Share

Khairul Fahmi ke Manchester dan Rajagobal ke Barcalona

Kebanggaan negara - khairul fahmi dan juga jurulatih yang bertanggungjawab membawa Malaysia memenangi piala suzuki AFF, Rajagobal bakal meninggalkan pasukan kebangsaan. Pemergian mereka merupakan satu kebanggan negara!


1) Khairul Fahmi ke Manchester (print screen dari sini)



Tahniah penjaga gol Malaysia kerana telah mengharumkan nama negara. You are the best manggg!!






2) Rajagobal ke Barcelona (print screen dari sini)


Persiapan Barcelona untuk menghadapi Arsenal tak lama lagi membuatkan advisory board mereka menukar jurulatih yang lama kepada rajagobal. woow!!! tahniah rajagobal!



kekeke. macam-macam sekarang ni. hati-hatilah berita palsu ni ek, jangan terlalu percaya sudah. Website official Manchester sini dan Barcelona tu dah memang betul, gambar je diedit sesuka hati. hehe





Alang-alang dah cakap pasal barcelona tu, aku usha siapa sponsor pasukan bola sepak yang terkenal ini. wow, aku terjumpa satu syarikat yang aku tengah kerja sekarang ni tersenarai antara sponsor barcelona. hehe. bangga minum benda yang sama dengan messi dan pemain barcelona minum. 


yang ni tak edit-edit (sumber sini)

tengok kat regional/international sponsors =)
Boleh meneruskan bacaan sponsorship disini ye



pss : buletin utama agak-agaknya pernah tipu korang tak? hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 comments:

faiz said...

huyooooo..hebat2...haha..erk, diorang pun minum herbalife? Joe, nak herbalife satu! huhu...

faiz said...

Joe2..kat atas minum herbalife, kat bawah minum coca-cola..take herbalife before minum coca-cola..huhu

..hizamirahim.. said...

haha.
beriya-iya percaya awal2 td.
adeh.
=.=

joegrimjow said...

@faiz

haha, boleh2

joegrimjow said...

@faiz

kekeke,
baca sini http://www.sportspromedia.com/news/herbalife_sponsor_fc_barcelona/

joegrimjow said...

@..hizamirahim..

haha, jangan pecaya yg atas tu

SweetyMui2 said...

perghh ingatkan betul2 =_=

IRAH HAJERAH AZMAN said...

Buletin Utama tipu? Mana mungkin! berat sebelah itu ye. Eh. berat sebelah tasama ek dengan tipu? ke same? XD

suffer8zine said...

alamak, rajagobal, hekkk

Terkini : Khairul Fahmi Akan Berhijrah ke Manchester United

joegrimjow said...

@SweetyMui2

haha, jangan cepat sangat caye

joegrimjow said...

@IRAH HAJERAH AZMAN

erkkkk
xtau
hoho

joegrimjow said...

@suffer8zine

nama rajagobal pon naik
huhu

Nur said...

ceh..igtkan betul2 tadi..terkejut giler..hahhhaa

Ery Farieha said...

hekk
joe ni, cisss!

*∽ IZAN ∽* said...

suspen suspenn.. nko ni bab mereka cipta cerita no SATU!! menciiii I...!! auwwwwww!

FarhanaDr said...

Pss yang last tu menyucuk betul tu.. Kah kah kah.. :p

Shairazi Saidin said...

buat jantung orang berdebar2 jep.. :)

luvly mya said...

lol,nampak jugak kat fb. dah ingat betul2 dah.rupa-rupanya fake eyh?hahaha +_+

kembatolo™ said...

tv3 punye berita toksah cakap la..
tipu je kejenye.. haduih~

shatooman said...

ceh..nk caya dh mula2.. bangga sekejap.. tp tak jadi nk bangga bila baca sampai habis..

penaberkala said...

LOL
ketara sgt sarcarsm nih,hak3
klu yg percaya tuh, konpem kecoh kat fb,haha

famous gila apex skang

joegrimjow said...

@penaberkala

sangat femes kot

joegrimjow said...

@luvly mya

sangat fake
hehe

joegrimjow said...

@FarhanaDr

hehe, jom2

Nadya said...

Choiiii..aku percaya bulat² dengan tajuk di atas tu..
Tipah tertipuuuu T_____T

mia said...

hahaha..kemain lagi, sikit lagi nk pcaye tadi en joe..ehehe..

Hazzy Ishak said...

nasib baik tak percaya.
tapi kalau jadi pun apa salahnya.
hehe

MéuzAngelo™ XXIII said...

dah agak dah..

FIRDAUS said...

tipu punya la.
official man u page is
http://www.manurd.com

what a fake?
not this
http://man-united.co.nr/

Anonymous said...

to writer...
sori r nk tegur sket...
btw,coca-cola is one of da jews products...
so,x perlu kot nk bngga teguk coke...
ini cuma satu pndangan dr seorng manusia...

misz beauty said...

terbaik!!!

kella said...

huhuhuhuhu... joe.. joe.. :)

Pembawa_Wacana said...

Kalaula ini kenyataan....memang makin ramai la fan Malaysia suke tengok EPL..he he

Pembawa_Wacana said...

Kalaula ini kenyataan....memang makin ramai la fan Malaysia suke tengok EPL..he he

nyna said...

ahaha.
aku dah percaya awal awal.
nasib takkecohkan dkt kawan.
haha

Zura said...

salam kenal..

jahat....memain je drg nie...hihihi

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Bukan setakat Buletin Utama, berita dari stesyen tv yang suka sebut "satu itu", "satu ini" pun boleh tahan beritanya. SANGAT seimbang dan AMATLAH BENAR berita dari mereka.

zuar said...

rajin betul la drg ni bt kn..huhu

Ohujan Tasneem said...

oh yes... best part of my life

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW