Share

Amy Mastura dan Joegrimjow berduet!




Tempoh hari nyanyi dengan siti nurhaliza, kali ni dengan amy mastura pulak! Tapi kali ni puas hati sebab dapat naik pentas. Heh, malam tu hampir 4000 yang hadiri dinner spectacular Herbalife dan macam mana aku boleh sesat atas pentas - qualify VIP =)

Gambar Cik Amalina yang amek. kabur pun jadilah. Lain kali kena qualify bersama team, baru boleh suruh dieorang tangkap gambar banyak-banyak! Malam tu untuk VIP - Memang super best layanan diberikan. Meja aku ada 3 orang je awal-awalnya. haaa, memang melantak dengan banyak!

Plan seterusnya?

Ok, untuk korang yang buat Herbalife benda yang aku nak cerita ni sangat penting untuk memajukan lagi bisnes korang. Gunakan promotion yang Herbalife bagi untuk pecut bisnes korang dengan selaju-lajunya! Aku dah buat plan dan percaya dibawah ini aku akan dapat!

  • IPAD FREE (20 000 VP dalam bulan jan, feb dan march @ 6000 setiap bulan jan, feb dan march)
  • Party EXTRAVAGANZA Bangkok (7 500 VP pada bulan Jan)
  • VIP EXTRAVAGANZA Bangkok (10 000 VP pada bulan Jan)
  • FREE VACATION (all sponsored) ke GOLD COAST (60 000 accumulated bulan sep 10 hingga june 11)


Dream BIG

Dah 2 hari aku mimpi pasal Gold Coast ni, tak peduli bulan ni kena buat 10 000 VP jugak! Bila kejar Gold Coast, pasti yang lain semua senang je nak dapat. so, start dream BIG!! Kalau tak percaya korang boleh pergi sana - BORROW MY EYES!! jom sama-sama ke Gold Coast!!



Thank u Amy Mastura, walaupun 5 saat je nyanyi 'nanananaaaaaa' =) 
thank u herbalife =)

pss : dah beli tiket ke extravaganza, korang dah beli? nanti kite mintak dato ronnie panggil yuna plak. hihik

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

34 comments:

shamsiah shamsuddin said...

ade produk tuk org kurus tak herbalife ni?
nak naikkan berat badan..

Wanita Mutalib said...

slalu silent reader ajer.
tapi amy mastura punyer pasai, drop komen la kali ni.
waaa.walau 5saat,ku tetap jeles.
ku pminat amy sejati hee.

joegrimjow said...

@shamsiah shamsuddin

adaaaaaaaa
=)

produk sama tapi cara makan lain

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

joe.. nmpak macam makin berisi je?

joegrimjow said...

@Wanita Mutalib

heee
seb bek buat pasal amy mastura kan
hoho

..hizamirahim.. said...

nyanyi ape nananan?
nananan ganu kite?
haha.
XD

shamsiah shamsuddin said...

owh..kire tu kena g kedai herbalife la ea tanya?

Shaofie said...

joe, bestnye point HL tuh. nak pegi GC. OM Jay.

/Dayah/nurul/dayak said...

minat sgt...........................tgk yuna :) ensem joe ngan amy mastura cantik

da[Y]un said...

joe..aku tak nak komen pasal amy, tp nak komen pasal topi ko pkai tu..ko cari kat mana haa..smart r nak se..huhu

niesz said...

wah!giler la..syok abis tu..ehe..

akmalhilmi said...

abg joe nak sign
hahahaa

joegrimjow said...

@..hizamirahim..

terlebih n kat blakang
hehe

joegrimjow said...

@shamsiah shamsuddin

tanya dngn joe pon ok
=)

joegrimjow said...

@Shaofie

joooommm sama2
=)

joegrimjow said...

@/Dayah/nurul/dayak

wahh
kembang semangkuk

joegrimjow said...

@da[Y]un

adik ipar punye
erkk
hehe

joegrimjow said...

@niesz

sangat syoookkk

joegrimjow said...

@akmalhilmi

kekeke
bleh2

Abang Suara said...

wahhhhhhhh bagus bagus,..hahahaha nanannaa je ke? hehehe

Afiqah Azmee said...

artis!! nak sainggg :D

Syafiq Rosli said...

pergh..caya lah bro..

Wan Gerrard said...

terbaik la bro..senang je nyanyi tu hehe ^_^

Ina Allen said...

Sorry Joe!! Excited sangat sampai lupe nak on flash!! Next time okey Joe. Banyak lagi pasni InsyaAllah. heheh

LolliPop duDe said...

wah! amy mastura! minat gak dgn dia. ni yg jeles nih! huhu!

student said...

sedang makan herbalife... :)

zanetti_be said...

wahh.stylo lah amy duet ngan joe nie

joegrimjow said...

@Abang Suara
haah
5 saat je lah
hehe

joegrimjow said...

@Wan Gerrard

senang je r
tp perasaan tu bangga
hoho

joegrimjow said...

@Ina Allen

no halla
ni pon dah kire terbaik ada
huhu
thx u

Puan Capa said...

kalo yuna, kena petik gitar 5 saat la.hehe

secantikmanis said...

wah siyes ke tue?

ishiko said...

joe da tuka profession ke? jdik pnyanyi.. hehehe

MFG2u said...

@shamsiah shamsuddin

aku pon nk jugak... kalo ade email erk..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW