcom SALE

Klik klik klik


Celcom ni memang banyak betul salenya. Bagi yang belum ada HP Pintar - bolehlah usha2 website depa ni kot2 ada blackberry yang boleh dibeli dengan harga 2 kupang ke. Mana lah tahu kan? Macam biasa, klik gambar untuk ke iklan




3) Ana Raffali untuk dibida

Klik klik klik

Lafazkannya Dengan Stail Cornetto dalam Bahasa Malaysia! Bidalah untuk Ana Raffali dan dia akan membantu anda melafazkan cinta kepada teman yang diminati! Nikmatilah sesi nyanyian istimewa yang pasti menambat hati teman anda. Tempoh bidaan untuk Ana Raffali di laman Facebook CornettoLove ialah 2 – 11 Mac 2011. Layarilah Facebook sekarang!

copy paste sajoo =)


*********

Pernah dapat duit melalui blog? share-share lah sikit

Sepanjang aku berinternet ni, dah dapat hasil 5 angka dah. Eh eh, bukan 5 angka termasuk sen sen ok, tapi 5 angka yang takde sen punya. Hehe, ni campo semua sekalilah, nak dapat HASIL melalui internet ni bukan saja pengiklanan je, banyak lagi lubuk-lubuk lain yang boleh dicari

Contoh lubuk?

taknak bgitau. wek wekkk  :p


pss : mood happy. Jangan lupa klik gambar2 kat atas tau. 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

27 comments:

atty's said...

lumayan ke hasil churp2 joe..syukur alhamdullilah ngn rezeki yg diberi

joegrimjow said...

@atty's

boleh lah kak ;)

liyana said...

blh la belanja kawan2 ni :D

joegrimjow said...

@liyana

kenalah klik
kekeke

Puan Capa said...

wah!byk lubuk duit rupanya

joegrimjow said...

@Puan Capa

banyak2
kene mencari
hehe

Aku Ibu Muda said...

cam menarik je..btw, dah click link2 itu...hehe

joegrimjow said...

@Aku Ibu Muda


wahhh
terima kasih
ada berkenan jgn lupa usha2
=)

Aku Ibu Muda said...

@joegrimjow
done register :)

FarhanaDr said...

Dari dulu ku nengok Ana Rafali ni macam Lisa Surihani.. Joe tak minat ke? Hehe.. :p

SyahmiFikri said...

haha.. best nye!

nak duet kita share.. haha

btw, awat duk rasa gambar ana rafali last tuh macam india jer.. hhahaha

NuR 'aQiLaH said...

<-- newbie. tak penah dapat pape. sobsob T___T

ishiko said...

wahh.. kemaen skrg.. hehee

joegrimjow said...

@Aku Ibu Muda

wahh, guna referal mane?
hehe

joegrimjow said...

@FarhanaDr

hehe, xde makna nak minat !!!

lalala

joegrimjow said...

@SyahmiFikri

teknik gambar kot

joegrimjow said...

@NuR 'aQiLaH

semua bermula dari newbie

joegrimjow said...

@ishiko

tu la pasal
siap buat entry lagi
huhu

hasrul hassan said...

Salam.... wah makin lebat yer .. saya tak pernah lagi dapat cash out mana2 pun ... biasalah ... tak pernah ada BE ... dan tak pulak orang teringin nak klik iklan kat blog. So dah dekat 3 tahun dah ... still tak pernah lagi dapat sebarang cek pun. :) Tapi still ... seronok je letak nuff dalam blog.

Mr Laici said...

hoho.. stylo lah iklan ko.. wohohoo..

joegrimjow said...

@hasrul hassan

kena blaja skit2 bro
rugi plak xde kan
=)

joegrimjow said...

@Mr Laici

nak tengok hasilnya camne

aming said...

wow..hebat btol..churp2 ak,stahun baru naik 20 sen..lol

joegrimjow said...

@aming

seriuss??

Ery Farieha said...

wah wahhhh

churp2 ery sikit sangat lagi

hahahah

Aku Ibu Muda said...

@joegrimjow

klik dari belog joe ni la..hihii

wazy said...

belum merasa lagi cash out dari Churp Churp ni tapi alhamdulillah setaklat ni dah dapat dalam rm70 lebih,skit masa lagi boleh la cash out

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW